Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hleda brigadu a v popisu sebe sama lze i o svem veku. No chudak budouci zamestnavatel.

Ty seš mi, ale big brother. Díky. Jsem lhář a debil :) . Promiň, snad Tě to neurazilo :D .

Odesláno (upraveno)

Sphinxxi (a vraby), nemluvim o zadnem dotazniku v profilu. O svem veku jsi lhal v primo prispevku ve vlakne Zmestnani. Navic primo ve svem mikroCV, kterym ses prezentoval ve sve poptavce po miste. Ano vraby, mas pravdu, skutecne to kresli srozumitelny obrazek.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Hasňa: je mi to fuk, abych pravdu řekl. Případnému zaměstnavateli, kterému bych předložil potřebné doklady k potřebné práci bych to vysvětlil zcela jasně. Neměj péči, ale chvílím Tvou angažovanost a hbitost :)

Odesláno

Jednou si nás tu vezme na mušku nějaký psycholog a bude z toho zajímavá studie.

Myslím, že člověk nemusí být ani promovaný psycholog, aby velmi rychle identifikoval některé zdejší hraniční osobnosti:-) Naštěstí se jich tu většina časem "odbouchne" sama a zbytku nás laskavě zbaví modi.

Odesláno

Jestli dostal mikroshop BAN, tak já jsem druhej, kdo půjde do pryč. A dobrovolně

Doufám že jsi chlap a toto své prohlášení dodržíš. I když nechápu, pokud jsi to myslel vážně, proč tady ještě reaguješ.......

Odesláno

Tady je stejne prdel :lol2:

Kazdej druhej rika, ze by hodinky bez datumovky nerozdejchal, pak v 'Co mate prave na ruce' kazdej treti nema posunuty datum a nakonec tomu da Kamil (sám Kamil :eek: ???) Takouvouhle korunu :D

Tady bude sranda... a to ještě není prosinec. :)

Odesláno

Doufám že jsi chlap a toto své prohlášení dodržíš. I když nechápu, pokud jsi to myslel vážně, proč tady ještě reaguješ.......

To si piš. Zůstanu v kontaktu s těmi, se kterými jsem měl možnost se seznámit zde, naštěstí jich není málo, ale tady končím. A myslel jsem to zcela vážně. A proč reaguji? Říká Ti něco čest a hrdost? Nejsem ohebná vrba :) . Nemám problém zareagovat i když to není příjemné :) .

Odesláno

Chce to klid a omévat přirození vlažnou vodou..

Jojo a ještě se doporučuje froté ručník.

Já jen čumím - člověk si odskočí na dva dny do lesa a tady to tak hezky jede - konečně pořádnej flame - už tu bylo skoro smutno. :clap:

Odesláno

Jojo a ještě se doporučuje froté ručník.

Já jen čumím - člověk si odskočí na dva dny do lesa a tady to tak hezky jede - konečně pořádnej flame - už tu bylo skoro smutno. :clap:

Zvláštní je , že se to vždy rozjede v prosinci. 

Odesláno

Já jsem nestál o to, rozjet tu FLAME. Napsal jsem pouze názor, který jde proti proudu. A to je asi velmi špatně, ale já se ohnout nenechám, stále mám za to, že je tady svobodné diskuzní forum a je tu mimojiné dost lidí, kteří jsou fajn, ale ne jen to.

Odesláno

Jsem se bál, že to letos nevypukne :-D ale když se člověk podívá jak dopadl Walker a že kácí v našem lese, nad takovym "flejmem" je radno se pousmát. A já jdu pro sedmičku červenýho a Fast 5 a 6

Odesláno

Tady bude sranda... a to ještě není prosinec. :)

Woe Kamčo, ty žiješ v zemi zítra již znamená včera? Je 1.12. a pořádný masakr potří k chronomagořím vánocům... každoročně!!! :D

Už na několika místech tady jsem se dočetl, že před Vánocemi tu pravidelně stoupá nervozita a napětí. Může mi někdo prosím vysvětlit důvod? Jsem tu už dost dlouho, ale:

a) nic podobného jsem až doposud nezaznamenal (brouzdal jsem asi v odlehlejších zátokách těchto vod)

B) osobně bývám v tuto dobu spíš víc v pohodě a tak nějak naměkko

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

Odesláno

Tvl to je materiál, tady jsem mezi pacošema rozhodně správně, jsem rád že jsem se sem tehdy zaregistroval.

Takže já si tady jdu ulevit jako že najdu pochopení a někoho dalšího kdo je nasranej na neprofesionálě nebo přinejmenším laxně vedený éšop, a co z toho je ve finále?

:-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...