dlubix Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Jo a nechal si prostredek vylestit Jasny zlaty jachty na sprcce Tyhle... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Basák Roger Glover z kapely Deep Purple asi Certiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Dobre dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Dobri ste. To mi uniklo Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem huhu4d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Quatarský princ, Sheikh Khalifa Bin Hamad s Richard Mille RM 50-02 Tourbillon, 30 kusu limitka. Za lidovou cenu 1mil USD Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem sidetone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 To vypadá, že má ještě jedny hodinky pod rukávem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Jsem normálně uvažoval, co to je za pražské přísloví a pak jsem si všiml, že to myslíš doopravdy.To je normální měřák, který kontroluje, jak je člověk nafoukaný ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Nebo nějaká 3D kérka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) To je nikotinová náplast ne? Edit: Nebo antikoncepce. Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Třeba to je bomba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 a nebo ho bolí vnější rotátorová manžeta a má tam normálně náplast s diclofenakem. Jako Ibalgin, nebo tak. Ale asi to bude ta bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Abych nebyl za blbce, tak jsem hledal kdo je to Miso Navara, ale kromě toho že je přítel nějaké tenistky jsem nic jiného nenašel.Můžete mi někdo vysvětlit, jestli do téhle sekce budeme dávat jenom přítele a přítelkyně sportovců, nebo můžeme dávat i rodiče a prarodiče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Navara tu rozhodně patří ! Má Rolexy, vytetoval si (pravděpodobně) sám sebe na levou ruku, má hipsterský look a pozér určitě nebude - co bys ještě nechtěl ? ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) ...... Má Rolexy, vytetoval si (pravděpodobně) sám sebe na levou ruku,.......Ja bych rekl, ze to je Mičurin ;-) Edit: Foto Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Vy sa tiez chytite hned vsetkeho bazmeg. Michal je manzel Dominiky Cibulkovej, 6. vo svetovom rebricku tenistiek. Za celkom zaujimave som povazoval, ze obaja nosia tie iste hodinky uz dlhsiu dobu. No nic, jebem na tuto sekciu, presuvam sa inde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Tak jedna, ať není huhu4d naštvaný... mimochodem, vintážníci - co má Standa Procházka na ruce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Na tom ze Dominika rada nakupuje vianocne darceky v jednom obchode zas az tak zaujimave nic nie je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Abych nebyl za blbce, tak jsem hledal kdo je to Miso Navara, ale kromě toho že je přítel nějaké tenistky jsem nic jiného nenašel.Můžete mi někdo vysvětlit, jestli do téhle sekce budeme dávat jenom přítele a přítelkyně sportovců, nebo můžeme dávat i rodiče a prarodiče?Smelo sem daj aj tatka fiftycenta, manzelku brata nejakeho ceskeho futbalistu alebo hokejistu pripadne rovno moderatora nejakej motoristickej relacie Pre mna to bolo zaujimave ako zbehol kratky pokec nad identifikaciou hodiniek hoci aj neaztakvip nositela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Pete Wicks a Megan Mckenna ( pro ty co ho neznají Peta Wickse, je to přítel Megan Mckenna, pro ty co nezají Megan, je to UK VIP celebrita ). Myslím že je zajímavé, že oba mají Rolex. Nebo není? Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Smelo sem daj aj tatka fiftycenta, manzelku brata nejakeho ceskeho futbalistu alebo hokejistu pripadne rovno moderatora nejakej motoristickej relacie Pre mna to bolo zaujimave ako zbehol kratky pokec nad identifikaciou hodiniek hoci aj neaztakvip nositela.OK, otcové a bratří jsou povolení, moderátoři čehokoli také, ale dědové a babky už ne.... Konečně v tom mám jasno. Dík Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se