azeppelin Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Prodává se celá řada GPS trackerů. Po změření psa, tím můžeš kontrolovat i manželku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Tak silvestra jsm přežili v pořádku na kanapi...A je moc fajn, jak malá reaguje na psy. Pořád by se jich dotýkala a chytala je. A oni jen drží jak bambule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Prodává se celá řada GPS trackerů. Po změření psa, tím můžeš kontrolovat i manželku. chci to zkusit párkrát, iWatche mám, nechci zbytečbě kupovat další pyčovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 chci to zkusit párkrát, iWatche mám, nechci zbytečbě kupovat další pyčovinuBěhej s ním :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Poradovník na vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Běhej s ním :-) jo, ale dycky naběhá víc než já, de vo to o kolik, ale to není oč tu bvěží, to je mechanismus jak to přidělat k obojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Jak jsem psal, že s psama si malá rozumí- vždy se rozesměje když ji k nim beru. Tak dnes se mi povedlo to docela pěkně, snad, vyfotit i s tím druhým :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Super fotky . Jen aby to jednou nepřerostlo k žárlivosti a agresi psa na malou. Kámoš to takhle měl s dobrmanem, který začal žárlit a pokousal mu kluka i přes tvrdší výcvik se to opakovalo a nakonec musel pes z baráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Dobrman a tvrdší výcvik - to jinak dopadnout nemohlo. Normálně vedenej sao nebo molos ti děcko nepokouše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Super fotky . Jen aby to jednou nepřerostlo k žárlivosti a agresi psa na malou. Kámoš to takhle měl s dobrmanem, který začal žárlit a pokousal mu kluka i přes tvrdší výcvik se to opakovalo a nakonec musel pes z baráku.S tím výcvik nemá nic moc společného, dobrman musí být doma ve smečce a nesmí se odstrkovat, natož dávat do kotce, vůbec. Jak začne být odstrkovaný, anebo se tak začne cítit, může dělat blbosti. Měl jsem dva, a pravidlo smečky je u dobrmanů ve společnosti malých dětí zásadní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Kluci nevím jak je to s povahou dobrmana, jen bych měl strach a ta fotka, tak velkého psa mi hned tuhle situaci oživila v paměti, nic víc. Kámoš ho měl doma a nepřišlo mi, že by se mu pak méně věnoval, ale stalo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Kluci nevím jak je to s povahou dobrmana, jen bych měl strach a ta fotka, tak velkého psa mi hned tuhle situaci oživila v paměti, nic víc. Kámoš ho měl doma a nepřišlo mi, že by se mu pak méně věnoval, ale stalo se.Člověk musí být opatrný a to hodně, to zase jako souhlasím... Kámoš jednou přišel a vypadal jako Frankenstein, když se do něj pustil jeho desetiletý jezevčík. Ale ono většinou se to chování mění postupně, nic není ze dne na den a majitel, který zná svého psa nejlépe by si toho měl všimnout. Jsou to drobné náznaky že se něco děje, že se pejskovi něco nelíbí, je nemocný, nebo mu prostě začíná hrabat a mělo by se hned patřičně reagovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Dneska už padla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 To nase stene spi vetsinou na zadech. Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Nase taky, už má 26kg v 7,5 měsících Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Nase taky, už má 26kg v 7,5 měsících Super , dej víc fotek. My už nemáme sílu na nového psa, nebyl by jako ten první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Vždycky to ve vlaku nakonec nějak dokáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 (upraveno) :-) Dělají mi radost. Upraveno 23. ledna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Mate niekto skúsenosť s prevozom psa do Anglicka , pri dlhsom pracovnom pobyte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Gery, neviem ci tam nie je mesacna karantena. Segra viezla psa z Irska (cez UK) na Slovensko. Je na to normalen prepravna sluzba. Nejaky chalanisko to robi. Ak chces, zozeniem kontakt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se