Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Filo-boxer: Je mi to lito, uprimnou soustrast Filo :(.

To video trha srdce..

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Děkuju všem za slova útěchy. 

Nový pejsek asi hned tak nebude, nejsou k tomu teď příznivé okolnosti.   :(

attachicon.gif27.9.2009 (2).JPG

Filo, na nic nečekej. V září jsem totéž zažil podruhé a říkal jsem si, že už nikdy víc. Po 5 měsících trápení jsme stejně neodolali a teď už máme třetí měsíc následovníka.

Ne že by to s ním bolelo méně, ale štěně nás vytěžuje natolik, že vlastně ani není čas smutnit.

Odesláno

9 let

3 285 dní

78 840 hodin

4 730 400 minut radosti, oddanosti a lásky. Poděkuj mu a vzpomínej. A až to půjde, tak si pořiď Filo Jr.

Odesláno

Filo, drž se a jak píše Roman, až bude trochu nálada, pořid si juniora, mě to vždycky pomohlo ( ani jsem neměl čas je srovnávat ).

Odesláno

Filo, na nic nečekej. V září jsem totéž zažil podruhé a říkal jsem si, že už nikdy víc. Po 5 měsících trápení jsme stejně neodolali a teď už máme třetí měsíc následovníka.

Ne že by to s ním bolelo méně, ale štěně nás vytěžuje natolik, že vlastně ani není čas smutnit.

Proto jsme dospeli k tomu, ze ideální jsou 2 s nějakým věkovým odstupem. Člověk pak nezaziva tohle, a prostě i tak psa ma. Ne ze by to bylo lehčí.

Odesláno

priaznivy cas na psa neni nikdy :) zeru prachy, cas a energie za 2 male deti, ale aj tak by som nemenil za nic :) Jedna aktualna spoza mrezi.

To je hnedej labrous? Taky jsme chtěli, ale měli jsme tehdy 9 měs holčičku a paní měla hnědého jen psa a doporučila nám spis fenku a dobre udělala

500743c15c987b18714484dcc8f32b09.jpg

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

To je hnedej labrous? Taky jsme chtěli, ale měli jsme tehdy 9 měs holčičku a paní měla hnědého jen psa a doporučila nám spis fenku a dobre udělala

Bite my shiny metal *** with Tapa

Ten se někde pěkně vyválel :D

Odesláno

Jo, o jarních prázdninách se vykoupala v Jizeře a pak klasicky laboratoři prasečí přístup k vyváleni v největším bordelu:-)

Odesláno

priaznivy cas na psa neni nikdy :) zeru prachy, cas a energie za 2 male deti, ale aj tak by som nemenil za nic :) Jedna aktualna spoza mrezi.

Za 2 male deti? janko zabudni. Ani 5 psov neda za jedno dieta. A deti nemozes zatvarat za mrezami..

Odesláno

Ještě jednou děkuju všem za milá slova, přidám pár posledních fotek v tomhle smutném duchu a budu se těšit na vaše veselé fotky. :)

Ca týden před smrtí na poslední "velké" procházce

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Poslední fotošůting

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Poslední fotka před příchodem zvěrolékařky. Z posledních sil se přesunul ke dveřím a my s ním... :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...