kuncák7 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 KFL- kolik je velkýmu? Doma mám 12 ti letýho a malej ho už 4 roky neskutečně omlazuje ( sice už skoro nevidí, zuby nemá, ale chová se občas jako štěně ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 KFL- kolik je velkýmu? Doma mám 12 ti letýho a malej ho už 4 roky neskutečně omlazuje ( sice už skoro nevidí, zuby nemá, ale chová se občas jako štěně ).Je mu 9, ale je nějakej chabrus na srdce či co. Mají ho naši u baráku, takže ho vídám tak jednou měsíčně a nevím detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Přeju ať se fenečka uzdraví a tobě ať zaplatí škodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Tak já jsem míval vždy vlčáka a teď mám skoro rok a půl starou fenku retrívra, barva bílé kafé a je úžasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Siesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Semselek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Právě jsme vytáhli stehy a čokl je zpět ve formě, jsem rád že všechno dobře dopadlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Právě jsme vytáhli stehy a čokl je zpět ve formě, jsem rád že všechno dobře dopadlo :-)Tak super, novej rok pokračuje alespoň v tomto případě dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Nedělní nicnedělání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Novy prirusrek do nasi smecky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Jj, zevlování by jim šlo... mtruelle, moc pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 To nemůže být mops, ten by na něco tak málo pohodlného nikdy nelehnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Jestli to nebude "Mops Taburetový" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 no, na pár minut to nepohodlí překousne, má rád rozhled .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Prej ovcaci nejsou gaucaci! Dobre jsme ji vychovali :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Novy prirusrek do nasi smecky......Nadhernej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 My dáváme pozor!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Novy prirusrek do nasi smecky......Sympatak. Takze celkove ted mate pet kousku, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Sympatak. Takze celkove ted mate pet kousku, nebo?Bohuzel ne, boxerku jsem pochoval 26.12. ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se