Tobi Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 To je mravenečník,ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Drž se! Zapíjel jsem před půl rokem. Nakonec pomohlo jediné, doplnit smečku. Teď už černá vodí mladou po revíru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Kdo byste bral příští chronokalendář s fotkama od @kamilb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 před 2 hodinami, Tobi napsal: To je mravenečník,ne . ziskavas bludistaka, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Omlouvám se za plevel že už zas, ale dnes nám bylo v lese dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Jaký plevel? Ozdoby tohodle vlákna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Jezevci jsou super,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 @kamilb tvoje fotky vzdycky potesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 @kamilbty Tvoje fotky ježuchů jsou pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Nízký podvozky jsou nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Kdo byste bral příští chronokalendář s fotkama od [mention=10317]kamilb[/mention]? Já a velký formát. Ať si vždy zlepším náladu. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 před 19 hodinami, Brolo napsal: Nízký podvozky jsou nejlepší toto je taky dobrej adept dobrý plachty má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Koukám že většina zdejších psů bydlí s Vámi v bytě. Je tu vubec někdo se psem převážně venku? Jakože v boudě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 před 10 minutami, mamenec napsal: Koukám že většina zdejších psů bydlí s Vámi v bytě. Je tu vubec někdo se psem převážně venku? Jakože v boudě? Jasně, domů může jen pod dohledem a musí se vyskytovat jen na pelíšku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Ten je super. Labradora jsem mel par let zpatky a byl to skvelej partak. Teď jsme měli křížence jezevčíka po babičce na dožití (nakonec z toho bylo 8let). Ten mi ale povahově moc nesedl. Nejak se pomalu rozmýšlim jakýho novýho kámoše na jaře pořídíme. Jedna z podmínek je, ze musi zvladnout celoroční pobyt venku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 před 1 minutou, mamenec napsal: Ten je super. Labradora jsem mel par let zpatky a byl to skvelej partak. Teď jsme měli křížence jezevčíka po babičce na dožití (nakonec z toho bylo 8let). Ten mi ale povahově moc nesedl. Nejak se pomalu rozmýšlim jakýho novýho kámoše na jaře pořídíme. Jedna z podmínek je, ze musi zvladnout celoroční pobyt venku.. Díky, je to stará panna a jmenuje se Maggie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Drobny minus ze hodne trpi na klouby a vubec, ale vubec nehlidaji. Rekl bych ze ten nas by za suchej rohlik ukazal kde mam rezervni klice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 (upraveno) Já mám psy celý den, celý rok, venku. Na noc (a občasné pomazlení) je beru dovnitř. Občas (přes zimu) se stane, že nechtějí být vevnitř, kde se , pravda, topí a je t na ně vedro. V létě by tu na studené dlažbě byli klidně celý den... Upraveno 6. prosince 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Tohle prasatko vynasobte trema a domu muzou. Je to ale ted tak 3-4x20min prace denne, no.. Ale mame je radi, ne.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 před 7 hodinami, Murphy97 napsal: Tohle prasatko vynasobte trema a domu muzou. Je to ale ted tak 3-4x20min prace denne, no.. Ale mame je radi, ne.? To je barzoj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se