Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ty vole neber mě za slovo. Je socka a socka. Socka jako Ty, jsem i já :D , ale pak jsou vandráci, kteří místo, aby koupili něco dobrého dětem, tak to prochlastají nebo prohulí a to je přesně švagrová. Děcka jsou samorosti a kašle na ně. Pak přišla výhra a najedou doma desatery značkový boty, parfémy Gucci, Dior a spol., a nějaká kabelka od Valentina. Nu a za půl roku prodala i tu kabelu. Takže tolik pro upřesnění, abys mě nechytal za slovo, Vlasto :D ... 

Nedělá tady redaktorku? http://svetneuspesnych.eu/2017/04/13/zvyste-svou-sanci-vyhru-loterii-kupte-si-tolik-stiracich-losu-kolik-si-muzete-dovolit/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se kvůli nějaké pi.ovině za pár šupů, kterou mi chtěla manželka ukázat, přihlásil do skupiny Aliexpres ČR - nákupy, zkušenosti, rady či tak nějak, nechci tady dávat odkaz a tam si lidi bezostyšně dávají odkazy na Ali, na kterých se nabízí RB za 15 baků, Ády atd. Jsem zvědav, zda tam psychicky vydržím nebo mne vyhodí...

Poslední dotaz odtama: Prosím, mate nekdo odkaz na SUPERSTARY a pánské "značkové " Hodinky??? Děkuji

:axehead:

Upraveno uživatelem zbuddy
Odkaz ke komentáři

nasa hvezda taky jednou rikala, ze sme socky, kdyz nelitame byznysem..

Tak zacnete litat businessem, ale ji, jak se to tak delava, nechte v dobytcaku ...

Jinak ja zjistil, kdo lita businessem, kdyz jsem letel za nadnarodni korporaci do Bangkoku na dvou hodinovou  schuzku a pak zase zpatky ;-)

Odkaz ke komentáři

"Teď si představ že bys vyhrál milion, co by jsi s ním udělal?"

Já bych ho vrazil do baráku a úspory si nechal na stáří, hodinky ap. 

Upraveno uživatelem zbuddy
Odkaz ke komentáři

Tome, já mám jasno, vyhrát mega, koupil bych si obytňák, vzal bych si měsíc volno a objel na vlastní pěst Skandinávii. Ale protože nehraju, zůstane u snění :D . A Ty?

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Moje švagrová, totální socka, co si radši koupí cigára, než aby dětem koupila kvalitní jogurty nebo kvalitní čokoládu a kterou vyloženě nesnáším, minulý rok vyhrála 1M na los, který ji nabídli na poště při vyzvednutí sociálky. Do té doby jsem se divil, proč lidi utrácí za losy. No a sluší se dodat, že jako správná socka - nemakačenko za půl roku nic něměli, všechno proyebali. Já vyhrál na los maximálně desetikoruny :D . Takže tak.

To bude tím, že si lidé povídají historku o jednom, co vyhrál, ale už si nepovídají milióny historek o těch, co nevyhráli. :)

Jestli má švagrová spotřebu 1 mega na půl roku, tak se nedivím, že je socka.

Odkaz ke komentáři

VS: Je pravda, že ti co nevyhráli jsou vlastně nezajímaví a kolikrát sází celý život. Já na to taky nevěřil a ani tohle mě nedonutilo sázet, ale asi to musí být šok :D . Jinak ono melo se dá utratit hodně rychle, třeba za auto nebo za hodinky :) . Nicméně asi bych si tu výhru užil, než si koupit desítky blbostí, třeba hodinek :D .

Odkaz ke komentáři

Los si koupím pokaždé když jdu na poštu. Chodím k pěkné slečně která je příjemná a ochotná. Mě těch pár drobných nezabije a jí to pomůže.

Vždycky, když mi na poště nabízejí los, řeknu jim, že si ho koupit nemůžu, protože mám štěstí v lásce, a proto bych na něj stejně nic nevyhrál.

Odkaz ke komentáři

nenabízejí,jen za těch pár kaček trochu pomůžu v té jejich pakárně.

Vždycky, když mi na poště nabízejí los, řeknu jim, že si ho koupit nemůžu, protože mám štěstí v lásce, a proto bych na něj stejně nic nevyhrál.

to jsem si také myslel.... :lol2:

Odkaz ke komentáři

nenabízejí,jen za těch pár kaček trochu pomůžu v té jejich pakárně.

Tak ty jsi taky poštovní ombudsman. A když je někdo ombudsman, tak musí... :) Ale je pravda, že i já občas odměním naši poštovní úřednici buď koupí losu, novin nebo omalovánek pro synovce...

Odkaz ke komentáři

Hanz už nejsem,bejvávalo když tam dělala moje. Prostě vím jak to tam chodí,tak proč té slušné,pěkné poštandě nevylepšit její měsíční závazky.

PS: a ja bejt ombudsan ČP tak vás pošlu do p.č. protože víte hovno a jen brečíte......včera i dne makají kam se hrabe DPD a jejich prdele

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Hanz už nejsem,bejvávalo když tam dělala moje. Prostě vím jak to tam chodí,tak proč té slušné,pěkné poštandě nevylepšit její měsíční závazky.

Já vím, Pavlíku. V pohodě. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...