Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vy chytraci, jasne ze azbukou. Kdyz chces poslat sms rusky, jak to asi udelas. Bavit se s gruzinskym kamosem tou jejich reci nejde, ani z tonu reci nepoznas, jestli nekomu strasne nadava nebo vyznava lasku, tak prepinas na trojici rezidua rustiny, ruce, nohy. Ale nevedel jsem, ze se mi iphone rozjebe pridanim ruske klavesnice do aplikaci. Ale zase je pravda, ze tomu vubec nerozumim.

Odesláno

Dnešní diagnóza nad kolenem...

Urvaný přední křížový vaz, poškozený zadní křížový, vnitřní postranní a meniskus. Za měsíc kudla a plastika. Dotyče :( Léto v hajzlu, florbal na rok asi taky... No co, až to půjde, začnu víc jezdit na kole, no.

Pavle držim palce. Já byl včera na jedné z kontrol a zase se mi rozjel v nohách nějakej "kok", mám antibiotika a nějaký mastičky. V pátek mne čeká další kontrola, u traumatologa, a z rehabilitace mám vzkaz, že se bude asi muset opravit meniskus. Od ledna jsem doma a pomalu mi začíná hrabat.

Odesláno

Dnešní diagnóza nad kolenem...

Urvaný přední křížový vaz, poškozený zadní křížový, vnitřní postranní a meniskus. Za měsíc kudla a plastika. Dotyče :( Léto v hajzlu, florbal na rok asi taky... No co, až to půjde, začnu víc jezdit na kole, no.

seš jak já před dvaceti lety........

Odesláno

Koupil jsem na netu u českého prodejce blikačku na kolo a je to nefunkční čínskej šmejd. To už se mi dlouho nestalo, že bych musel zboží posílat zpět. Ale to je maličkost proti tomu co čtu od bandiho a ricouše. Držte se chlapáci. Já mám koleno operovaný před 22 lety a funguje líp, než před operací ;)

Odesláno

A na jaké pozici jsi tam dělal? Jako ženská na place nebo jako nějakej šéf co rozdává výpovědi těm, co remcají?

Jako ženská jsem ještě nikdy nic nedělal.  :eek: Jinak na place, "dobrovolně" jsem musel prodávat lidem věci co nechtěli, abych měl větší výplatu. Remcal jsem, byla mi ukončena pracovní smlouva. Znám moc dobře obě strany, moc dobře vím co je to jít v 8 ráno do práce, přijít domů ve 4 ráno z práce a druhý den znova, aby bylo na nájem ... dokud nezačne rezignovat tělo.

Odesláno

To mi nezní jako práce v Tescu nebo Penny, přesto se tu "zasvěceně" vyjadřuješ k tomu, jak tam všichni chodí dobrovolně...

Odesláno

Na Slovensku to tak nieje, zamestnanec v nepretrzitej prevadzke nema pocas statneho sviatku narok na volno, zaratava sa mu do normalneho pracovneho fondu, vid moj prispevok vyssie.

Edit: opravy

Tak asi žiju na jiném Slovensku a pracuji v nějaké speciální firmě.

Když nám vychází směna na svátek, tak samozřejmě že nárok na volno máme a lidi do práce nemusí, druhá věc je, že těm co šichta nevychází, se do práce cpou protože to je perfektně zaplacené.

Odesláno (upraveno)

Tak asi žiju na jiném Slovensku a pracuji v nějaké speciální firmě.

Když nám vychází směna na svátek, tak samozřejmě že nárok na volno máme a lidi do práce nemusí, druhá věc je, že těm co šichta nevychází, se do práce cpou protože to je perfektně zaplacené.

Mas 3-smenovu prevadzku, tj zmluvu na 37.5h tyzdenne? Ak ano, a napriek tomu je to ako pises, tak bud rad, Tvoj zamestnavatel nedodrziava zakon (v Tvoj prospech) Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

Mas 3-smenovu prevadzku, tj zmluvu na 37.5h tyzdenne? Ak ano, a napriek tomu je to ako pises, tak bud rad, Tvoj zamestnavatel nedodrziava zakon (v Tvoj prospech)

Continental Púchov, nonstop provoz točí se 4 směny, nemyslím si, že by dobrovolně "porušovali" zákon.

Odesláno

Continental Púchov, nonstop provoz točí se 4 směny, nemyslím si, že by dobrovolně "porušovali" zákon.

Nebolo by to nic nezvycajne, povedomie o tejto poslednej zmene zakonnika prace a jeho vyklade je celkom slabe, aj v obrovskom korpotate trvalo 1.5roka kym HR spolu s pravnikmi "nahodou" objavili ze sa to robi zle... . Bud rad, ked na to pridu mas o 6-10dni prace rocne naviac.

Btw, ako sa tocia 4 zmeny? Fakt ma to zaujima. A zmluva je ted 37.5h/tyzden, t.j. 7.5h denne?

Odesláno

Jsem po noční zle se mi to vysvětluje, tady máš nějaký loňský kalendář,pro info.

post-33119-0-87824300-1527746694_thumb.jpg

Odesláno

Teď na to koukám a je to letošní kalendář, dnes jsem měl 3 tj noční jsem zmena "V"

Odesláno

To mi nezní jako práce v Tescu nebo Penny, přesto se tu "zasvěceně" vyjadřuješ k tomu, jak tam všichni chodí dobrovolně...

Uvedomujes si, ze pokud by proslo zavreni kramu o vikendech, tak pocet takto zamestnanych se snizi o 2/7 (tj pres 28%)? Nebo si myslis, ze nekdo bude drzet stejny pocet pokladnich, kdyz ma o 2/7 mene pracovnich hodin? Proc je tak nenavidis, ze jim chces drasticky snizit pocet jedinych pracovnich mist, na ktere staci?

Odesláno

Uvedomujes si, ze pokud by proslo zavreni kramu o vikendech, tak pocet takto zamestnanych se snizi o 2/7 (tj pres 28%)? Nebo si myslis, ze nekdo bude drzet stejny pocet pokladnich, kdyz ma o 2/7 mene pracovnich hodin? Proc je tak nenavidis, ze jim chces drasticky snizit pocet jedinych pracovnich mist, na ktere staci?

je to pro jejich blaho, přece

Odesláno

Počet pokladních je na minimu a většina z nich zároveň dokládá zboží a další podružné činnosti. Snižovat stavy na krámech velkých marketů už není z čeho...

Odesláno

já bych ty krámy klidně nechal zavřený, protože je to užitečný ..... za Husáka bylo taky zavříno a třeba cigára byly dostupný jenom v hospodě .... rovnou sem si teda dal 8 piv, koupil pro jistotu dvoje startky (jedny vyhulil už v hospodě) ...... poklábosil se sousedy a šel veselej domů ..... tohle v marketu nezažiješ

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...