Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mi přijde zvláštní, že po tom, čím jsme jako národ prošli, ještě existují takoví militantní proletáři jako je třeba Karlos ( teda jestli nemá 75 a je proto názově konzistentní jako můj otec, ten je teda ultramilitantní  :lol2:  ), i když to bych nakonec chápal  (100 lidi 100 chutí/názorů).  Ale co chci říct ... zejména Karlosovi .... Zisk není sprosté slovo a jeho třeba,  aby bylo na výdaje ( jako třeba vstupy a platy) a když se vykryjí všechny výdaje a něco zbude, tak to je prostě skvělé. Zlodějí a hajzli jsou rovnoměrně rozprostření do všech ekonomických, věkových, prostě všech lidských skupin a proto apriorně řict, že podnikatelé jsou banda zlodějů je úplně stejně irelevantní, jako tvrdit že všichni zaměstnaci kradou. A je snad jasné, že nějaké procento  zlodějů a hajzlů je tam i tam. Tož asi tak.

Odesláno

Naštvalo mě toto : https://praha.idnes.cz/praha-cyklistika-zakaz-vjezdu-kol-soud-d9c-/praha-zpravy.aspx?c=A180726_164740_praha-zpravy_nuc

Ne proto, protože ten nápad celkově je hovadina, která je prezentovaná špatně a ještě hůř provedená, ale proto, protože napadnout opatření obecné povahy je tak lehké a nevím o žádném, které by vyhrál úřad.

Věta - dostatečně se nevypořádal s připomínkama a námitkama mi tu nahání děs v očích a mysli, jen jí zaslechnu.

Odesláno (upraveno)

To : Milis a Afrika.

Včera říkali v radiu, že se na svatební cesty jezdí do tepla proto, že tam mají chlapi vlivem tepla a lepšího a rychlejšího prokrvení vetší péro připadají si jako králové.

Teď jen přemýšlím jestli to platí na Vás dva a jak si to srovnat v hlavě.

Afirka na horách a to furt, relativně chladno, tak tam by to asi sedělo, ale Milisák ? Jako že východní Čechy a ....... ?

Upraveno uživatelem long
Odesláno (upraveno)

Tak prokrvovat se dá všelijak, třeba alkoholem v mírných dávkách :)

Oni opravdu říkali o tom teplém počasí a když se hluboce zamyslím a vzpomenu si na to co se říká o černoších a Milisovi a na druhou stranu třeba o Laponcích  tak se to fakt snažím marně pobrat a čekám jestli se k tomu jeden nebo druhý vyjádří ( Milis a African)

Upraveno uživatelem long
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Výška 180, bota 56... že by byl Milis alter-egem Leváka Boba?  :o

afe8aed5a1_11859985_o2.gif

Postava sedí. A do tepla nejezdím, mně stačí prokrvovat tím alkoholem. Ale samozřejmě - musím si to hlídat.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Postava sedí. A do tepla nejezdím, mně stačí prokrvovat tím alkoholem. Ale samozřejmě - musím si to hlídat.

A mohu Ti říkat Dalibore ? Tedy Hurikáne ?

Odesláno

Bez pardonu hovada z kafilerky. Středa - vysypaný kosti a paznechty u kruháče, něco si tam vesele hnije ještě dnes. Čtvrtek - vysypaný sračky kousek za ČH směr Brno, výsledek na hodinu zastavena doprava, než to hasiči zlikvidují. Pátek - žena odbočuje u pivcu, projiždí kafina a prásk, vybuchly mu střeva v kontyšu. Výsledek - vprostřed dědiny máme střeva na přechodě a sračky roztahaný na 30 metrech, smrdí celá Černá Hora....řidič tam pobíhá kolem a strašně se divý, že v 35 stupních se střeva nafukují a bouchaj. Kontejnery bez deklů, prostě na ranu. Těm ichtylom z kafiny na...t do ruk a týden nepustit k vodě

Sent from mTalk

Odesláno

Já prostě nevím, ale jako rodič musím pořád myslet na toto:

https://www.express.co.uk/news/uk/995122/ellie-soutter-death-suicide-british-snowboarder-dies-18th-birthday-team-gb-olympics-news

Člověk si prostě říká proboha proč? :-( Když si uvědomíme poslední sebevraždy sportovců (u nás se hodně veřejně týkalo fotbalistů) tak se člověk zamýšlí, jestli ten kolotoč sponzoring/finance/úspěch už nejede na krev a to milé závodění a "sport" není už trochu za hranou. 

Odesláno

Nic se tam o motivu nepíše, ne (pokud jsem to nepřehlídnul)? Třeba to byly čistě osobní problémy. Každopádně je to hrozný, mladý nadějný člověk :( 

Odesláno

Sedím už přes 2 hodiny v letadle na letištní ploše, prý Red Code (bouře). Pozemní personál nesmí na plochu, takže nesmí přijet ani schody. Mám hlad, 8 hodin jsem nekouřil a jsem vytočený jako prase. A lidi při každém zapraskani v reproduktorech vstávají, ty vole já někoho zabiju.

Odesláno

Sedím už přes 2 hodiny v letadle na letištní ploše, prý Red Code (bouře). Pozemní personál nesmí na plochu, takže nesmí přijet ani schody. Mám hlad, 8 hodin jsem nekouřil a jsem vytočený jako prase. A lidi při každém zapraskani v reproduktorech vstávají, ty vole já někoho zabiju.

Jakož to velký nadšenec létání ti to i přes tvé nepříjemné strasti závidím :-) Drž se...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...