pepyczek Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Dovolím si založit nové vlákno, do kterého můžeme vkládat novinky od této značky.Před chvílí jsem narazil na toto, co na ně říkáte?https://www.ballwatch.com/global/en/collections/engineer-hydrocarbon---11/racer-chronograph---cm2198c-s1cj-sl---2415.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 14. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Jak si je teď prohlížím, tak mi k nim nepasuje ta ochrana korunky, luneta mohla být širší, datum mohli dát na 6....ale na první pohled zaujaly, to zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 (upraveno) https://shop.ballwatch.ch/en/rc18Mě nejvíc zaujal Roadmaster Challenger 18.Ale i tahle panda je pěkná. Jen by mohla být o fous menší Upraveno 14. června 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Ten Racer Chronograph vypada pekne, hlavne v te modre. Jen skoda, ze to datum vylozene nacpali nahoru. Prumer 42 je dobry, tohle Hydrocarbon pouzdro na ruce sedi dobre. A vyska 15 mm u chrona standard.Challengery se mi libi moc. Mozna je to drobnost, ale mne tam prijde jaksi navic ta diver luneta. Ikdyz jeji podsviceni bude nazivo jiste parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 No, sypou to jak z rukávu...na mě vykoukla teď tahle novinka s GMThttps://shop.ballwatch.ch/en/rmgmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 GMT v tom Challenger designu by byla pecka. Ani by to nemuselo byt pepsi (pepsiny dnes sype kdekdo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Hmm ty GMT jsou parádní...za 2500$ krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Dovolím si založit nové vlákno, do kterého můžeme vkládat novinky od této značky.Před chvílí jsem narazil na toto, co na ně říkáte?https://www.ballwatch.com/global/en/collections/engineer-hydrocarbon---11/racer-chronograph---cm2198c-s1cj-sl---2415.htmlNo a to jeste nevíte, že v Koscomu je tedka mají s 35 procentní slevou. :) O dvacku levnejsi !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Dnes jsem našel ve spamu ;-) Ball zase vypouští další novinku worldtimer, jak jinak zas v preorderuTolik diskutované napojení tahu je zde také :-(https://shop.ballwatch.ch/en/rmworldtime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Ten Ball má hodně "koukatelné" hodinky a určitě i kvalitní. A co se jim musí nechat, mají i krásné promo fotky a videa. Určitě bych si vybral. AndyAaron a Madmaxx: díky za info o novinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Todle je tak hnusný, až bych to skoro chtěl. Ale 2,5k USD v pre-order.. meh. https://shop.ballwatch.ch/en/rmv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Zajímavá indikace dne a noci. Na mne moc masivní luneta a ty trubičkový indexy v podobě čísel nezvládám. Klasický indexy bych bral víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Tvl ta spona je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Až na tu sponu by se mi líbily. Hlavně že jim nedali trubičkový digi indexy. Spona hrozná, jenže to už je u nich takovej klasickej mustr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 (upraveno) Mně je blivno z té ochrany korunky. Upraveno 17. prosince 2019 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Spona je zabavna, ochrana korunky holt Ball.. jinak hrozny, takovy to bejvaly vtipny a napadity hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Spona je v reálu v pohodě, pokud je to pořád ta stejná co dělali. Pěkně a ostře opracovaný kousek kovu, lepší než z ohýbaného plechu.Pouze někomu může chybět mikroregulace. Jinak tyto bally žádný velký wow z obrázků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Taky nedávám tu ochranu korunky, u Ball potápek tradičně, takže další detaily ani nemusím studovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Mně se ta ochrana korunky líbí, jenom je to cely moc vystrčený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Co říkáte na Archangely? Za mě paráda ve 40mm s modrým cifrem a černou lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se