Dantechno Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 (upraveno) pánové, vystupuje ze spolujezdce... já tam za volantem nejsem vidět Mas recht clovece. Tipuju to na bavoraka trojkovyho. Upraveno 27. srpna 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Čumím na ty "parádní" botičky. Do sportovně pojatého vozidla značka ideál... naboso s tímhle by se asi neřídilo nejlíp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Hm, takže vzorec chování je jasnej - jakmile řídí naboso, nemá hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 v nemecku by dostala pokutu. je fakt, ze ji by to bylo sumak, ale ted se to mozna zavede i tady a to je jedine dobre. trosku OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Pokutu za čo? Za šoférovanie naboso alebo v topánkach s vysokým opätkom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 v nemecku by dostala pokutu. je fakt, ze ji by to bylo sumak, ale ted se to mozna zavede i tady a to je jedine dobre. trosku OT Taky nechápu za co pokutu??? Za to, že na místě spolujezdce sedí v botách na podpatku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Za ten podpatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Taky nechápu za co pokutu??? Za to, že na místě spolujezdce sedí v botách na podpatku??? tak si oplachni oci a zkus to jeste jednou. ridi na boso i s podpatkem oboji spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 tak si oplachni oci a zkus to jeste jednou. ridi na boso i s podpatkem oboji spatne Já myslel ten první obrázek, tam je jako spolujezdkyně, na těch dalších už je u řidiče, sorry. Proč se nemůže řídit naboso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 tak si oplachni oci a zkus to jeste jednou. ridi na boso i s podpatkem oboji spatne Já vole řídím v kozačkách a v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Milis... kecáš, byly moc usedlý dals je na aukro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Vy jste fakt banda hnidopichů, Kuba nám tu ukáže Rolexky na ženské a hned tady řešíte, zda jezdí naboso, je spolujezdec, dokonce, zda-li má být pokutována Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Někde je specifikováno, jak se má řidit? Já než pantofle, tak vždycky naboso .. zvlášť na dlouhý trasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Někde je specifikováno, jak se má řidit? Já než pantofle, tak vždycky naboso .. zvlášť na dlouhý trasy zatim ne. u nas muzes ridit i v holinkach. ale v nemecku dostanes treba 300? pokutu pokud budes na boso, zabky anebo podpatek tusim. rozhodne zabky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Vy jste fakt banda hnidopichů, Kuba nám tu ukáže Rolexky na ženské a hned tady řešíte, zda jezdí naboso, je spolujezdec, dokonce, zda-li má být pokutována Nám jenom přišlo tristní říkat, že Lily má velkej zadek, no Ale pokud jde o řízení naboso, tak jsem v podstatě jednou řešil, jestli mám řídit v ponožkách nebo v pohorkách. A vyhrály ponožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 zatim ne. u nas muzes ridit i v holinkach. ale v nemecku dostanes treba 300? pokutu pokud budes na boso, zabky anebo podpatek tusim. rozhodne zabky ne. O tom, ze by v StVO (nemecka vyhlaska) bylo neco o rizeni na boso nebo v sandalech mi neni nic znamo. Muzes ridit v cem / bez ceho chces. ALE v pripade nehody mas prusvih a i kdyz nejsi na vine tak ti napari pokutu, pojistovna zpravidla odmita platit a policajti ti napari minimalne spoluvinu. Neco jineho plati pro ridice z povolani, ti vzdy musi mit pri rizeni "odpovidajici obuv", to ale neni reseno v StVO. Jestli se mylim, opravte me prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 O tom, ze by v StVO (nemecka vyhlaska) bylo neco o rizeni na boso nebo v sandalech mi neni nic znamo. Muzes ridit v cem / bez ceho chces. ALE v pripade nehody mas prusvih a i kdyz nejsi na vine tak ti napari pokutu, pojistovna zpravidla odmita platit a policajti ti napari minimalne spoluvinu. Neco jineho plati pro ridice z povolani, ti vzdy musi mit pri rizeni "odpovidajici obuv", to ale neni reseno v StVO. Jestli se mylim, opravte me prosim. hele je to tvoje domovina, tak se tam zeptej nejakyho domorodce, protoze ja byl uz varovanej ze 3 nezavislych zdroju, ze pokud me v lete chytne policajt v zabkach tak mam problem. neoveroval sem to. je fakt, ze to dokonce bylo i nedavno u nas jako pozor na to v cem ridite a zminili i nemecko, ze tam za to hrozi pokuta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Čumím na ty "parádní" botičky. Do sportovně pojatého vozidla značka ideál... dokonce nejen sportovne pojateho vozidla, ale dle vseho zcela sportovniho vozidla, vypada to na M3 v cabriu s tim ze je *ukezni s rolexkama i bez naprosto souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Tom Cruise Graham Chronofighter Oversize Diver Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Pojem času je v jeho přítomnosti hodně relativní ... 3 hodiny byly jako 20 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se