Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

Ja se jednou chtel ucastnit souteze na Kiss Radiu Brno. Zavolaj ti, a kdyz reknes Kiss Kiss, tak vyhrajes nejakou picovinu. Vo to mi ani neslo, ja chtel rict do eteru Kiss Kiss pičo, tak sem ukul brilantni plan. Druhou simku, extra telefon jen na to. A ty pice me ani jednou nezavolali :) Joo, gyml, tam bylo na picoviny casu dost..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jenom jsem do tohohle tématu chtěl přispět svojí malou špetkou do mlýna. 

1. Už dlouho mám na srdci dvě věci: Kdo si na Silvestr kupuje rachejtle a podobný věci a stříli je, je kikot!

2. Longiness jsou škaredý hodinky bez charismatu a nechápu, co za lidi si to kupuje. tip bych to na řidiče Renaultů nebo autobusů třeba.

Odkaz ke komentáři

Jenom jsem do tohohle tématu chtěl přispět svojí malou špetkou do mlýna.

1. Už dlouho mám na srdci dvě věci: Kdo si na Silvestr kupuje rachejtle a podobný věci a stříli je, je kikot!

2. Longiness jsou škaredý hodinky bez charismatu a nechápu, co za lidi si to kupuje. tip bych to na řidiče Renaultů nebo autobusů třeba.

1. Jsi mel na srdci dve veci a podelil ses pouze s jednou.

2. Jsi kikot...

Odkaz ke komentáři

Myslím, že ne.

Longines spolkl jeden výrobce plastových hodinek pro mládež, Breitling sice svého času přežil krach prodejem práva na Navitimer Sinnu, ale i tak to neustál a teď patří jednomu finančnímu fondu, myslím, že čínskýmu nebo ruskýmu, to by tak zhruba odpovídalo naturelu značky... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...