gerhard Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Menili sme deky na gauči, tak vyzerá, že mu vonia dobre Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 (upraveno) Dlouho jsem tu nic nedal, Cu... Kunak na třech měsících 20kg... Upraveno 20. října 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Je krasnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 (upraveno) Jo, je to lump.,. A Barborka je zlatíčko.. Upraveno 20. října 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Připadám si, že sem píšu sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 to vůbec neva, rád se na ty psiska dívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Neboj, taky to tu sleduju, ale bohužel nemám čím přispět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 tak teda prispeje aj ja pocas prechadzky po prechadzke Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Takhle včera regulérne usnula a chrápala jak chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Asi byl na školení u Instantů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Tak když má kolem hvězdnou oblohu, aby byla vzhůru Jedna z léta, když bylo teplo, teď jsou u kamen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 náš pes na baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 (upraveno) Blackie útočí... :-) Upraveno 31. října 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 tak teda prispeje aj ja pocas prechadzky po prechadzke Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkJak to delas, abys nemel vod chlupu zadelany auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 ked sedi vpredu tak ju priatelka obali do deky tak ze jej trci len hlava Jak to delas, abys nemel vod chlupu zadelany auto? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Kavkazan mi doma neprosel, aziat též, tak mame pyrenejskeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Ježiš to je medvídek. Můj vysněnej pes. Jednou bych chtěl bydlet na horách a mít tohohle psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Ježiš to je medvídek. Můj vysněnej pes. Jednou bych chtěl bydlet na horách a mít tohohle psa.Ted je to ve 2,5 mesicich 15 kg stenatko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Krasavec! Já se zase o víkendu picnu a budu fotit ty naše obludy :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Jé, ten je roztomilej :-) Já tu Vám měl dneska nějakou slabou chvilku, šel si sednout k hrobečku Rity, kterou máme na zahradě a vzpomínal... au, to byl fantastický pes. Škoda jen že s námi byla tak krátce, až mi slza ukápla :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se