Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Řeknu Vám,že jsem takový citlivý přístup a chování jak k pacientům,tak i k páníčkům,jaký mají na této klinice nezažil.Si říkám,jestli vůbec zůstat u stávající veterinářky ve vedlejším městě.

Celou dobu jsem slyšel,že je Artur tlustý prase a nakonec se zjistilo,že má zvětšené vnitřnosti i to bříško.Je tedy pravda,že nějaký tuk tam byl,ale...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ThomasB mam labradorku (cca 30kg, takze taku stihlejsiu) a v aute ju ma manzelka ako spolujazdec pod nohami. Asi to neni ultra bezpecne v porovnani s certifikovanou klietkou v kufri ale funguje to. Uz ma parkrat aj zastavili policajti na Slovensku a neriesili.

Su krajiny v EU, kde je preprava psa striktne zakonom upravena a moze sa len v klietke v kufri, na Slovensku je uprava velmi vseobecna, citujem: "Pri preprave živých zvierat nesmie byť ohrozená bezpečnosť vodiča a prepravovaných osôb, bezpečnosť prepravovaných zvierat ani bezpečnosť cestnej premávky". Spiaci labrador nikoho neohrozuje, takze cajk. Bol som tak uz aj parkrat v zahranici (Chorvatsko/Rakusko/Taliansko/Francuzko), ale to boli jednorazove akcie, vacsinou cestujeme len po SVK.

Odkaz ke komentáři

Náš jezevčík jezdí v obyčejné transportní plastové boudičce vystlané papírovýma ubrouskama, napasované před zadníma sedadlama - ne že by to bylo bezpečnější nebo pohodlnější než prostor před spolujezdcem, ale z toho ropáckého smradu na silnicích se nám dědek co chvíli poblije a takhle to aspoň není problém bez výčitek vyklidit a znova mu podestlat. Někde mám i postroj uchytitelný na isofix (dle policajtů OK), ale z výše uvedených důvodů vyhrává stejně bouda.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...