Lion Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Já bych rád viděl to vlákno, kde teda Bert převzal otěže, je někde?
Hardslimer Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Myslis vlakno "Prave jsem prodal Chronomag" ?
Lion Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Aha, dík já vůl to hledal v diskuze k serveru chronomag, dík
farkyostrava Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 mi přijde zvláštní, že po tom, čím jsme jako národ prošli, ještě existují takoví militantní proletáři jako je třeba Karlos ( teda jestli nemá 75 a je proto názově konzistentní jako můj otec, ten je teda ultramilitantní ), i když to bych nakonec chápal (100 lidi 100 chutí/názorů). Ale co chci říct ... zejména Karlosovi .... Zisk není sprosté slovo a jeho třeba, aby bylo na výdaje ( jako třeba vstupy a platy) a když se vykryjí všechny výdaje a něco zbude, tak to je prostě skvělé. Zlodějí a hajzli jsou rovnoměrně rozprostření do všech ekonomických, věkových, prostě všech lidských skupin a proto apriorně řict, že podnikatelé jsou banda zlodějů je úplně stejně irelevantní, jako tvrdit že všichni zaměstnaci kradou. A je snad jasné, že nějaké procento zlodějů a hajzlů je tam i tam. Tož asi tak.
kuncák7 Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Naštvalo mě toto : https://praha.idnes.cz/praha-cyklistika-zakaz-vjezdu-kol-soud-d9c-/praha-zpravy.aspx?c=A180726_164740_praha-zpravy_nucNe proto, protože ten nápad celkově je hovadina, která je prezentovaná špatně a ještě hůř provedená, ale proto, protože napadnout opatření obecné povahy je tak lehké a nevím o žádném, které by vyhrál úřad.Věta - dostatečně se nevypořádal s připomínkama a námitkama mi tu nahání děs v očích a mysli, jen jí zaslechnu.
Radek124 Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 2kuncák7: Nejste v Cajzlově sami, kdo si užívá krás našich parádních zákonů - v Brně se angažují taky pěkní kokoti, v kombinaci s defétistickýma lemrama z ŘSD, línýma stavebníma ouřadama a ke každé sviňárně ochotnýma soudcema, co svou nečinností a "lhůtama" tyhle vyděrače jenom podporují...
long Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 (upraveno) To : Milis a Afrika.Včera říkali v radiu, že se na svatební cesty jezdí do tepla proto, že tam mají chlapi vlivem tepla a lepšího a rychlejšího prokrvení vetší péro připadají si jako králové.Teď jen přemýšlím jestli to platí na Vás dva a jak si to srovnat v hlavě.Afirka na horách a to furt, relativně chladno, tak tam by to asi sedělo, ale Milisák ? Jako že východní Čechy a ....... ? Upraveno 27. července 2018 uživatelem long
Radek124 Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Výška 180, bota 56... že by byl Milis alter-egem Leváka Boba?
martar Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Tak prokrvovat se dá všelijak, třeba alkoholem v mírných dávkách
long Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 (upraveno) Tak prokrvovat se dá všelijak, třeba alkoholem v mírných dávkách Oni opravdu říkali o tom teplém počasí a když se hluboce zamyslím a vzpomenu si na to co se říká o černoších a Milisovi a na druhou stranu třeba o Laponcích tak se to fakt snažím marně pobrat a čekám jestli se k tomu jeden nebo druhý vyjádří ( Milis a African) Upraveno 27. července 2018 uživatelem long
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 (upraveno) Výška 180, bota 56... že by byl Milis alter-egem Leváka Boba? Postava sedí. A do tepla nejezdím, mně stačí prokrvovat tím alkoholem. Ale samozřejmě - musím si to hlídat. Upraveno 27. července 2018 uživatelem Zmizík
long Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Postava sedí. A do tepla nejezdím, mně stačí prokrvovat tím alkoholem. Ale samozřejmě - musím si to hlídat. A mohu Ti říkat Dalibore ? Tedy Hurikáne ?
Laudis Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Bez pardonu hovada z kafilerky. Středa - vysypaný kosti a paznechty u kruháče, něco si tam vesele hnije ještě dnes. Čtvrtek - vysypaný sračky kousek za ČH směr Brno, výsledek na hodinu zastavena doprava, než to hasiči zlikvidují. Pátek - žena odbočuje u pivcu, projiždí kafina a prásk, vybuchly mu střeva v kontyšu. Výsledek - vprostřed dědiny máme střeva na přechodě a sračky roztahaný na 30 metrech, smrdí celá Černá Hora....řidič tam pobíhá kolem a strašně se divý, že v 35 stupních se střeva nafukují a bouchaj. Kontejnery bez deklů, prostě na ranu. Těm ichtylom z kafiny na...t do ruk a týden nepustit k vodě Sent from mTalk
exBURN Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Já prostě nevím, ale jako rodič musím pořád myslet na toto:https://www.express.co.uk/news/uk/995122/ellie-soutter-death-suicide-british-snowboarder-dies-18th-birthday-team-gb-olympics-newsČlověk si prostě říká proboha proč? :-( Když si uvědomíme poslední sebevraždy sportovců (u nás se hodně veřejně týkalo fotbalistů) tak se člověk zamýšlí, jestli ten kolotoč sponzoring/finance/úspěch už nejede na krev a to milé závodění a "sport" není už trochu za hranou.
chemik5 Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Nic se tam o motivu nepíše, ne (pokud jsem to nepřehlídnul)? Třeba to byly čistě osobní problémy. Každopádně je to hrozný, mladý nadějný člověk
Berbatow Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Sedím už přes 2 hodiny v letadle na letištní ploše, prý Red Code (bouře). Pozemní personál nesmí na plochu, takže nesmí přijet ani schody. Mám hlad, 8 hodin jsem nekouřil a jsem vytočený jako prase. A lidi při každém zapraskani v reproduktorech vstávají, ty vole já někoho zabiju.
petr_cha Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 .. a za chvili ti k tomu dojde baterka v mobilu.. :-o)
African Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Sedím už přes 2 hodiny v letadle na letištní ploše, prý Red Code (bouře). Pozemní personál nesmí na plochu, takže nesmí přijet ani schody. Mám hlad, 8 hodin jsem nekouřil a jsem vytočený jako prase. A lidi při každém zapraskani v reproduktorech vstávají, ty vole já někoho zabiju.Jakož to velký nadšenec létání ti to i přes tvé nepříjemné strasti závidím :-) Drž se...
eskimak Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 Jakož to velký nadšenec létání ti to i přes tvé nepříjemné strasti závidím :-) Drž se...On ale neleti...
Doporučené příspěvky