Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Někde je specifikováno, jak se má řidit? Já než pantofle, tak vždycky naboso .. zvlášť na dlouhý trasy ;)

zatim ne. u nas muzes ridit i v holinkach. ale v nemecku dostanes treba 300? pokutu pokud budes na boso, zabky anebo podpatek tusim. rozhodne zabky ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vy jste fakt banda hnidopichů, Kuba nám tu ukáže Rolexky na ženské a hned tady řešíte, zda jezdí naboso, je spolujezdec, dokonce, zda-li má být pokutována :D

Nám jenom přišlo tristní říkat, že Lily má velkej zadek, no :D

Ale pokud jde o řízení naboso, tak jsem v podstatě jednou řešil, jestli mám řídit v ponožkách nebo v pohorkách. A vyhrály ponožky.

Odkaz ke komentáři

zatim ne. u nas muzes ridit i v holinkach. ale v nemecku dostanes treba 300? pokutu pokud budes na boso, zabky anebo podpatek tusim. rozhodne zabky ne.

O tom, ze by v StVO (nemecka vyhlaska) bylo neco o rizeni na boso nebo v sandalech mi neni nic znamo. Muzes ridit v cem / bez ceho chces. ALE v pripade nehody mas prusvih a i kdyz nejsi na vine tak ti napari pokutu, pojistovna zpravidla odmita platit a policajti ti napari minimalne spoluvinu.

Neco jineho plati pro ridice z povolani, ti vzdy musi mit pri rizeni "odpovidajici obuv", to ale neni reseno v StVO.

Jestli se mylim, opravte me prosim.

Odkaz ke komentáři

O tom, ze by v StVO (nemecka vyhlaska) bylo neco o rizeni na boso nebo v sandalech mi neni nic znamo. Muzes ridit v cem / bez ceho chces. ALE v pripade nehody mas prusvih a i kdyz nejsi na vine tak ti napari pokutu, pojistovna zpravidla odmita platit a policajti ti napari minimalne spoluvinu.

Neco jineho plati pro ridice z povolani, ti vzdy musi mit pri rizeni "odpovidajici obuv", to ale neni reseno v StVO.

Jestli se mylim, opravte me prosim.

hele je to tvoje domovina, tak se tam zeptej nejakyho domorodce, protoze ja byl uz varovanej ze 3 nezavislych zdroju, ze pokud me v lete chytne policajt v zabkach tak mam problem. neoveroval sem to. je fakt, ze to dokonce bylo i nedavno u nas jako pozor na to v cem ridite a zminili i nemecko, ze tam za to hrozi pokuta.

Odkaz ke komentáři

Čumím na ty "parádní" botičky. :eek: Do sportovně pojatého vozidla značka ideál... :)

dokonce nejen sportovne pojateho vozidla, ale dle vseho zcela sportovniho vozidla, vypada to na M3 v cabriu

s tim ze je *ukezni s rolexkama i bez naprosto souhlasim :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...