Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Co je to dočaskářka? Pokud by chtěl někdo čas od času hlídat toho mojeho pošuka, tak je k dispozici. už jsem to tady před časem psal, když mi ovdověla tchyně, tak jsem jí na barák "daroval" svého parťáka. Pak se přestěhoval do bytu, kde nemůžu mít psa. No a tchyně se nějak rozcestovala, takže poměrně často řeším psí hotel v okolí Prahy. Takže pokud by měl někdo zájem čas od času strávit pár dní s křížencem výmarského ohaře a borderky, není problém. A i nějakou kačku pustím. Má 9 let, takže už to na nějakou velkou změnu a nového pána moc nevidím...no je to těžký

Jinak "pošuk" berte s rezervnou...je to aktivní pes, miluje pohyb, les, zahradu, na druhou stranu základní výcvik má a když můžu, tak ho udržuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náš boston s naším pomeranianem

Ta liška je naprosto super. Ani bych se nebál nutně toho, že v dospělosti bude útočná a nebude poslouchat jak tu někdo psal. Nedávno se u nás v kanceláři točil klip pro jednu hudební skupinu a v rámci toho klipu vystupovala různá zvířata. Měli tu i dospělou lišku a údajně poslouchala přesně jako pes a byla úplně super (říkali kolegové, nebyl jsem se podívat)

Odkaz ke komentáři

Ta naše nikdy poslouchat nebude a ani s tím nepočítám. Je venku v kotci, několikrát denně ji bereme ven na vodítko, od nás se nechá hladit, nosit, drbat na břiše. Jemně okusuje, jako štěně. K cizím je plachá a zdrhá před nima. Ve chvíli, kdy vidí něco, co jde sežrat, tak se po tom hladově a na sílu vrhne. 

post-22153-0-50855300-1497010083_thumb.jpg

post-22153-0-75512500-1497010105_thumb.jpg

Ale prospívá a roste.

Odkaz ke komentáři

Dostávají tady v tom vedru pěkně zabrat. Ta naše taky kožich jak kdyby bydlela na Aljašce a jazyk až na vestě :-(

Běhat chodí jen ráno, pak odpočinek ve stínu na houpačce :-) Ale je znát,že ten černej zalízá do stínu dřív. To tvoje slečna navrch s kožichem bude chudák..

Odkaz ke komentáři

-- jestli bude aportovat slepice .-)

Když ji přinese, proč ne, ale ona ji spíš slupne :)

Fakt je krásná, těším se na další fotky <_< mě je jasný, že na agility není stavěná :)

Známý měl doma divočandu a ta hlídala i jejich vlčáka dala do latě a taky mazlík.....

post-27504-0-55286100-1497036129_thumb.jpg

post-27504-0-64056600-1497036159_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...