Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Prodává se celá řada GPS trackerů. Po změření psa, tím můžeš kontrolovat i manželku.

chci to zkusit párkrát, iWatche mám, nechci zbytečbě kupovat další pyčovinu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super fotky . Jen aby to jednou nepřerostlo k žárlivosti a agresi psa na malou. Kámoš to takhle měl s dobrmanem, který začal žárlit a pokousal mu kluka i přes tvrdší výcvik se to opakovalo a nakonec musel pes z baráku.

S tím výcvik nemá nic moc společného, dobrman musí být doma ve smečce a nesmí se odstrkovat, natož dávat do kotce, vůbec. Jak začne být odstrkovaný, anebo se tak začne cítit, může dělat blbosti. Měl jsem dva, a pravidlo smečky je u dobrmanů ve společnosti malých dětí zásadní.

Odkaz ke komentáři

Kluci nevím jak je to s povahou dobrmana, jen bych měl strach a ta fotka, tak velkého psa mi hned tuhle situaci oživila v paměti, nic víc. Kámoš ho měl doma a nepřišlo mi, že by se mu pak méně věnoval, ale stalo se.

Člověk musí být opatrný a to hodně, to zase jako souhlasím... Kámoš jednou přišel a vypadal jako Frankenstein, když se do něj pustil jeho desetiletý jezevčík. Ale ono většinou se to chování mění postupně, nic není ze dne na den a majitel, který zná svého psa nejlépe by si toho měl všimnout. Jsou to drobné náznaky že se něco děje, že se pejskovi něco nelíbí, je nemocný, nebo mu prostě začíná hrabat a mělo by se hned patřičně reagovat.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...