ivan_989 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Co je to dočaskářka? Pokud by chtěl někdo čas od času hlídat toho mojeho pošuka, tak je k dispozici. už jsem to tady před časem psal, když mi ovdověla tchyně, tak jsem jí na barák "daroval" svého parťáka. Pak se přestěhoval do bytu, kde nemůžu mít psa. No a tchyně se nějak rozcestovala, takže poměrně často řeším psí hotel v okolí Prahy. Takže pokud by měl někdo zájem čas od času strávit pár dní s křížencem výmarského ohaře a borderky, není problém. A i nějakou kačku pustím. Má 9 let, takže už to na nějakou velkou změnu a nového pána moc nevidím...no je to těžký Jinak "pošuk" berte s rezervnou...je to aktivní pes, miluje pohyb, les, zahradu, na druhou stranu základní výcvik má a když můžu, tak ho udržuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Hajzlík,už dokáže hospodařit i na stole ... a pak se tváří jak neviňátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Co je to dočaskářka? Něco jako pěstoun. Prostě člověk, co se o psa stará, než si najde nového páníčka, aby do té doby nemusel smrdět v útulku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Hm, to já bych byl u každého psa trvalář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Náš boston s naším pomeranianem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 ... má pěknej kukuč . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Tomu se říká "jazyk na vestě" To Gunman : Parádní kousek, jsem zvědavý, jestli bude aportovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Dostávají tady v tom vedru pěkně zabrat. Ta naše taky kožich jak kdyby bydlela na Aljašce a jazyk až na vestě :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Náš boston s naším pomeranianemTa liška je naprosto super. Ani bych se nebál nutně toho, že v dospělosti bude útočná a nebude poslouchat jak tu někdo psal. Nedávno se u nás v kanceláři točil klip pro jednu hudební skupinu a v rámci toho klipu vystupovala různá zvířata. Měli tu i dospělou lišku a údajně poslouchala přesně jako pes a byla úplně super (říkali kolegové, nebyl jsem se podívat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Ta naše nikdy poslouchat nebude a ani s tím nepočítám. Je venku v kotci, několikrát denně ji bereme ven na vodítko, od nás se nechá hladit, nosit, drbat na břiše. Jemně okusuje, jako štěně. K cizím je plachá a zdrhá před nima. Ve chvíli, kdy vidí něco, co jde sežrat, tak se po tom hladově a na sílu vrhne. Ale prospívá a roste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Dostávají tady v tom vedru pěkně zabrat. Ta naše taky kožich jak kdyby bydlela na Aljašce a jazyk až na vestě :-(Běhat chodí jen ráno, pak odpočinek ve stínu na houpačce :-) Ale je znát,že ten černej zalízá do stínu dřív. To tvoje slečna navrch s kožichem bude chudák.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 To Gunman : Parádní kousek, jsem zvědavý, jestli bude aportovat -- jestli bude aportovat slepice .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Gunman: stejně je hezký, jak k vám přivykla (píšeš, že snese lidskou ruku). Co znám historky o polotchořích (kříženci fretky a tchoře), většinou si na člověka nikdy tak nezvyknou, jako fretka, a nepřilnou k němu, i když jsou v domácnosti od narození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 -- jestli bude aportovat slepice .-)Když ji přinese, proč ne, ale ona ji spíš slupne Fakt je krásná, těším se na další fotky mě je jasný, že na agility není stavěná Známý měl doma divočandu a ta hlídala i jejich vlčáka dala do latě a taky mazlík..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Bestie jedna naše. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 (upraveno) Ta je ale moc pěkná :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 10. června 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Tak nám Barunka pěkně roste. Dneska má 18 dnů. Dneska jsme se na ni byli kouknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Spadnu, nespadnu spadnul..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Připálil jsem to, no a co! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se