Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Gilius napsal:
no jo...Fedor...sdělano v SSSR :lol:

da, da, Федор, великого борца! :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Tomas Berdych a Omega Seamaster James Bond 007 L.E.

post-2623-1266786109.jpg

...a Hublot Red Devil Bang (Manchester United L.E.)

post-2623-1266786556.jpg

Upraveno uživatelem georgez
Odesláno

dnes na titulce přílohy HN "proč ne?!" - Ivan Chadima, hoteliér - IWC Portuguese Chronograph s modrými ručkami.

Kupodivu tam tentokrát nejsou reklamy na hodinky, kromě produktový stránky kde je Omega Seamaster Diver Vancouver 2010.

Odesláno (upraveno)
  Tomasak_CZ napsal:
Že by Rolex?

Docela mě u něho překvapuje ta komboška. Čekal bych, že bude mít nějakou lesklou drahou, od majetného sponzora a on 4SR hutně používanou :speak_cool:

E: jinak byl jsem se minulý rok mrknout na havířovský kahanec a tam teda frčel jak blázen :notworthy:

Upraveno uživatelem luidis
Odesláno
  griga napsal:
Radomir Lasak

fotka z vyrocni zpravy CSA 2008 ;)

..tusim breitling...?

Ve slušné společnosti se ještě stále považuje košile za součást spodního prádla. Takže nechat se takhle vyfotit je faux pas.

Odesláno
  luidis napsal:
Docela mě u něho překvapuje ta komboška. Čekal bych, že bude mít nějakou lesklou drahou, od majetného sponzora a on 4SR hutně používanou :speak_cool:

E: jinak byl jsem se minulý rok mrknout na havířovský kahanec a tam teda frčel jak blázen :notworthy:

Indiho trochu znám a znám i bonitu závodního prostředí okolo motorek kde se škudlí každá koruna. A Rolex Submariner? Nevim ale hned jak ho uvidim se zeptám jestli koza dojí krev.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...