Conrad Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) 1900 od městské policie Říčany za to že v sobotu 26.12 ráno kolem 7 hodiny jsem místo 50 jel 80 kolem 3 kozích chlívků a hromady hnoje.Naštěstí bez bodů. Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Pravdivá pohádka o Sněhurce - je mi z toho na blití. http://aeronet.cz/news/video-multikulti-snehurka-pro-deti-na-ct-podle-noticek-poradce-premiera-sobotky-unikle-emaily-opravdu-dokazuji-ze-ct-toci-pohadky-pro-deti-podle-tezi-poradcu-premiera-a-zajmu-nwo/ No ty k...o, já si ze začátku myslel, že to je recese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Tak tenhle výplach je všude, akorát ne všichni dopěláci na něj skočí, tak je třeba začít z gruntu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Pravdivá pohádka o Sněhurce - je mi z toho na blití. http://aeronet.cz/news/video-multikulti-snehurka-pro-deti-na-ct-podle-noticek-poradce-premiera-sobotky-unikle-emaily-opravdu-dokazuji-ze-ct-toci-pohadky-pro-deti-podle-tezi-poradcu-premiera-a-zajmu-nwo/ Ať si kdo chce co chce říká, ale podle mě je to banda kreténů............... ............ http://www.novinky.cz/domaci/391583-norske-urady-odebraly-dalsi-ceske-dite-nemocna-holcicka-mela-pred-transplantaci-ledvin.html...no twl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Pravdivá pohádka o Sněhurce - je mi z toho na blití.z čeho je ti na blití? z toho webu, nebo z toho videa (na který sem nekoukal)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Aero.net je propagandistický web kluků z Moskvy. Onehdá mi kámoš posílal odkaz na tamější článek - nějaké odhalení amerického spiknutí. Zdroj měl být rozhovor s jakýmsi americkým konzultantem, který prý pracoval pro vládu USA. Dal jsem si trochu práci a ověřil zdroje. Ten německý článek byl jen převzatý a přeložený z ruského blogu a člověk, se kterým měl být rozhovor, ani neexistuje. Ani mě tolik nepřekvapil výsledek jako spíš to, že si dali tak málo práce s tím ty lži lépe zakrýt.Jinak tohle video mě nepohoršuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Tohohle člověka jsem osobně znal. Malý děti...http://www.tvnoviny.sk/domace/1816412_tragicka-nehoda-vlaku-s-autom-o-otca-prisli-4-deti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Pravdivá pohádka o Sněhurce - je mi z toho na blití. http://aeronet.cz/news/video-multikulti-snehurka-pro-deti-na-ct-podle-noticek-poradce-premiera-sobotky-unikle-emaily-opravdu-dokazuji-ze-ct-toci-pohadky-pro-deti-podle-tezi-poradcu-premiera-a-zajmu-nwo/ Pravdivá? A z Aeronetu? To myslíš vážně nebo nám tu to nenápadně podsouváš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Nejde o aronet, ale o to, co vysílalo ČT Déčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Pravdivá? A z Aeronetu? To myslíš vážně nebo nám tu to nenápadně podsouváš? No ona ta pohádka je z ČT včetně toho názvu, takže.... Navíc bych řekl, že jak pohádka, tak web jsou pěkný srágory. Nic proti ničemu, ale ten námět je tak trapnej a prvoplánovitej, že to až bolí... Nevadí mi ai tak ten závěr jako naprosto tristní forma a že tahle kalamaja vznikla z konsesionářských poplatků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Pohádky pana Donutilahttp://decko.ceskatelevize.cz/videa/podle-nazvu#P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Proc by Snehurku nemohl nabijet cernoch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 (upraveno) Ja to nepochopim... Jak stranky oficialnich vyrobcu, tak velkych prodejců maji tak mizerne technicke popisy hodinek, az to boli... To jsou samy marketingovy kecy "bude z vas kosmonaut"... "S nasima hodinkama projdete jakoukoliv divocinou"... "kdo nema swiss mejd je smejd"... Ale poradne napsat vsechny rozmery, vysku, dylku, sirku tahu u stezejek a ve spone a k tomu nedejboze treba i vahu hodinek, to je pro ne moc tezkej ukol... Nebo jestli to delaj schválně, ja nevim... Uz me nebavi prolejzat net, aby se clovek dozvedel naprosto zakladni udaje... Upraveno 12. ledna 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Ono celý to Déčko je docela propaganda. Chce to opravdu sledovat, na co děcka koukaj. Ty je jich zprávičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 .. proc davaj House of Cards na druhym, a jeste tak pozde (22.20) ? .. to je to az tak okrajovej zanr, nebo to maj v licencnich podminkach..... ceskej dabing mi teda nesedi, ale pro lidi, co to neznaj (typu mych rodicu, kteri miluji politiku, teda tu ceskou ), by to mozna sneslo lepsi vysilaci cas, treba i na jednicce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) Pořady ČT jdou ještě pak několik dní po odvysílání pustit na internetu na ivysílání ČT, nevím jestli úplně všechny teda:http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/Jestli mají teda rodičové možnost.Ale jinak souhlasím, taky dost věcí, na který bych se podíval, dávají v nevhodný čas (pro mě teda), těžko se ale asi zavděčit každýmu.Edit: Když se o nich dozvím včas (což se ale právě moc nestává), nastavím video na automatický nahrávání. Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Montemar: akorat to resim, chci to videt a jde to pozde:(, beru i ceskou politiku:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) tano, kdyz udelas za:(, a:(, mezeru, budes mit , Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 tano, kdyz udelas za:(, a:(, mezeru, budes mit , Aha!!! Dobra rada, dik , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky