Sphinxx Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Hleda brigadu a v popisu sebe sama lze i o svem veku. No chudak budouci zamestnavatel. Ty seš mi, ale big brother. Díky. Jsem lhář a debil . Promiň, snad Tě to neurazilo .
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Konečně poradnej flejm :-))) Jakmile se chytim, tak se zapojim. Máš to zapotřebí?
wave ceptor Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Kluci pomalej, já to nestíhám číst.
Hasňa Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) Sphinxxi (a vraby), nemluvim o zadnem dotazniku v profilu. O svem veku jsi lhal v primo prispevku ve vlakne Zmestnani. Navic primo ve svem mikroCV, kterym ses prezentoval ve sve poptavce po miste. Ano vraby, mas pravdu, skutecne to kresli srozumitelny obrazek. Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem Hasňa
azeppelin Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Jednou si nás tu vezme na mušku nějaký psycholog a bude z toho zajímavá studie.
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Hasňa: je mi to fuk, abych pravdu řekl. Případnému zaměstnavateli, kterému bych předložil potřebné doklady k potřebné práci bych to vysvětlil zcela jasně. Neměj péči, ale chvílím Tvou angažovanost a hbitost .
vraby Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Ty woe já největší konfident podle Zmizíka,ale takovej přehled nemám pánové abych tu dělal takové prasárny.Ještě tu někdo chybí.
baza Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) Radši nic... Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem baza
Kostra Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Jednou si nás tu vezme na mušku nějaký psycholog a bude z toho zajímavá studie.Myslím, že člověk nemusí být ani promovaný psycholog, aby velmi rychle identifikoval některé zdejší hraniční osobnosti:-) Naštěstí se jich tu většina časem "odbouchne" sama a zbytku nás laskavě zbaví modi.
tombed Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 jako každoročně jdeme do finále! http://www.youtube.com/watch?v=6QUf5WsQSDc
sect Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Jestli dostal mikroshop BAN, tak já jsem druhej, kdo půjde do pryč. A dobrovolně. Doufám že jsi chlap a toto své prohlášení dodržíš. I když nechápu, pokud jsi to myslel vážně, proč tady ještě reaguješ.......
lib Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Tady je stejne prdel Kazdej druhej rika, ze by hodinky bez datumovky nerozdejchal, pak v 'Co mate prave na ruce' kazdej treti nema posunuty datum a nakonec tomu da Kamil (sám Kamil ???) Takouvouhle korunu Tady bude sranda... a to ještě není prosinec.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 No co, tak jsem trochu opožděnej. Já se za to nestydím.
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Doufám že jsi chlap a toto své prohlášení dodržíš. I když nechápu, pokud jsi to myslel vážně, proč tady ještě reaguješ....... To si piš. Zůstanu v kontaktu s těmi, se kterými jsem měl možnost se seznámit zde, naštěstí jich není málo, ale tady končím. A myslel jsem to zcela vážně. A proč reaguji? Říká Ti něco čest a hrdost? Nejsem ohebná vrba . Nemám problém zareagovat i když to není příjemné .
Honza.manta Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Chce to klid a omévat přirození vlažnou vodou.. Jojo a ještě se doporučuje froté ručník. Já jen čumím - člověk si odskočí na dva dny do lesa a tady to tak hezky jede - konečně pořádnej flame - už tu bylo skoro smutno.
quest987 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Jojo a ještě se doporučuje froté ručník. Já jen čumím - člověk si odskočí na dva dny do lesa a tady to tak hezky jede - konečně pořádnej flame - už tu bylo skoro smutno. Zvláštní je , že se to vždy rozjede v prosinci.
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Já jsem nestál o to, rozjet tu FLAME. Napsal jsem pouze názor, který jde proti proudu. A to je asi velmi špatně, ale já se ohnout nenechám, stále mám za to, že je tady svobodné diskuzní forum a je tu mimojiné dost lidí, kteří jsou fajn, ale ne jen to.
quequeek Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Jsem se bál, že to letos nevypukne :-D ale když se člověk podívá jak dopadl Walker a že kácí v našem lese, nad takovym "flejmem" je radno se pousmát. A já jdu pro sedmičku červenýho a Fast 5 a 6
siwi Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Tady bude sranda... a to ještě není prosinec. Woe Kamčo, ty žiješ v zemi zítra již znamená včera? Je 1.12. a pořádný masakr potří k chronomagořím vánocům... každoročně!!! Už na několika místech tady jsem se dočetl, že před Vánocemi tu pravidelně stoupá nervozita a napětí. Může mi někdo prosím vysvětlit důvod? Jsem tu už dost dlouho, ale: a) nic podobného jsem až doposud nezaznamenal (brouzdal jsem asi v odlehlejších zátokách těchto vod) osobně bývám v tuto dobu spíš víc v pohodě a tak nějak naměkko Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4
tommas4 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Tvl to je materiál, tady jsem mezi pacošema rozhodně správně, jsem rád že jsem se sem tehdy zaregistroval. Takže já si tady jdu ulevit jako že najdu pochopení a někoho dalšího kdo je nasranej na neprofesionálě nebo přinejmenším laxně vedený éšop, a co z toho je ve finále? :-)
Doporučené příspěvky