Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak jestli ho kouril proti jeho vuli, tak chapu. ale zas bych byl vopatrnejsi s vyjadrovanim, kdybych mel ptaka v celistech jinyho chlapa..

mas pravdu. Taky bych počkal až to dokončí
Odesláno

Se.e mě že se mi letos všechno se.e. 1) jsem složil moto.  2) na autě po sobě odešly přední pružiny, pak tlumiče, a pak zámek centrálu.

3) na domě jsem musel koupit novou chladničku (4 letech), nechat kompletně předělat kotelnu a vyměnit IZT (něco jako hooodně velký a kurwa drahý bojler) a minulý týden mi při bouřce odešly jediný neodpojený věci - zabezpečovačka a pohon garážových vrat. Tak letos za první půlrok bratru za stopade, tak si říkám jaká bude druhá půlka roku?  :frusty:

Odesláno (upraveno)

Jednak praskla seiko guma a za druhe, kdyz mam dovolenou a naplanuju si zarizovani ve meste a praci na zahrade (zena je v praci), tak ma dcera horecky a jsem s ni doma... To je uz klasika. Naposled dostala pro zmenu ta starsi horecky den po mem odletu do usa, kdyz na ne byla manzelka sama.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

je to banda simulantu :)

Tak tak, ja jsem nebyl nemocnej nekolik let. Zena taky nijak extra nebyva, tak snad to po nas podedej. A kdyz vidim jiny decka, jak na tom jsou zdravotne, alergie a podobny vopruzy, tak zlaty nase decka.
Odesláno

Jasne, ale tak kurna koupim jeden ovocny zakusek navic... Borak dycky stoji a smutne kouka. Nikde s tim nemaji problem. Vsichni to vi a zaridi se podle toho, jen tady je problem. Jednou jsme mu prinesli vlastni a byli urazeni. A prijet tam musis jinak je problem v rodine...

Ale prd :cool02:  Před 14 lety jsem přivedl rodičům představit svoji slečnu, tmavovlasou sportovkyni. Mámina první reakce byla "ale já si vedle tebe představovala křehkou blondýnku"... :lol2:  O dva týdny později přišel táta mámě na nevěru a rozjela se jim krize - když se nedokázali domluvit ani rozejít, dělali scény a naschvály, štvali mě a bráchu jeden proti druhému, tak jsme jim v klidu řekli, že se s nimi takhle v rodině nedá fungovat - a najednou jsme za všechno mohli my, moje milá snad i mámě toho cizího chlapa sama nahnala do postele, i když ji v té době ještě neznala. Tak jsme se sbalili, odstěhovali a 7 let o nás neslyšeli. Pak jsme se s našima dva roky pomalu oťukávali, jestli už je nezpečné se navštívit, pak byla po 9 letech oslava tátových narozenin, kde jsme už byli taky. Táta začal mít na moji přítelkyni zase nějaké kecy, a než jsem stihl zasáhnout, řekla mu sama přede všema, že jestli chce takhle pokračovat, tak ona nemá problém se s ním zase dalších 10 let nevidět. Táta sklapl a od té doby jsou na nás on i máma docela hodní...  ^_^

Odesláno

nastvalo ma, ze mna nas jediny hodinar poslal do faka aj so starymi GUB chronama. ze on ich opravovat nebude, ze to je moc zlozite a na dva dni roboty. tak neviem. Hodinky su nadoraz natiahnute (pretiahnute)? a ked korunku trochu este pootocim v smere natahovania a podrzim, tak sa rozbehnu a idu. ked korunku pustim, tak sa zastavia. podla tohto popisu tu asi nikto neurci pravdepodobnu pricinu. budem musiet vybehnut do ineho mesta k nejakemu hodinarovi. :(

Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku

Odesláno

nastvalo ma, ze mna nas jediny hodinar poslal do faka aj so starymi GUB chronama. ze on ich opravovat nebude, ze to je moc zlozite a na dva dni roboty. tak neviem. Hodinky su nadoraz natiahnute (pretiahnute)? a ked korunku trochu este pootocim v smere natahovania a podrzim, tak sa rozbehnu a idu. ked korunku pustim, tak sa zastavia. podla tohto popisu tu asi nikto neurci pravdepodobnu pricinu. budem musiet vybehnut do ineho mesta k nejakemu hodinarovi. :(

Zatuhlé, nečistoty- vyčistit... nebo je prodej (mně).

Odesláno

Na tomhle foru je par moc sikovnych hodinaru, koukni do listy, kde je jejich seznam.Neverim, ze by te nekdo z mistnich vylozene poslal do rite, urcite maj prace nad hlavu, ale poradej/pomuzou, co dal.Za sebe muzu doporucit libereckyho tondaka, delal mi mraky hodinek a nikdy se nestalo, ze by neco nedokazal opravit...
Odesláno

dik pani za rady :)

S Tondakem je super domluva a odvadi skvelou praci. Pocitej ovsem s cekaci dobou cca pul roku... Holt kdo umi, ma prace az nad hlavu
Odesláno (upraveno)

3 roky stará plazma Samsung. Používám ji jen na filmy tak 2x do týdne. Včera jí zapnu a najednou hlasité PRÁÁÁSK a hotovo, už nenajede  - jen bliká stanby LED. Nemá někdo zkušenost? Prej často odchází kondíky tak jí budu muset rozebrat a mrknout na to.

Upraveno uživatelem exBURN
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...