Viktor Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Bendžíno má radši zimu než vedro, v tomhle vedru trochu ztrácí elán.
MJ. Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 (upraveno) Vedro jak svin....... a nuda Upraveno 10. června 2014 uživatelem the MJ
Trojan Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Dělal jste někdo psům kožené postroje?
jungle Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 (upraveno) Sice to nemam rad ani to to moc neschvaluju, ale porad lepsi nez turek/utulek? Co elektricky obojek, pes se na to nauci za chvili a reaguje jen na zvukovy signaly bez nutnosti pouziti el. Impulsu Upraveno 10. června 2014 uživatelem jungle
Trojan Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 (upraveno) Co je na tom ke studu? Pokud je ten pes problémový tak by to mohlo pomoci. Náš se časem naučil respektovat živý plot, ale předtím taky zdrhal. Obojek jsem už měl taky koupený. Ani ho neměl na krku.Cokoli je lepší než poslat psa pryč. Upraveno 10. června 2014 uživatelem Trojan
filo-boxer Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Jo, takovy obojek jako meli v "The running man". Pak 4 sloupky, laserovy paprsek ... O:-) Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk
filo-boxer Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Promin, to byl takovy spontanni napad. Pak uz me napada jen kolik doprostred zahrady a dlouhy provaz. Myslim, ze kdyz to ma pes v povaze, bude to bez plotu vecny marny boj. Ale nejsem expert, mam Boxera, co se od nas nehne.
Trojan Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Můj Jack je zase rapl, vyjdu s ním pomalu jen já ale třeba v lese rádius 20m a dál ani krok, to má nějak v genech. Taky když se střílí tak hledá do čeho, to má asi taky v genech protože ho to nikdo neučil.
instant Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 obojok som v minulosti pouzil, aj elektricky aj ultrazvukovy, funguje to. Problem je, ze ten elektricky obojok nemoze pes nosit neustale a atrapu rozozna po chvili, staci ze nie je uplna dubova hlava. takze funguje to, ale iba docasne najlepsie su mechanicke zabrany = poriadny plot. alebo raz ponho proste "uz nejezdit". raz je chlapec blby ze mu neni doma dobre, tak co..
African Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Sorry kluci, bez urážky, ale elektrický obojky na psy jsou pro slabochy' Já mám z mé dobrmanky také o dost šedivých vlasů víc, ale chujovina jako elektrickej obojek by mě nenapadla ani ve snu' A říká se pes, kterej začne utíkat, tak to bude dělat furt a bude to zkoušet a zkoušet, takže pořádnou zeď kolem baráku, anebo ho nechat, ať se proběhne :-)
jankoxxx Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 (upraveno) Sorry kluci, bez urážky, ale elektrický obojky na psy jsou pro slabochy' Já mám z mé dobrmanky také o dost šedivých vlasů víc, ale chujovina jako elektrickej obojek by mě nenapadla ani ve snu' A říká se pes, kterej začne utíkat, tak to bude dělat furt a bude to zkoušet a zkoušet, takže pořádnou zeď kolem baráku, anebo ho nechat, ať se proběhne :-)amen Upraveno 11. června 2014 uživatelem jankoxxx
African Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 amenAnebo tak, furt lepší než elektrický obojek :-)
Trojan Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Jasně, tvrdý kluci nepoužívaj vobojky, ti rovnou dělaj ploty Můžeš mi říct, co je na tom slabošského? Myslivec může psa střelit kolik, 200m od posledního baráku? Tak nějak.Psi nemaj co dělat na volno když utíkaj.
gunman Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Náš první pes. Vždycky, když se na tu fotku podívám, brečím. Umřela v 6 letech na epilepsii. Teď máme bostona, je skvělej, ale je to spíš kocour než pes.
Tomas_2002 Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Sorry kluci, bez urážky, ale elektrický obojky na psy jsou pro slabochy' Já mám z mé dobrmanky také o dost šedivých vlasů víc, ale chujovina jako elektrickej obojek by mě nenapadla ani ve snu' A říká se pes, kterej začne utíkat, tak to bude dělat furt a bude to zkoušet a zkoušet, takže pořádnou zeď kolem baráku, anebo ho nechat, ať se proběhne :-) A co že je na tom obojku tak špatnýho ?
African Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Jasně, tvrdý kluci nepoužívaj vobojky, ti rovnou dělaj ploty Můžeš mi říct, co je na tom slabošského? Myslivec může psa střelit kolik, 200m od posledního baráku? Tak nějak.Psi nemaj co dělat na volno když utíkaj.Tvá žena, nebo tvoje dítě, když budou dělat voloviny, dáš jim snad elektrickej obojek na krk? Kluci, pro mě je pes rodina, ale chápu, že pes má dnes více využití, takže jak to máte, tak to máte' U nás v ulici jsou nový sousedi, dva jejich jezevčíči jsou většinu času venku, no a co můj pes na to, štěkal jak debil celý den u plotu' Zrovna dnes mě dodělali novou branku za patnáct o patnáct metrů dál od silnice a je klid:-) Kluci, myslete, než si toho čokla pořídíte...
Trojan Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Jasně, tak když ti žena nebo dítě začnou dělat voloviny tak je zavřeš za plot "říká se pes, kterej začne utíkat, tak to bude dělat furt a bude to zkoušet a zkoušet, takže pořádnou zeď kolem baráku, anebo ho nechat, ať se proběhne :-)"Tohle je argumentace...škoda mluvit.Psovi dávám obojek na krk každý den. Přítelkyně zatím nepotřebuje.Miluju psy, obětoval jsem čas, peníze, stál jsem za tím psem když byli ostatní proti němu, ale rodina je něco jiného. Pes bez pána nemá venku co dělat, může vlítnout pod auto, může někoho pokousat, může ztrhnout srnku nebo jí třeba vyděsit při vrhu atd atd.
African Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 (upraveno) Konečně jsem uspal ďábla a jsem na notebůku, můžu dávat smajlíky Kluci dělejte si co chcete, je to Váš pes, mě to je šumák, a třeba ty si ho nasaď na krk, když máš tyhle přiblblý otázky a zkus ho. Věřím tomu, že to nezmáčkneš jedinkrát a když jo, tak po druhé to nedáš... Jinak to s Vámi myslím dobře, protože až Vás jednou miláček dojebe jak cikánskou hračku, tak pak tady nebrečte, protože ten pes nebude po obojku poslouchat, ten pes bude mít obrovský strach z toho, co se u něj v rodině, kterou bere jako svoji smečku, cose to tam vlastně děje.. bude zmatený a psi, když jsou zmatení, dělají průsery A co že je na tom obojku tak špatnýho ? Upraveno 11. června 2014 uživatelem African
African Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Elektrickej obojek dáváš každý den? Kolem baráku by měl bejt plot, a nebo? Když tam ten plot není, asi bude pes utíkat a nebo? Kluci, asi by jsme se určitě domluvily, pejsky máme všichni rádi, ale chce si o tom pokecat osobně, nerad bych někoho naštval Elektrickej obojek je ta poslední možnost, fakt...Jasně, tak když ti žena nebo dítě začnou dělat voloviny tak je zavřeš za plot "říká se pes, kterej začne utíkat, tak to bude dělat furt a bude to zkoušet a zkoušet, takže pořádnou zeď kolem baráku, anebo ho nechat, ať se proběhne :-)"Tohle je argumentace...škoda mluvit.Psovi dávám obojek na krk každý den. Přítelkyně zatím nepotřebuje.Miluju psy, obětoval jsem čas, peníze, stál jsem za tím psem když byli ostatní proti němu, ale rodina je něco jiného. Pes bez pána nemá venku co dělat, může vlítnout pod auto, může někoho pokousat, může ztrhnout srnku nebo jí třeba vyděsit při vrhu atd atd.
Trojan Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Elektrickej obojek na psovi nebyl, naučil se respektovat pozemek na chatě, který je ohraničený jen živým plotem. Já ho na ruce měl a nastavil jsem ho tak, aby to bylo hratelné. Nejsem idiot abych to nastavoval podle toho, jestli se pes kroutí na zemi nebo se jen klepe Pokud tu ale někteří řeší, že nechtějí dělat ploty, tak je možná ten el. obojek první možnost.PS: Tomáše si teda naštvat klidně mohl...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se