DTfan Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 (upraveno) Vymarsky ohar, 9 let Upraveno 27. prosince 2012 uživatelem DTfan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 (upraveno) Dva měsíce zpět mi umřel letitý jezevec... bohužel jsem jej musel utratit aby netrpěl při konečném stádiu selhávání nejrůznějších funkcí vlivem stáří. Letos první vánoce bez psa. Výhledově za rok/dva bychom si chtěli pořídit štěně. Nechováte prosím někdo bostonského teriéra? Rád bych mu vytvořil optimální podmínky, tak zjištuji průběžně informace ohledně specifik této rasy. Tak budu vděčný za každou zkušenost, doporučení, tip na odchovy štěňat, kde se o psy dobře starají a jsou v dobrém prostředí, rady na co si dát pozor při výběru štěněte atd. Případně varování k povahovým rysům. Zatím mi to přijde jako fajn volba. Líbí se mi vizuálně i povahově. Frbul se nám také líbí ale má dost genetických problémů... dýchání, přehřívání atd. Dále se mi líbí anglický bulterier, ale je to o třídu vyšší zodpovědnost ve výchově a přece jen už je to velký pes. Díky za případné zkušenosti Upraveno 28. prosince 2012 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 .. Ten Šaryk, se umí maskovat...No jo, holt tankistický pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 ono ako to docasne stuplo k nule, zacal hned plznut /linat/. je to proste biely polarny maskovaci hajzlik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sara11 Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Tady jsou moji miláčkové, maximální pohoda. Jeden voříšek a jeden Jack Russel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Dva měsíce zpět mi umřel letitý jezevec... bohužel jsem jej musel utratit aby netrpěl při konečném stádiu selhávání nejrůznějších funkcí vlivem stáří. Letos první vánoce bez psa. Výhledově za rok/dva bychom si chtěli pořídit štěně. Nechováte prosím někdo bostonského teriéra? Rád bych mu vytvořil optimální podmínky, tak zjištuji průběžně informace ohledně specifik této rasy. Tak budu vděčný za každou zkušenost, doporučení, tip na odchovy štěňat, kde se o psy dobře starají a jsou v dobrém prostředí, rady na co si dát pozor při výběru štěněte atd. Případně varování k povahovým rysům. Zatím mi to přijde jako fajn volba. Líbí se mi vizuálně i povahově. Frbul se nám také líbí ale má dost genetických problémů... dýchání, přehřívání atd. Dále se mi líbí anglický bulterier, ale je to o třídu vyšší zodpovědnost ve výchově a přece jen už je to velký pes. Díky za případné zkušenosti Ahoj, Jeden skoro rocni Boston prave chrape - hlasite vedle me na sedacce. Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 To Sara11: Jo,jo, je to ale fuška ten psí život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 do 20.12. jsme měli naši Any, nechali jsme ji uspat, měla epilepsii v takovém stadiu, že to nebylo k žití a od 4.1. máme našeho Besta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 do 20.12. jsme měli naši Any, nechali jsme ji uspat, měla epilepsii v takovém stadiu, že to nebylo k žití a od 4.1. máme našeho Besta Taky jsem musel nechat naší Brazilskou filu uspat kvůli epilepsii. Děsná nemoc pro psa. To by mě zajímalo, proč jsou ta velká plemena na tuhle nemoc tak náchylná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Někdy je ta naše mrcha i užitečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 To Eman2208: Jé, tak to je supér, jen škoda, že tohle s Dobrmankou nikdy nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 do 20.12. jsme měli naši Any, nechali jsme ji uspat, měla epilepsii v takovém stadiu, že to nebylo k žití krasavica to bola, skoda. preco uz nie to iste plemeno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 To Eman2208: Jé, tak to je supér, jen škoda, že tohle s Dobrmankou nikdy nedám No neboj, ono se jí moc nechtělo : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sara11 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Best vypadá nádherně, takovej šmudla. Any škoda, toho až mi můj Jack odejde se strašně bojím, je mu 13, tak doufám, že ještě pobude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 (upraveno) Tak vidím že je tu víc lidí co má za parťáka bostona. Mohli byste prosím napsat nějaké postehy k povaze a specifikům k péči o ně? Net je přirozeně plný mouder, ale bohužel nikoho s tímto plemenem ve svém okolí nemám. video "šalenych" psů pro pobavení http://www.youtube.com/watch?v=APlLHx_MwqM Upraveno 31. ledna 2013 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 To Eman2208: Jé, tak to je supér, jen škoda, že tohle s Dobrmankou nikdy nedám African ani to nezkoušej . Před 14 lety jsem měl dobrmana (kus psa 56kg) a zapřáhl jsem ho do sáněk, že povozí kluka. Než jsme sedli, pes se splašil a našli jsme ho 2km od domu se sáňkama na hadry . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 krasavica to bola, skoda. preco uz nie to iste plemeno? stejný plemeno - bordeauxskou dogu - koupíme v létě, nenašli jsme vhodný štěně a chceme počkat, až budou hotový garáže a hospodářský budovy jinak bx doga je skvělej pes, typickej molos - stačilo ji vychovávat bostona mají prarodiče, náš je tenhle první - malej aktivní pes a neskutečnej mazel, učenlivej, milej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 povaha mi na molosoch vzdy imponovala. BD ako plemeno tiez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Stárne mi, ten můj darebák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se