odjinud Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Jak to dopadne nevím. Ale určitě dobře. Někdo v kině říkal, že se vezmou (asi myslel Bond a Money Penny) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 15min před koncem? to už obvykle stejně u filmu běží titulky,ne? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Sousedovic čokl. Výbornej budíček v půl čtvrtý ráno; namísto spánku teď funguju na espresso a zelenej čaj. Nemáte někdo tip jak se s tímhle v paneláku vypořádat? Švestky zvládnou houby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Sousedovic čokl. Výbornej budíček v půl čtvrtý ráno; namísto spánku teď funguju na espresso a zelenej čaj. Nemáte někdo tip jak se s tímhle v paneláku vypořádat? Švestky zvládnou houby.jestli jsou sousedi vlastníci bytu, tak to asi bude problematické, když by se jednalo o obecní, tak stížnost na úřad..... ale tam je taky pravděpodobnost že se nic nestane :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Leda sypat chodbu před jeho bytem jedem na krysy... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Tak na ty rady si počkám, to bude zase maso... Jinak já jsem včera utopil mobil...chjojo....takovej už nekoupím...a to jsem si tuhle pořídil takový pěkný pouzdro bugatti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 (upraveno) Sousedovic čokl. Výbornej budíček v půl čtvrtý ráno; namísto spánku teď funguju na espresso a zelenej čaj. Nemáte někdo tip jak se s tímhle v paneláku vypořádat? Švestky zvládnou houby.Pokud neco budes oznamovat na urad, jak Ti zde radi, tak je jedna vec docela dulezita. Obejdi sousedy, jestli take slysi stekani, at mas svedky. Pac jinak to bude tvrzeni, proti tvrzeni. Nakonec muzou jeste rict, ze Te videli vyhazovat treba odpadky z okna. On jim totiz prijde dopis z uradu a muzou se pripravit. Takze nekontaktovat je, obejit sousedy a sepsat to. Jeste si zjisti, jestli ty sousedi nemaji take pejska, ti totiz drzi spolu. Edit: osobne bych nic nepisal, nemam rad bonzaky. Jeste, je burt, jestli to je majitel, nebo najemnik. On totiz majitel musi sdelit, kdo bytovou jednotku uziva. Pokud to jsou najemnici, tak oznameni na financak, viz. danove priznani-za pronajem. Ale to uz je hnus, priznejme si. Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Sousedovic čokl. Výbornej budíček v půl čtvrtý ráno; namísto spánku teď funguju na espresso a zelenej čaj. Nemáte někdo tip jak se s tímhle v paneláku vypořádat? Švestky zvládnou houby.Spunty do usi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Je to pravidelně? A to majiteli psa nevadí, že ho pes budí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Kup si takovou blbost do zásuvky "bark control" třeba ve zverimexu nebo na aliexpress, funguje to ... A mas za 5 nebo 8 $ klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Jeste si zjisti, jestli ty sousedi nemaji take pejska, ti totiz drzi spolu. Edit: osobne bych nic nepisal, nemam rad bonzaky.Sem pejskař, ale dementy kteří maj psa a neuměj si ho vychovat nesnášim, takže bych s nima nedržel.ad edit: Takže radši budeš trpět? U nás ve vchodě proběhlo něco podobného, občas se to opakuje. Matka s dcerou (obě maj pozitivní vztah k alkoholu) maj psa. Ze štěňátka se vyklubal crossover RotvajlerDobrman. Jednu dobu měl pocit že bude dobrý štěkat celou noc. sem o patro vejš takže mě to do bytu nějak moc nejde, ale je to slyšet. Nevim jestli to s nima někdo probíral, ale poslali stížnost na úřad. Holka rozhořčená, sepsala dopis a hodila ho všem do schránky. Že prej jaká to je drzost, a proč to s nima někdo nepřišel vyřešit..... korunovala to větou "je to pes, a ty přece štěkaj" přeložil sem si to jako "se stim smiř"O pár tejdnů později mi přišel ten štěkot takovej výraznější. Vylezu na chodbu a to hovado tam běhá po chodbě a štěká na celej barák. Když sem kouknul o patro níž, tak vidim mladou jak tam leží rozpláclá na zemi (vožralá). No ale já se zrovna nepohrnu dolu kolem toho vemena. Tak sem zavolal policajty a záchranku přes 112 (to byla komedie sama o sobě, ještě že mi tam někdo nekrvácel v náručí).Dorazili policajti (jeden prohodil "áaaa, tuhle znam, tu sme už jednou sbírali) snažili se dobouchat na matku... Matka vožralá, po 5ti minutách otevřela a divila se co se děje. Co bys dělal v tuhle chvíli? Bydlí tam furt. Nikdo si už asi nestěžuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Mě naštval řemeslník, kterej mi dělal asi před půl rokem rekonstrukci bytu. Ta samotná byla v pohodě, všechno platilo, peníze dostal hned, akorát teď ho z pro mě neznámýho důvodu už třetí tejden naháním a pořád nic. Vždycky mu zavolám, on řekne, že dá vědět druhej den, neozve se, tak mu za dva dny volám zase... A takhle už to jde třetí tejden. Nemáte prosím tip na nějakého spolehlivého řemeslníka v Praze? V zásadě to, co teď potřebuju je asi prkotina, ze střechy garáže mi vyrostl stromek, kterej odchlípl střechu. Ten už jsem dostal pryč, ale střecha nedolejhá, tak se bojím aby tam nezateklo/nezmrzlo to a nerozpraskalo. Nevíte prosim o někom/případně jak na tohle? Akorát se bojím abych to já neudělal horší, než lepší... Díky moc kdyžtak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Zálohy v haj*lu, kua drát!Naštěstí jen jedna ze záloh... //edit: Jo tak disk ani nejde zformátovat, tak to bude zřejmě křemíkové nebe pro nějCítím s tebou, mě to potkalo před měsícem. Obnova dat spec. firmou by stála cca 25k, takže opravdu křemíkové nebe...Všechno důležité teď už cpu i na cloudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Cítím s tebou, mě to potkalo před měsícem. Obnova dat spec. firmou by stála cca 25k, takže opravdu křemíkové nebe...Všechno důležité teď už cpu i na cloudy. Já taky tak, hlavně fotky apod. Poučen z předchozích nezdarů (2x přišel o komplet vše) dnes zálohuju na dva externí HDD (TM+ručně) a do cloudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 (upraveno) MJ. : tezko rict, je to slozita situace. Urcite bych se vyhnul fyzickemu nasili, jak na psovi, tak osazenstvu pod Tebou. Jak to popisujes, porizeni s nima nebude. Asi bych to vyhodnotil, tak ze prdet na to. Tezke radit, urcite bych se vyhnul psani dopisu, vim jsem divnej, ale nejsem klechta. Edit: dnes je to ale hodne popularni sport mezi cechackama, jak za hruzovlady:). Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Děje se to relativně pravidelně, tak 3-4x do týdne, začátek vždycky kolem pátý. Vzhledem k tomu, že družstvo je víceméně stejně bezzubý jako švestky, dost vážně přemejšlím o praktickým zužitkování svých chemických vědomostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Děje se to relativně pravidelně, tak 3-4x do týdne, začátek vždycky kolem pátý. Vzhledem k tomu, že družstvo je víceméně stejně bezzubý jako švestky, dost vážně přemejšlím o praktickým zužitkování svých chemických vědomostí.Neblazni, to neni dobre reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Děje se to relativně pravidelně, tak 3-4x do týdne, začátek vždycky kolem pátý. Vzhledem k tomu, že družstvo je víceméně stejně bezzubý jako švestky, dost vážně přemejšlím o praktickým zužitkování svých chemických vědomostí.Normalne vem dve PB flasky a zatop pod tim. Az to psoukne tak di do nejblizsi hospdy a tam to vystrilej..... kdyby nekdo zbyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 (upraveno) autocenzura Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Já vám nevím. V panelákové novostavbě vedle je v předzahrádce pes, štěká jak magor kdykoliv jde někdo kolem, což je takřka neustále (noc/den). Bydlet v bytech nad ním, tak mu tam asi fakt něco otráveného hodím. S ohledem na to, jak předzahrádka vypadá (nasráno, igelity atd.) a jak často je pes mimo ní (nikdy), tak by to bylo vysvobození pro psa a snad i majitele. Vůbec často mi připadá, že kdyby u těch štěkajících čoklíků někdo nabídl majitelům nějaké pro jejich svědomí únosné řešení, byli by vlastně vděční... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky