edas Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Jedna přes deset, druhá měla skoro třináct. Sice hezkej věk, ale stejně..
tano Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Filo-boxer: Je mi to lito, uprimnou soustrast Filo . To video trha srdce.. Upraveno 14. května 2015 uživatelem tano
MaxT Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Děkuju všem za slova útěchy. Nový pejsek asi hned tak nebude, nejsou k tomu teď příznivé okolnosti. 27.9.2009 (2).JPGFilo, na nic nečekej. V září jsem totéž zažil podruhé a říkal jsem si, že už nikdy víc. Po 5 měsících trápení jsme stejně neodolali a teď už máme třetí měsíc následovníka.Ne že by to s ním bolelo méně, ale štěně nás vytěžuje natolik, že vlastně ani není čas smutnit.
Návštěvník Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 9 let3 285 dní78 840 hodin4 730 400 minut radosti, oddanosti a lásky. Poděkuj mu a vzpomínej. A až to půjde, tak si pořiď Filo Jr.
kuncák7 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Filo, drž se a jak píše Roman, až bude trochu nálada, pořid si juniora, mě to vždycky pomohlo ( ani jsem neměl čas je srovnávat ).
jankoxxx Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 priaznivy cas na psa neni nikdy zeru prachy, cas a energie za 2 male deti, ale aj tak by som nemenil za nic Jedna aktualna spoza mrezi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stosi Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Filo, na nic nečekej. V září jsem totéž zažil podruhé a říkal jsem si, že už nikdy víc. Po 5 měsících trápení jsme stejně neodolali a teď už máme třetí měsíc následovníka.Ne že by to s ním bolelo méně, ale štěně nás vytěžuje natolik, že vlastně ani není čas smutnit.Proto jsme dospeli k tomu, ze ideální jsou 2 s nějakým věkovým odstupem. Člověk pak nezaziva tohle, a prostě i tak psa ma. Ne ze by to bylo lehčí.
Moty Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 priaznivy cas na psa neni nikdy zeru prachy, cas a energie za 2 male deti, ale aj tak by som nemenil za nic Jedna aktualna spoza mrezi.To je hnedej labrous? Taky jsme chtěli, ale měli jsme tehdy 9 měs holčičku a paní měla hnědého jen psa a doporučila nám spis fenku a dobre udělala Bite my shiny metal ass with Tapa
jankoxxx Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ano je to hnedy labrador, fenka menom Arry. Ja som na mentalitu feniek zvyknuty odmalicka takze u nas jasna volba
ABCDE Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 To je hnedej labrous? Taky jsme chtěli, ale měli jsme tehdy 9 měs holčičku a paní měla hnědého jen psa a doporučila nám spis fenku a dobre udělalaBite my shiny metal *** with TapaTen se někde pěkně vyválel
Moty Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Jo, o jarních prázdninách se vykoupala v Jizeře a pak klasicky laboratoři prasečí přístup k vyváleni v největším bordelu:-)
instant Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 priaznivy cas na psa neni nikdy zeru prachy, cas a energie za 2 male deti, ale aj tak by som nemenil za nic Jedna aktualna spoza mrezi.Za 2 male deti? janko zabudni. Ani 5 psov neda za jedno dieta. A deti nemozes zatvarat za mrezami..
filo-boxer Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Ještě jednou děkuju všem za milá slova, přidám pár posledních fotek v tomhle smutném duchu a budu se těšit na vaše veselé fotky. Ca týden před smrtí na poslední "velké" procházce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poslední fotošůting Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poslední fotka před příchodem zvěrolékařky. Z posledních sil se přesunul ke dveřím a my s ním... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roubass Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. My zdravíme po běhu :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
sibirnaya Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 nakonec tam stejne spad https://www.youtube.com/watch?v=JCtIryiSP5U
Moty Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Jak mu ta hra dlouho vydržela? Bite my shiny metal ass with Tapa
kuncák7 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 A div se , ten míč je lákadlo jak blázen.
Hasňa Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 nakonec tam stejne spad Skvele! Tvuj pes? Hravy, jak kote.
instant Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Tvl to je slachtic. Moj by to tam ebol s rozbehom aj keby to bola stoka )
sibirnaya Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 von se bazenu zatim boji, rybniky miluje.. jj, anglani jim rikaj Smejici se pes
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se