Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...co je to za nevkusně "voháknutýho"tajtrlíka v nevkusnym kvartýru s nevkusnýma hodinkama ???? :-)))

Rado Original jsou náhodou super, ikdyž v tom zlatě to za oči tahá, ten lojza na to nemá věk ani osobnost; kér a košili radši ani nehodnotím...

Odesláno

myslim ze tu so svojimi mickey mouse swatckami ci co to ma mal svoj vrchol...

hodinky s mickey mausom su rokenrolovy "povinny cvik".. je to odkaz, svojim sposobom anti-rolex symbol. preto som sa tu minule udrbaval na nejakej pseudopunkovej pokerovanej (Lemmy odpusti) legende s roladami na ruke.. uhhhhh. na rockovy koncert a na motorku sa proste hodinky nenosia. tak tieto AP len dokresluju kam ho to Ruzoveho, kam ho to az yeblo..

Odesláno (upraveno)

Na skuter sa mozu?

skuter nie je motorka. skutru sa ani nezdravi. skuter je kasta nedotknutelnych jednostopeho sveta.. :)

edit: http://www.youtube.com/watch?v=jMqVrUSz62o

+ Fonda mal dobry splech vo Wild Hogs, ked im zachranil zadky, tak este prisiel za nimi a hovori im "..a este jedna vec - NENOSTE HODINKY" a ten vyraz v tvari, to bolo destilovane opovrhnutie :)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

skuter nie je motorka. skutru sa ani nezdravi. skuter je kasta nedotknutelnych jednostopeho sveta.. :)

+ Fonda mal dobry splech vo Wild Hogs, ked im zachranil zadky, tak este prisiel za nimi a hovori im "..a este jedna vec - NENOSTE HODINKY" a ten vyraz v tvari, to bolo destilovane opovrhnutie :)

:D

Možno jednu maličkú výnimku by som akceptoval. K saidke - vintage army, ideálne Germany výroby. :tank:

Odesláno

Tyhle hodinky snad pozná každý. Certifikované NASA pro vesmírné lety již od dob Gemini a Apolla. Omega Speedmaster Professional.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...