Daemonultimate Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Dělaj skoro ... Elaaaa hop Tak vidíš, žádnej nudnej žlutej kov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Nemam penize, je krize...I feel ya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Tak pry uz v Baselu maji nahradu za Rolex... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Tak dle všeho by měl Rolex nakonec letos přeci jen uvést nové modely. 1.9.2020 na svých stránkách. Uvidíme, kolik z letošních tipů vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Kde si chytil takove info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 v statusoch je odkaz na clanok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Me hrozne sere, ze se na ty statusy z mobilu proste nedostanes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Presně... Škoda že nejde přehodit stránku na mobilu do klasické verze pro comp, tak jak to bylo na starém Chmagu... Jinak tak jako každej rok jsem chladnej do tý doby než to nevydaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 před 41 minutami, tikzot napsal: Me hrozne sere, ze se na ty statusy z mobilu proste nedostanes... Právě, snad s tím půjde něco udělat. Nejdou nově taky editovat/smazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 před 13 minutami, tkol napsal: Presně... Škoda že nejde přehodit stránku na mobilu do klasické verze pro comp, tak jak to bylo na starém Chmagu... Jinak tak jako každej rok jsem chladnej do tý doby než to nevydaj... No právě, mě ty statusy právě bavili, na druhou stranu je to asi jediná věc, která mi na novém magu chybí. Takže pohoda. Ale chtělo by to změnit, né že né..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 @tikzot @dabelM Technicky vzato, fórum používá responzivní CSS s filtrováním podle šířky stránky - takže statusy máš načtené i v mobilu, akorát se (z důvodů které zná asi jen pachatel zvolené šablony) nezobrazují. Abys je viděl, potřebuješ prohlížeč který si umí vynutit uživatelské CSS (viz zatím 100% ignorované náměty ke zlepšení roztahaného vzhledu fóra), nebo stránce nakecat že jde o "větší" zařízení, s nominální šířkou okna nad 980px (u HiDPI mobilů se používá jen zlomek reálné hodnoty). Sorry za offtopic - jakou iteraci dávno známých komponent tělo-cifr-luneta-tah letos ROLEX spáchá (co já vím - Yachty nebo Daytony na Jubilee?), o jaký nesmysl překupníci vyženou letošní ceny výš a co si za vejvar management postaví už mě taky zajímá jen z čistě studijních důvodů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 (upraveno) Staronové spekulace se začínají pomalu objevovat, ty Coke by fakt mohli vyjít a doplnit tak současnou produkci Upraveno 20. července 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Ty FG Exp 1 jsou slušný scifi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 coke by mohly být na oysteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Neblbni, plechový Pepsi mám na Oyesteru, tak ať zůstane Coke na Jubilee. Ty leštěný středový dílky na Oyesteru mě na LN/BLNR s.rou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Dle němec info, ty exp II by snad opravdu měly dostat keramik lunetu, suby novej kalibr a trochu pozměněné pouzdro, užší a delší nožky. Hulk konec, nevěřim, ze by je dali na jubi, kravina dle mýho. Coke na oysteru zdá se logickej krok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Coke fajn, ale ja cekam, ze budou cerne GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 IMHO cekam ze uz dalsi GMT Mastery nebudou... Temer vsechny steel pro modely maji 2 barevne varianty (suby, yachty1, daytona, exp2, SDDS, milgy), tak proc zrovna tady mit tri. Myslim ze si coke nechaji jako nejakej budouci “back to the roots” release, jako to udelali s pepsinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 (upraveno) Ať představí cokoli, na krame to nebude, koupit si to nepůjde a kdyžtak to bude v prodejní sekci nebo na Chrono24 za 550 litru Takže nahovno Upraveno 20. července 2020 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Suby novej kalibr casem snad jo, pochybuju ale, ze zmeni pouzdro. Expy II - nemely mit letos nejake vyroci nebo tak neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se