lucid Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Náš Max, inseminátor a expert na útěky. Obskáče půl ulice, vrátí se dírou zpět a ještě se nešťastně tváří jak celý den trpí, protože musí být zavřený za plotem. Potrat feny německého ovčáka nás vyšel na 5 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Girouš zadříml u telky po náročném dnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Náš Max, inseminátor a expert na útěky. Obskáče půl ulice, vrátí se dírou zpět a ještě se nešťastně tváří jak celý den trpí, protože musí být zavřený za plotem. Potrat feny německého ovčáka nás vyšel na 5 tisíc. Typický obličej...ty voe,co je,já jsem celý den doma a vo ničem nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Typický obličej...ty voe,co je,já jsem celý den doma a vo ničem nevím...jj, přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Můj JRT ke mě nesmí chodit když jím. Má ale docela propracovaný způsob a dokáže se dostat velmi blízko aniž bych si ho všimnul. Dneska snídám na kanapi a najednou koukám, že mám psa předníma tlapkama opřenýho o koleno. Tvářil se docela dost neviditelně (snaží se obrátit si hlavu co nejvíc dozadu) ale bohužel mu to neprošlo Když se ale jí u stolu, musí být vedle v místnosti (obvykle načuhuje půlkou mordy a když se zvedám od stolu, utíká do pelechu a dělá, že tam byl celou dobu a zaslouží si tedy něco na zub )BTW jsem zjistil, že mu rodiče dali do pelechu místo deky telecí kůži...aby mu bylo teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Dneska sem při hledání nějakých fotek narazil na pár dávných toho našeho valašského ohařa...celkem vydařených...tak je sem postnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 @Ondoni: Moc hezké fotky i ohař . A když jsme u těch ohařů, přikládám svoji výmarskou ohařku. Jedná se o poměrně inteligentní zvíře do té doby, než převládnou pudy, zejména ten lovecký. Jeden čas sem s ní jezdil hodně na kole po okolních polních cestách. Běhala tak 5 - 15 m přede mnou a čistila cestu. Častokrát mi zdrhla za zajícem. Dnes už ale ví, že je nedožene, tak to tolik nehrotí. Poté, co se narodila dcera, chodili jsme po stejných cestách s kočárkem a ona zase klasicky před námi. Jednou nás po polní cestě předjel borec v trikotu na horském kole. Výmarce se to přeplo v hlavě a už valila. Malá spala a řvát či pískat sem nemohl... stál sem a čučel, jak mizí v dáli. Čekal jsem na ní 2 hodiny. Celou dobu sem přemýšlel nad tím, co si o tom asi myslí ten cyklista, že před ním s velkou chutí běží cizí pes.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Remio: Pěkná zimní fotka. Spolu s hrošicí se už taky těšíme na zimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Maznak :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Jak si čistím ajfouna, tak narážím na dobré kousky...pravda, asi dva roky staré... 1/ děcko na volno2/ děcko v kleci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Děcko na volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmagico Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Záhradu si vždy užíva Čo nájde to označkuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 (upraveno) Měli jsme 16 let Shih tzu a letos to budou první Vánoce, které s námi už neoslaví. Když by někdo věděl o nějakých štěňatech této rasy, která by byla na prodej, hned sem s kontaktem. Upraveno 28. listopadu 2012 uživatelem Javert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Argo, mame ho dnes 2 roky a za mesis oslavi treti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 a takto vypadal nez ho odebrali spatnym majitelum, to mu bylo asi pul roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 ..nas yorkshire - ma 1,5 roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 My mame dva francouzaky.Dneska dostali za ukol umyt nadobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 To je můj Tomáš. Právě přemýšlí nad Rado D-STAR Ref. 15 966 20 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 fotka z minulej zimy, junior bojuje so starou pneumatikou, riadne s nim cvicila. vcera som ho zobral do zahrady a mlati s tym ako s kuskom handry.. trening robi majstra. plus je uz teda velky chlapec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 fotka z minulej zimy, junior bojuje so starou pneumatikou, riadne s nim cvicila. vcera som ho zobral do zahrady a mlati s tym ako s kuskom handry.. trening robi majstra. plus je uz teda velky chlapec Je to Bílý švýcarský ovčák, nebo se pletu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se