libor2002 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Osm novinek ve třech modelových řadách... U těch U50 bych řekl, že velikost 41mm "Účkům" vyloženě prospěje - takže dobrý. 556 to je jen upgrade s "červenou sekundovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) U50 nebyly, v tomhle rozměru to bude myslím docela fajn, souhlasím. Vyložené nový tah nikde nevidím. Zmenšují potápky, zvětšují klasické (jen ty černé 1739 myslím zatím nebyly). RS jako Racing Sport u těch 556? Vlastně toho moc není. Některé značky kde nic, tu nic, některé zas hrozně tlačí na pilu, achjo. Mě by třeba zajímal nějaký důstojný nástupce SInn U1000 (nic pro hobity ). Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) RS = Rote Sekunde? U50 vypadá slibně pro nás s úzkým zápěstím... Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem wolfesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 @wolfesh: jasně, blbý jsem Ale fakt je to od Sinnu trochu přešlapování, zatím jim to projde, páč mají jak co zmenšovat, tak co zvětšovat. Ale to už se opakuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Nerikam novej remen, ale treba 556 nasadili peticlankovej Fine Link (podobnej jsem mel na 104) a uz z toho udelali new release Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 sportlich elegante uhr mit rote sekunde = wunderbar (entschuldigen za tu skomoleninu nemciny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Sinn U50, vyska idealnych 11.5mm. WOOP WOOP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Díky Andy, taky mi přišel od Watchbuys email a chtěl jsem to sem hodit.Ty U50 super, a hned ve všech provedeních. Teď ještě UX50 thermo regulated quartz, třeba příští rok RS psali v emailu že je opravdu Rote sekunde, a byla to původně limitka pro Watchbuys, tedy US trh. Nyní uvedena jako normální model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 U50 by mohly být hodně povedený a bude zajímavý porovnání s U1, ten rozdíl bude asi znatelnej. Cena jsem koukal prakticky totožná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Jo souhlasím, U50 budou supr. měl jsem U1, ale dneska by mi přišly velké a těžké (proto jsem neudržel ani PO 43,5). Na těch U50 udrželi správně všechny proporce ruček a indexů, že to i nadále bude do sebe bezvadně zapadat (dotek minutovky na index apod.). Jako blbost, ale obvyklý to u všech značek není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 K porovnání U50 a U1 (zdroj fratello magazin) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Jsem na ně zvědavej naživo. U1 mi jsou velký, ale U50 by mohly klapnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Přesně to co jsem chtěl, menší U1. Na té fotce jsou ale až moc malé v tom srovnání, vypadají spíš jako 38mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Dámskej a pánskej model. Ještě pro děcka a je to. U1 se mi vždycky líbily, super, že rozšiřují nabídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 41mm rozhodne nejsou male. Za me super pocin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Ty jo, já bych tu rudou sekundovku chtěl na mý 556... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 plusrovná se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 <3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 (upraveno) toto by sa nestratilo ani vo vlakne Humor Upraveno 30. dubna 2020 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Rote sekunde , nejspíš byl zájem u jiných modelů (custom made ) viz. moje 856 a to nebudou jediné , tak to zkouší dát všude .A U50 jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se