Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

1900 od městské policie Říčany za to že v sobotu 26.12 ráno kolem 7 hodiny jsem místo 50 jel 80 kolem 3 kozích chlívků a hromady hnoje.

Naštěstí bez bodů.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Aero.net je propagandistický web kluků z Moskvy. Onehdá mi kámoš posílal odkaz na tamější článek - nějaké odhalení amerického spiknutí. Zdroj měl být rozhovor s jakýmsi americkým konzultantem, který prý pracoval pro vládu USA. Dal jsem si trochu práci a ověřil zdroje. Ten německý článek byl jen převzatý a přeložený z ruského blogu a člověk, se kterým měl být rozhovor, ani neexistuje. Ani mě tolik nepřekvapil výsledek jako spíš to, že si dali tak málo práce s tím ty lži lépe zakrýt.

Jinak tohle video mě nepohoršuje.

Odkaz ke komentáři

Pravdivá? A z Aeronetu?  :lol2: To myslíš vážně nebo nám tu to nenápadně podsouváš?

Odkaz ke komentáři

Pravdivá? A z Aeronetu?  :lol2: To myslíš vážně nebo nám tu to nenápadně podsouváš?

No ona ta pohádka je z ČT včetně toho názvu, takže....

Navíc bych řekl, že jak pohádka, tak web jsou pěkný srágory. Nic proti ničemu, ale ten námět je tak trapnej a prvoplánovitej, že to až bolí... Nevadí mi ai tak ten závěr jako naprosto tristní forma a že tahle kalamaja vznikla z konsesionářských poplatků...

Odkaz ke komentáři

Ja to nepochopim... Jak stranky oficialnich vyrobcu, tak velkych prodejců maji tak mizerne technicke popisy hodinek, az to boli... To jsou samy marketingovy kecy "bude z vas kosmonaut"... "S nasima hodinkama projdete jakoukoliv divocinou"... "kdo nema swiss mejd je smejd"... Ale poradne napsat vsechny rozmery, vysku, dylku, sirku tahu u stezejek a ve spone a k tomu nedejboze treba i vahu hodinek, to je pro ne moc tezkej ukol... Nebo jestli to delaj schválně, ja nevim... Uz me nebavi prolejzat net, aby se clovek dozvedel naprosto zakladni udaje...

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

.. proc davaj House of Cards na druhym, a jeste tak pozde (22.20) ? .. to je to az tak okrajovej zanr, nebo to maj v licencnich podminkach...

.. ceskej dabing mi teda nesedi, ale pro lidi, co to neznaj (typu mych rodicu, kteri miluji politiku, teda tu ceskou ;) ), by to mozna sneslo lepsi vysilaci cas, treba i na jednicce...

Odkaz ke komentáři

Pořady ČT jdou ještě pak několik dní po odvysílání pustit na internetu na ivysílání ČT, nevím jestli úplně všechny teda:

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/

Jestli mají teda rodičové možnost.

Ale jinak souhlasím, taky dost věcí, na který bych se podíval, dávají v nevhodný čas (pro mě teda), těžko se ale asi zavděčit každýmu.

Edit: Když se o nich dozvím včas (což se ale právě moc nestává), nastavím video na automatický nahrávání.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

Montemar: akorat to resim, chci to videt a jde to pozde:(, beru i ceskou politiku:).

Odkaz ke komentáři

tano, kdyz udelas za:(, a:(, mezeru, budes mit :) , :( :D

Aha!!! Dobra rada, dik :) ,

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...