Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jasně, uvidíme jak to dopadne. Myslím že ani v lednu nepadne konečné slovo.

Souhlas pane;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, zrejme je chyba na me strane. Nechame toho dohadovani chlape, nikam to nepovede. Jen jsem si rikal, ze precist si psych. porudek toho pana, by bylo hodne zajimave cteni. Mozna by hodne lidi na neho zmenilo nazor a to obema smery. Jak ti co ziji a raduji se z honu na carodejnice, tak ti co vse neguji a vidi vsude komplot.

Tano, neber to nějak afektivně, ale Ty jsi s tím případem nějak blíže obeznámen, prosímTě? Já o tom vím kulový, kromě toho co proběhlo v médiích.

Jinak osobně si myslím, že to K. udělal - působí na mě arogantním, cinickým dojmem a od počátku nevidím žádnou lítost, což mě zaráží asi nejvíce. A pokud se opravdu prokáže jeho vina, tak nechť si ty dožínky užije minimálně za tu dceru (pokud opravdu dojde k jeho odsouzení na základě pádných důkazů, tak se bohužel obávám, že ze strany VS bude chráněn) dá se říct, že člověk pochopí časem hodně věcí, ale takto podobné násilí na dítěti nepochopím nikdy.

Odkaz ke komentáři

Tano, neber to nějak afektivně, ale Ty jsi s tím případem nějak blíže obeznámen, prosímTě? Já o tom vím kulový, kromě toho co proběhlo v médiích.

Jinak osobně si myslím, že to K. udělal - působí na mě arogantním, cinickým dojmem a od počátku nevidím žádnou lítost, což mě zaráží asi nejvíce. A pokud se opravdu prokáže jeho vina, tak nechť si ty dožínky užije minimálně za tu dceru (pokud opravdu dojde k jeho odsouzení na základě pádných důkazů, tak se bohužel obávám, že ze strany VS bude chráněn) dá se říct, že člověk pochopí časem hodně věcí, ale takto podobné násilí na dítěti nepochopím nikdy.

Nene nevim nic navic, jen to co probiha v tisku. Ja ale nejsem nastvanej, to vubec:). Jen se snazim byt nestranny a nekopat ani na 1 stranu. Zatim jsem vlastne ani nenapisal, jak to vidim. Totiz tezko rict, info je malo a jsou asi dosti zkreslene. Tento pan ale nepusobi dost verohodne na mou osobu. Sebestredny chlap s nabehem arogance az do urcite labilnosti. IQ urcite ma, ale ne takove, jak se prezentuje. Hele jsou to me subjektivni pocity.

Odkaz ke komentáři

tano: Díky. Já si osobně myslím, že paní soudkyně to nebude mít lehké, otázkou je, jaké mají "trumfy" na závěr, protože nějak ten rozsudek bude muset oddůvodnit a určitě to nebude na základě fotek z Plesku, kde se K. muchluje s milenkou ve Feldě :)

Odkaz ke komentáři

Když dávali v televizi první nebo jeden z prvních rozhovorů s jeho sestrou, řekla sestra ve větě "po činu..."

Nevěřil jsem vlastním uším. Taky mu nevěřím, ale pokud nemá justice důkazy, tak nemůže odsuzovat na základě veřejné poptávky.

Odkaz ke komentáři

A řekl někdo jak to měl udělat? Ono totiž elektrický proud nejde jen načepovat ze zásuvky a někomu nalít na záda. Já nejsem jeho fanoušek, jen mi v tomto procesu prostě moc věcí nesedí.

Btw: pádné důkazy? Jaké to jsou? Že měl na pokoji zásuvku a zlý pohled?

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Proc ten soud nenechate rozhodnout? To ze se to medialne propira spis klade vetsi naroky na dukladnost, proste proto ze to je ted tema.  Oznacovat soud za nenestranny protoze to je medialne propirane mi prijde nesmyslne, co to ma spolecneho? Navic timto vlastne kladate na soud stejny tlak, ktery kritizujete ...

Ocividne tu vetsina vi vicemene kulove a stejne jim to nebrani tu predpokladat nejaky hospodsky teorie ... proste to nechte na soudnimu systemu, je v nem implementovano mrte opravnych instanci, tak jakypak copak ...

Odkaz ke komentáři

Tento článek na Novinkách, že já na ten server vůbec lezu :(

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/389876-ridicka-v-las-vegas-zamerne-vjela-do-davu-pobliz-finale-miss-universe-mrtvy-a-desitky-zranenych.html

Ten, kdo to napsal by potřeboval profackovat, aby se probral, napsat do jedné zprávy to, že někde umírají lidé a zároveň to, že Miss vyhrála ta a ta a naše se neumístila, to chce vážně velkou neúctu.

Odkaz ke komentáři

Jsme byli ze zákona přihlásit na cizinecký návštěvu z JAR. Hoši to zase byla vizitka toho našeho zkur..... státu. Přes dvě hodiny na nás tam bezdůvodně řvali, jakto že mají víza jenom do třetího, když třetího odlétají a měli by mít do čtvrtého. Ale víza jim vydala Česká ambasáda na základě letenek a pozvání. A nakonec nám dali dvěstě korun pokutu za to, že museli předělávat jména v pojištění, které také vydával taky Český ouřad a nikomu se nedovoláte, všichni mistři světa tam s IQ tykve. Jsem se normálně styděl před náštěvou, hovada Český....  :furious:

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Jsme byli ze zákona přihlásit na cizinecký návštěvu z JAR. Hoši to zase byla vizitka toho našeho zkur..... státu. Přes dvě hodiny na nás tam bezdůvodně řvali, jakto že mají víza jenom do třetího, když třetího odlétají a měli by mít do čtvrtého. Ale víza jim vydala Česká ambasáda na základě letenek a pozvání. A nakonec nám dali dvěstě korun pokutu za to, že museli předělávat jména v pojištění, které také vydával taky Český ouřad a nikomu se nedovoláte, všichni mistři světa tam s IQ tykve. Jsem se normálně styděl před náštěvou, hovada Český.... :furious:

Me tohle taky neskutecne sere a v tehle situacich vzdycky premyslim o tom, jestli chci zit v cesku.. samozrejme to nikde neni idealni, ale sere me to tu dost..
Odkaz ke komentáři

Pravdou je, že jinde je to s vízem naprosto bez problémů, alespoň já jsem to měl vždy bez jakéhokoliv zádrhelu a to třeba o AUS se docela traduje, že víza jsou tam dost složitý úkon, ale i tak jsem neměl žádný problém, ba naopak, ještě se při příletu rovnou ptají, jestli ho člověk nechce prodloužit a změnit i na pracovní apod.

Odkaz ke komentáři

Já si takhle užil vízum do Azerbajdžánu. Dva pokusy a ani jednou jsem ho v termínu nedostal. 2x mi propadly letenky a poplatky. Jediný problém byl, že jejich ambasáda v Praze pokaždé chtěla jiný papíry než mi původně řekli, když jsem je donesl, tak zase chtěli něco jinýho, atd. To byl boj s úředním šimlem, který se nedal vyhrát. Nakonec jsem tam nebyl a hrozně mě to mrzí.

Odkaz ke komentáři

Tak nikde to není jednoduché s cizineckou policií, ale aby se k tobě chovali když přiletíš na dovolenou jak ke kriminálníkovi, to je trochu zu viel. Kámoš obletěl svět křížem krážem, a ještě se s ničím podobným nesetkal. Je to o lidech a my jsme chytli kvalitní krávy tedy, ještě vyhrožovali když jsem jim řekl že se k nám chovají jak k nějákýmu xindlovi, že zavolají policajty a máme po vánocích úplně. No řeknu Vám, fakt síla.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...