Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

(slova) Vagína, vaginální mikóza apod. mě prostě thaj za uši. Nahlas se tyhle věci neřikaj, je to intimní věc. To samý kdyby začli v reklamách mluvit třeba o "krému na penis" FUJ :D

Odesláno

Ad ty štrample...jak nekdo rikal, prostredek tyrani deti s dozivotnimi nasledky! Jak vidim zenu, jak na decka navleka ten hnus, tak me mory berou. Strejda mi je vzdycky potahnul za spicky a zauzloval, ze to rozvazat neslo :D

Odesláno

No jo, ale ten název? Stará nafrněná fuchtla dopoledním reklamním bloku držkuje jak ju svrbí "važína" - a že potřebuje Chilly, koření na pyču...? 

Podobné reklamní "kouzlo nechtěného" se kdysi podařilo spáchat Brazilcům, s extra lubrikačním gelíčkem...  :death:

gel.jpg

Odesláno

Tiež mi vagíny šklbú nervami, ale aspoň si predstavujem, ako si žena na intímne miesta natrie dennú dávku chilli a je šťastná.

Borci so štrupandlami sú skutočne chutní. Mám obavu, že odteraz vždy keď zbadám ženu v punčocháčoch, spomeniem si na nich. Dúfam, že som práve nakazil mozgovým vírusom aj pár iných členov .)

Odesláno

Jo, tohle je snad jeste horsi, nez debata o tech puncochacich a tilkach ( sakra, zas se me vybavuje, jak jsem v tomhle uboru behal ve skolce a hned je me blbe :-))/

Odesláno

njn, běhali jsme všichni... a do toho sněhule, kousavej svetr a palčáky na šňůrce...zima byla hrozná:-)

Joo, ty palčáky na šnůrce teď někde mamka vyhrabala a fotky k tomu. Vypadal jsem opravdu hezky ( jen neví, jestli to nejsou fotky sestry :-), jsme kvalitně "zabalený" a ani neměla "holčičí barvu" čepičky k rozeznání ).

Odesláno

Proč? Vážně by mně zajímal aspoň jeden logický důvod. Ne, že je to jenom něčí dojem.

Logika tady nefunguje,ale tak aspon takhle-cernej oblek se nosi po sesty hodine vecer.A vecer se nosej cerny boty do spolecnosti.Pres den se nosi cernej oblek jen v Cechach a je to znamka totalniho nevkusu a nestylu.

A ta hlaska at si kazdej nosi co chce,hlavne ze je to faknovej kluk,to je taky picov.ina jak stehno.

Odesláno

Joo, ty palčáky na šnůrce teď někde mamka vyhrabala a fotky k tomu. Vypadal jsem opravdu hezky ( jen neví, jestli to nejsou fotky sestry :-), jsme kvalitně "zabalený" a ani neměla "holčičí barvu" čepičky k rozeznání ).

fuj pletený věci sem nesnášel..jak to kousalo. a na kamaše....ještě teď mám husí kůži, když si na to vzpomenu...
Odesláno

fuj pletený věci sem nesnášel..jak to kousalo. a na kamaše....ještě teď mám husí kůži, když si na to vzpomenu...

A další, ono se toho ukáže jistě ještě víc :-)))

Odesláno

Když jsme u těch vagín, jeden z nejstrašnějších zážitků v mým životě (v "kulturním" dozajista) byla návštěva divadla http://www.monologyvaginy.cz/ Kravina, trapnost a blbost na Xtou, bohužel nebyla přestávka, abychom mohli utéct (zvedat půlku řady mi bylo blbý a dodnes lituju, že jsem to neudělal)  :furious: :furious:

Odesláno

není zač  :lol2:  :lol2:

Kuncák7...jo, vždy se nějaký to traumátko objeví  :lol2:  :lol2:

No vykládej mi o tom.. já si pamatuju, a to moc dobře, že až do školkového věku jsem dodíral spoďáry po starší ségře..

a strejda vždycky jenom houknul: Co máš dnes? Zas kalhotky?? Potom jedním hmatem nakoukl do punčocháčů, a ještě mi je stihl dole zavázat na dva suky. 

Ještě dnes z toho jsem na infarkt :). Až později  jsem ocenil že to je super chlap..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...