Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Abych nebyl za blbce, tak jsem hledal kdo je to Miso Navara, ale kromě toho že je přítel nějaké tenistky jsem nic jiného nenašel.

Můžete mi někdo vysvětlit, jestli do téhle sekce budeme dávat jenom přítele a přítelkyně sportovců, nebo můžeme dávat  i rodiče a prarodiče?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych nebyl za blbce, tak jsem hledal kdo je to Miso Navara, ale kromě toho že je přítel nějaké tenistky jsem nic jiného nenašel.

Můžete mi někdo vysvětlit, jestli do téhle sekce budeme dávat jenom přítele a přítelkyně sportovců, nebo můžeme dávat  i rodiče a prarodiče?

Smelo sem daj aj tatka fiftycenta, manzelku brata nejakeho ceskeho futbalistu alebo hokejistu pripadne rovno moderatora nejakej motoristickej relacie :D

Pre mna to bolo zaujimave ako zbehol kratky pokec nad identifikaciou hodiniek hoci aj neaztakvip nositela.

Odkaz ke komentáři

Pete Wicks a Megan Mckenna  ( pro ty co ho neznají Peta Wickse, je to přítel Megan Mckenna, pro ty co nezají Megan, je to UK VIP celebrita ). Myslím že je zajímavé, že oba mají Rolex. Nebo není?   :guitar:

post-39-0-42843700-1483871388_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Smelo sem daj aj tatka fiftycenta, manzelku brata nejakeho ceskeho futbalistu alebo hokejistu pripadne rovno moderatora nejakej motoristickej relacie :D

Pre mna to bolo zaujimave ako zbehol kratky pokec nad identifikaciou hodiniek hoci aj neaztakvip nositela.

OK, otcové a bratří jsou povolení, moderátoři čehokoli také, ale dědové a babky  už ne.... Konečně v tom mám jasno. Dík

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...