African Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 To jsou hrozný šmejdi ty lidi S tady těch věcí jsem vždycky smutnej, teď jsem byl zase pár dní v Rakousku a když vidím, co tam se všude válí za věci, který by u nás už byli dávno fuč, uvědomím si, že se máme ještě co učit. Děda vždycky říkal, čím víc jdete na východ, tím jsou lidi větší hovada cituji:Pokud u někoho objevíte ručně vyřezávanou dubovou truhlici , která sloužila 5 let na Lesním baru jako schránka pro razítka , pohlednice, tur. známky a památné sešity , pak vězte, že nebyla darována ani prodána, nýbrž byla neznámým zlodějem z lesního baru dne 15.12. 2013 ukradena! - dejte jim "do držky"! tým LBlesni bar.jpg
Ondoni Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Tohle, že se fejkují boty od nás...
StefanM Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 V piatok som mal mat dorucene hodinky a este stale su niekde u prepravcu. Zo Singapuru to trva kratsie nez medzi mestami. Slovenska posta...
Jeremy Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Naštvali mě svou nenažraností soudruzi z Alza.cz. Asi jsou to fakt mimozemšťani.Playstation network plus na rok stojí ve státech od 25 do 50 dolarů. Jako by nestačilo, že u nás je ofiko cena 1299,- :-(CZC to prodává za 1295 do druhýho dne, Sony online za 1299,- a mimozemšťan se pokouší to prodat "ve slevě" z "běžné ceny" 1673 Kč (!!!) za 1390.Ať jdou s tou svojí rostoucí nenažraností fakt do prčic! .. sem si ulevil, sorry.
exBURN Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Já se zařek, že už na Alze nikdy nic nekoupím. Jejich agresivní reklama mě tak točí, že jak slyším v rádiu 100 tabletu týýýýýdně, tak bych toho zelenýho ***** nejraději ubodal. A to su mírumilovný člověk celkem. Navíc je tam tak nějak hodně draho :-D
nAscA Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 At shanim jak shanim a uz nekoho sezenu kdo je v US, tak se druhy den vraci do CR a nemuze mi tedy privezt mou vysnenou hracku
SCIFI Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 At shanim jak shanim a uz nekoho sezenu kdo je v US, tak se druhy den vraci do CR a nemuze mi tedy privezt mou vysnenou hracku dneš už to koupíš i v čechách :-)
nAscA Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 jj koupim, ale stoji 2x tolik. Coz u ceny cca 15 000 v US dava temer 30 000 v CR. A pouzivany tady nesezenu, dokonce za pul roku nebyl ani jeden v nabidce v Evrope.
VS Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Oprava pece nejmenovanou údržbářskou firmou.
African Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Tak, pokud máte pobočku v Africe, tak vcelku dobře odvedená práce Jinak mě už taky štve práce, je toho už poslední dobou zu viel, potřebuji voraz, jako prase drbání, ještě tři dny, vydržet prťka, vydržet Oprava pece nejmenovanou údržbářskou firmou.
gougy Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Tak, pokud máte pobočku v Africe, tak vcelku dobře odvedená práce Jinak mě už taky štve práce, je toho už poslední dobou zu viel, potřebuji voraz, jako prase drbání, ještě tři dny, vydržet prťka, vydržet Tvoje problemy na mou hlavu :DUž mám přes dva týdny dovolenou a v práci jsem byl od té doby sotva pětkrát á deset hodin
PepaSFI Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Já se zařek, že už na Alze nikdy nic nekoupím. Jejich agresivní reklama mě tak točí, že jak slyším v rádiu 100 tabletu týýýýýdně, tak bych toho zelenýho ***** nejraději ubodal. A to su mírumilovný člověk celkem. Navíc je tam tak nějak hodně draho :-Dtak jim vrať úder. Zavolej jejich zákaznickou linku a do telefonu zavřískej "sto tabletů týýýýdněěěěěěě sto tabletů týýýýdněěěěě" a ještě abych taky přispěl, dva zážitky. Jel jsem tuhle po delší době z Třebíče do Jihlavy. Za Okříškami je nově rekonstruovaná silnice, dělali na tom pár měsíců a před zimou nestihli namalovat čáry. Ale to není ten problém. To vyjedete z Okříšek po křivé, úzké silnici do kopce a uvidíte velikou ceduli "Řidiči pozor! Vjíždíte na úsek vez vodorovného značení!" Hmm fajn a po čem jsem asi jel doteďka? A o kousek dál je ten opravený úsek. Z toho by šly pořádat nálety na Bagdád, široká rovná silnice, úplná pohoda. Čtyři auta vedle sebe by tam mohly jet. Ale protože to není dodělaný, nejsou tam čáry a řidiči by asi nevěděli jak po tom jezdit, tak nějaký svědomitý úředník splnil svou povinnost. Rychlost omezena na 30 km/h a zákaz předjíždění. Samozřejmě tam nikdo nejede 30. Ani 60 protože je to pitomost. Kdyby si tam policajti počíhali tak mají za hodinu vybráno že by nemuseli do příštích vánoc vylézt. A druhá věc. Protože nová televize má repráky asi jen na to aby člověk věděl že to taky mluví ale k poslechu to není, rozhodl jsem se něco k tomu připojit. Nějaké slušnější PC bedny s basákem by mohly stačit. A jak jsem tak hledal, našel jsem na webu Expert elektro v doprodeji za dobrou cenu bednu ECG ZR 800 přímo k televizi. Koukám že to mají tady na prodejně tak to půjdu omrknout a případně koupím. Jo, měli. Jenže místo necelý tisícovky to stálo 2300. Říkám, hele tuhle bednu máte na webu za úplně jinou cenu. Prodavač kouká do počítače, hmm no je to tady ale my to máme za tuhle cenu. To byste to musel mít objednaný přes internet. Tak jsem si to samozřejmě objednal přes internet. Za ty prachy to funguje moc hezky ikdyž je to samozřejmě čína. Změna naprosto skvělá, ony ty repra v televizi mají zvuk jak mucha ve flašce.
mondeo2 Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 tak jim vrať úder. Zavolej jejich zákaznickou linku a do telefonu zavřískej "sto tabletů týýýýdněěěěěěě sto tabletů týýýýdněěěěě" Tak to jsem taky chtěl už udělat, ale zatím jim dám milost.Reproduktory v tv nepoužívám už dvacet let.
Ondrej71 Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 "Vážný zájemce " o koupi hodinek.
straspol Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Naštvali mě svou nenažraností soudruzi z Alza.cz. Asi jsou to fakt mimozemšťani.Playstation network plus na rok stojí ve státech od 25 do 50 dolarů. Jako by nestačilo, že u nás je ofiko cena 1299,- :-(CZC to prodává za 1295 do druhýho dne, Sony online za 1299,- a mimozemšťan se pokouší to prodat "ve slevě" z "běžné ceny" 1673 Kč (!!!) za 1390.Ať jdou s tou svojí rostoucí nenažraností fakt do prčic! .. sem si ulevil, sorry.To víš, zjistili za kolik peněz se dají nabízet hodinky a najeli na stejný systém...
F.B. Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Komentáře Úrokové sazby ze serveru Patria.czze dne: 18.12.2013 15:40 Nad bitcoiny v Číně se smráká. Hodnota přes noc propadla o polovinuTržní hodnota virtuální měny bitcoin přes noc propadla o polovinu. Za minikrachem stojí rozhodnutí hlavní čínské burzy pro obchody s virtuální měnou BTC China zastavit příjem vkladů v čínských jüanech. BTC China uvedla, že tak reaguje na nová vládní opatření. Čína je předním světovým trhem s bitcoiny a BTC China je hlavní světovou platformou pro obchody s touto měnou. Čínská centrální banka na začátku měsíce zakázala čínským finančním institucím nabízet služby spojené s kybernetickou měnu bitcoin a varovala před riziky, která jsou s virtuální měnou údajně spojena. (?) Som zvedavý, jak to pofrčí ďalej... F.
azeppelin Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Tohle, že se fejkují boty od nás...Poslední dny, jak jsem bylspolečenským tlakem nucen trávit x hodin po obchodech, tak v každém obchodě fake Martens. Úplně stejný střih, průhledná podrážka, barevnost černá nebo martens vínová. Asi moderní u fashion fiflenek. Nad bitcoiny v Číně se smráká. Hodnota přes noc propadla o polovinuObávám se že to bude jen horší, státní regulované měně to škodí, tak budou následovat další restrikce. Za chvli to bude prakticky nepoužitelná měna.
F.B. Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Poslední dny, jak jsem bylspolečenským tlakem nucen trávit x hodin po obchodech, tak v každém obchodě fake Martens. Úplně stejný střih, průhledná podrážka, barevnost černá nebo martens vínová. Asi moderní u fashion fiflenek. Obávám se že to bude jen horší, státní regulované měně to škodí, tak budou následovat další restrikce. Za chvli to bude prakticky nepoužitelná měna.Jo, i tu na Islande tie boty už nosia všetky p_čky, a to bude jeden z dôvodov prečo ju už nikdy nebudem nosiť :-)?jedine že by zas vypadla kdesi na okraj, do undergroundu a zosubkultúrnela. Apropos, subkultúra: toto by sa síce hodilo viac do vlákna čo ma potešilo, no hodím to sem keď som to slovo vytiaholhttp://kultura.idnes.cz/foto.aspx?r=literatura&c=A131212_122008_literatura_vdr - český raper a umelec Vladimir518 vydal 2.verziu svojej minule vypredanej knihy Kmeny, venovanej subkultúram u nás. Ak i Vás táto téma zaujíma, tak na to mrknite.. Obávám se že to bude jen horší, státní regulované měně to škodí, tak budou následovat další restrikce. Za chvli to bude prakticky nepoužitelná měna. Vyzerá to tak. Inak, už keď prekročila 1000$ za kus tak sa ozval Alan Greenspan "že márne hľadá jej hodnotu". Lenže, to je rovnako podľa jeho slov i v prípade zlata... F.
Josef01 Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Naštvali mě svou nenažraností soudruzi z Alza.cz. Asi jsou to fakt mimozemšťani.Playstation network plus na rok stojí ve státech od 25 do 50 dolarů. Jako by nestačilo, že u nás je ofiko cena 1299,- :-(CZC to prodává za 1295 do druhýho dne, Sony online za 1299,- a mimozemšťan se pokouší to prodat "ve slevě" z "běžné ceny" 1673 Kč (!!!) za 1390.Ať jdou s tou svojí rostoucí nenažraností fakt do prčic! .. sem si ulevil, sorry. To víš, Aleš to za velmi velmi slušné peníze prodal a fond z toho chce vyrazil maximum. CZC sice zůstalo cenami "na zemi", ale Alza ten trh válcuje a obrat necelych 10 mld. hovori za vse.
Doporučené příspěvky