sibirnaya Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ja se jednou chtel ucastnit souteze na Kiss Radiu Brno. Zavolaj ti, a kdyz reknes Kiss Kiss, tak vyhrajes nejakou picovinu. Vo to mi ani neslo, ja chtel rict do eteru Kiss Kiss pičo, tak sem ukul brilantni plan. Druhou simku, extra telefon jen na to. A ty pice me ani jednou nezavolali Joo, gyml, tam bylo na picoviny casu dost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Zkusím malý odklon od OSY ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Berte, teď budu mít Sama Elliota ještě radši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Zkusím malý odklon od OSY ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Seš evidentně radikálnější. Mně by stačily tyhle tři skupiny, max. bych ještě uvažoval vo lidech, který volaj do rádií o písničku na přání. To sou taky hrozný šulini.Ale zase z toho maj muzikanti prachy, takže za mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajzlovastetka Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 "Es kommt der tag, kdy bude povoleno neomarxisticko-trockistická prasata beztrestně střílet a věšet v ulicích." Leiba Izac Davidovich Bronstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajzlovastetka Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Komu by to bylo líto, bude se zpovídat u zdi taktéž. Lev Chasid Avnerovich Leviev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Rolex prý bude zdražovat, kdo už nějaký má, má kliku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Jenom jsem do tohohle tématu chtěl přispět svojí malou špetkou do mlýna. 1. Už dlouho mám na srdci dvě věci: Kdo si na Silvestr kupuje rachejtle a podobný věci a stříli je, je kikot!2. Longiness jsou škaredý hodinky bez charismatu a nechápu, co za lidi si to kupuje. tip bych to na řidiče Renaultů nebo autobusů třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 bod 1 je částečně pravda ale bod 2 je pouze trapný výkřik do tmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Jenom jsem do tohohle tématu chtěl přispět svojí malou špetkou do mlýna. 1. Už dlouho mám na srdci dvě věci: Kdo si na Silvestr kupuje rachejtle a podobný věci a stříli je, je kikot!2. Longiness jsou škaredý hodinky bez charismatu a nechápu, co za lidi si to kupuje. tip bych to na řidiče Renaultů nebo autobusů třeba.1. Jsi mel na srdci dve veci a podelil ses pouze s jednou. 2. Jsi kikot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 (upraveno) 1. Jsi mel na srdci dve veci a podelil ses pouze s jednou. 2. Jsi kikot... superEdit: to c.1.C.2 mi je jedno Upraveno 17. prosince 2019 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Me jsou sumak obe...jen jsem tak sel kolem a nejak me to nestymovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Longiness ma asi stejnyho majitele jako Breitlingen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Myslím, že ne. Longines spolkl jeden výrobce plastových hodinek pro mládež, Breitling sice svého času přežil krach prodejem práva na Navitimer Sinnu, ale i tak to neustál a teď patří jednomu finančnímu fondu, myslím, že čínskýmu nebo ruskýmu, to by tak zhruba odpovídalo naturelu značky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Pravdu má Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Jakým číňanům, jakým rusákům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Těm vod Zemana, budou to fúzovat s Eltonem...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Bůh s námi, číňan nikdy nespí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Bůh s námi, číňan nikdy nespí....Má 20 procentní podíl Mercedesu a sedí ve správní radě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se