Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Dva měsíce zpět mi umřel letitý jezevec... bohužel jsem jej musel utratit aby netrpěl při konečném stádiu selhávání nejrůznějších funkcí vlivem stáří. Letos první vánoce bez psa. :crying_anim02:

Výhledově za rok/dva bychom si chtěli pořídit štěně. Nechováte prosím někdo bostonského teriéra?

Rád bych mu vytvořil optimální podmínky, tak zjištuji průběžně informace ohledně specifik této rasy. Tak budu vděčný za každou zkušenost, doporučení, tip na odchovy štěňat, kde se o psy dobře starají a jsou v dobrém prostředí, rady na co si dát pozor při výběru štěněte atd.

Případně varování k povahovým rysům. Zatím mi to přijde jako fajn volba. Líbí se mi vizuálně i povahově. Frbul se nám také líbí ale má dost genetických problémů... dýchání, přehřívání atd. Dále se mi líbí anglický bulterier, ale je to o třídu vyšší zodpovědnost ve výchově a přece jen už je to velký pes.

Díky za případné zkušenosti

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Dva měsíce zpět mi umřel letitý jezevec... bohužel jsem jej musel utratit aby netrpěl při konečném stádiu selhávání nejrůznějších funkcí vlivem stáří. Letos první vánoce bez psa. :crying_anim02:

Výhledově za rok/dva bychom si chtěli pořídit štěně. Nechováte prosím někdo bostonského teriéra?

Rád bych mu vytvořil optimální podmínky, tak zjištuji průběžně informace ohledně specifik této rasy. Tak budu vděčný za každou zkušenost, doporučení, tip na odchovy štěňat, kde se o psy dobře starají a jsou v dobrém prostředí, rady na co si dát pozor při výběru štěněte atd.

Případně varování k povahovým rysům. Zatím mi to přijde jako fajn volba. Líbí se mi vizuálně i povahově. Frbul se nám také líbí ale má dost genetických problémů... dýchání, přehřívání atd. Dále se mi líbí anglický bulterier, ale je to o třídu vyšší zodpovědnost ve výchově a přece jen už je to velký pes.

Díky za případné zkušenosti

Ahoj,

Jeden skoro rocni Boston prave chrape - hlasite vedle me na sedacce.

Pavel

Odkaz ke komentáři

do 20.12. jsme měli naši Any, nechali jsme ji uspat, měla epilepsii v takovém stadiu, že to nebylo k žití

a od 4.1. máme našeho Besta

Taky jsem musel nechat naší Brazilskou filu uspat kvůli epilepsii. Děsná nemoc pro psa. To by mě zajímalo, proč jsou ta velká plemena na tuhle nemoc tak náchylná

Odkaz ke komentáři

Tak vidím že je tu víc lidí co má za parťáka bostona. Mohli byste prosím napsat nějaké postehy k povaze a specifikům k péči o ně? Net je přirozeně plný mouder, ale bohužel nikoho s tímto plemenem ve svém okolí nemám.

video "šalenych" psů pro pobavení :)

http://www.youtube.com/watch?v=APlLHx_MwqM

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

To Eman2208: Jé, tak to je supér, jen škoda, že tohle s Dobrmankou nikdy nedám :D

African ani to nezkoušej :) . Před 14 lety jsem měl dobrmana (kus psa 56kg) a zapřáhl jsem ho do sáněk, že povozí kluka. Než jsme sedli, pes se splašil a našli jsme ho 2km od domu se sáňkama na hadry :D .

Odkaz ke komentáři

krasavica to bola, skoda. preco uz nie to iste plemeno?

stejný plemeno - bordeauxskou dogu - koupíme v létě, nenašli jsme vhodný štěně a chceme počkat, až budou hotový garáže a hospodářský budovy

jinak bx doga je skvělej pes, typickej molos - stačilo ji vychovávat

bostona mají prarodiče, náš je tenhle první - malej aktivní pes a neskutečnej mazel, učenlivej, milej

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...