Andrew Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 a co my chudaci s 50+ kubikovejma bazenama? U vás vznikne veřejné koupaliště
Frantik Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Takž tě štve jen to, že ti někdo vleze na pozemek a nad rámec tvého povolení k nakládání s vodami ti přikáže vodu odvést pro potřebu obce?Neštve. Nikdo mi nic takového prikazovat nebude :-)
Frantik Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 U vás vznikne veřejné koupaliště Jeden koupající na každej kubík :-)
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Jo a hodinek má taky mocc, k čemu mu to je ? Odevzdat ve prospěch veřejného blaha...
Frantik Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Jasně, nandáš to celému světu.Ale vubec ne ty trumbero :-)
pebe Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 to by mě zajímalo, jak to chtějí udělat. To si jako vykopou vlastní trubku v zemi? Nebo tě jako donutí si rozkopat barák abys mohl dotáhnout trubku ze studně do řadu? Nebo si přijedou s kyblíkem?
laskajefajn Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 https://www.garaz.cz/clanek/stavba-dalnice-d35-se-odklada-urady-zrusily-vyberove-rizeni-20000010?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp Banda kokotu a amateru!!! Nechapu ze to nekdo neodsere jako v kazde normalne fungujici firme! To se opravdu otevira kudla v kapse!!!
zceyee Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Ted me napada, jak je to s hasici? Tematicke video ..
martigen Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Vcera k veceru me zacla pobolivat achilovka a dnes kulham jak blbec. Zadnej sport, novy boty, uraz.. proste samo od sebe a nechapu proc. Ani litr a pul prosecca to nezlepsil. Achjo.
sejkoram Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 ... Zadnej sport, ... asi proto, ne? )
enslow Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Vdaka EU nam konci asi cela motorova cast aeroklubu. Vsetky zliny ktore mame zgeneralkovane musia ostat na zemi a su prakticky srot. A to len vdaka tomu ze EU si vymyslela ze v urcitych intervaloch musi po lopate povedane dat vyrobca stempel. Zlin aircraft si povedal ze to nebude robit. Koniec.
Bells Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Není nad to, když se něco vysere těsně před dovolenou. Ráno si tak přijdu k ledničce, že si dám snídani, otevřu jí a v lednici není o moc míň stupňů, než v místnosti a o víkendu odlétám, no do hajzlu! Zákon schválnosti v praxi, takže jídlo vyházet, lednici poslat ze schodů a až přiletím z dovolené tak rovnou pro novou, to bude drahá dovolená.
martar Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) Když je voda veřejnej statek, proč se prodává? Proč má svou cenu jak balená, tak ta z vodovodního řadu? Obsah lahví vody, obsah konkrétní cisterny, obsah vodárenský věže je snad veřejnej statek? Voda je podle mýho selskýho rozumu veřejná tak leda v řece, v kaluži nebo mraku, ale jakmile k jejímu získání konkrétní člověk nebo firma na vlastním pozemku vyvine úsilí a investuje do toho, a jakmile tu pitnou vodu, ktera by jinak nebyla volně přístupná, dostane na povrch a přečerpá do vlastní "nádoby" (zasobníku, úpravny), tak to sorry. Mně jde hlavně o princip, kdy ti líní, nerozumní nebo nepřipravení začnou úplně automaticky počitat s tím, že si vezmou u těch pripravenejch. Přístup k zdrojům pitný vody byl v minulosti, a bude asi i v budoucnosti důvodem k válkám. Nejde o neomezenej zdroj. A je jedno, zda se na to díváte lokálně nebo globálně. Nejvíc mě pochopitelně serou členové komise, kteři by mi mohli chtít lézt na pozemek - to by mě pravděpodobně opravdu krátce nato zavřeli. Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem martar
zceyee Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Není nad to, když se něco vysere těsně před dovolenou. Ráno si tak přijdu k ledničce, že si dám snídani, otevřu jí a v lednici není o moc míň stupňů, než v místnosti a o víkendu odlétám, no do hajzlu! Zákon schválnosti v praxi, takže jídlo vyházet, lednici poslat ze schodů a až přiletím z dovolené tak rovnou pro novou, to bude drahá dovolená.Zkus nekoho jen jestli ti nedoplni chladivo.
martigen Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 asi proto, ne? )Ja sportuju, myslel jsem to tak ze jsem treba vcera behal nebo cvicil a pretizil to. Vcera ale prave nic a presto to boli a kulham.
JaRooN Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Tak vidím, že studna, kterou se chystám udělat, bude mít dvojité dno. Jedno reálné pro mé potřeby a druhé veřejně viditelné pro kontrolu úředníka...
eskimak Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 To tym vasim zakonodarcom dobre kvapka na karbid. A zrealizovanie by bola akoze ake? Budu chodit s vedrami? Lebo pritiahnute do extremu - ok, vodu si berte, ale nie s pouzitim mojho cerpadla (pokazilo sa) ani filtrov. Ved je to totalna kravina, len na nastvanie ludi.
Hardslimer Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 .....v připadě nedostatku vody budou vlastníci pod hrozbou vysokych pokut povinni dodávat vodu obci v nařízeném množství.....Je to cele nesmysl. To vi i ti co tuto pitchovinu vymysleli. Museli ale s nejakym planem prijit aby byla vyplata zaslouzena. :-) Na precerpani vody z tve studny nemuze nikdo pouzit tvoje cerpadlo + tvou energii. Za nezavadnost vody, kterou ti odeberou se nikdo zarucit nemuze. Tudiz neni vhodna.Naklady na odber z tve studny a i od ostatnich jsou nerealne.Jedine kdyby horelo, tak opravdu muzou prijet hasici a tvou vodu si nasat. Ale to je tak vsechno.Takze, kuci, nestresujte a uzivejte si pivka v bazenu. ;-)
Frantik Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Nejsem echt odborník, ale podle mě se prodává proto, že ji někdo na základě povolení odebírá, upravuje a tedy následně prodává výrobek.Jinak ti rozumim. Řada vlád bez dlouhodobé koncepce vede po část období půtky a když jde do tuhýho, tak se sáhne po jednoduchém silovém řešení.Voda v krajině se měla začít řešit už před mnoha lety a to koncepčně a systematicky. Jen když vidím strukturu zemědělské krajiny a dotační byrokracii pro stavební práce na vodních dílech, tak mam jen pocit marnostim. Všichni tihle odborníci ve vládách a v parlamentu jen hrabou na svým dvorečku. Po nich potopa.No vidis. Tady souhlas. Kdyby misto siloveho narizeni, ze jako musim pod pokutou nekomu dat vodu, udelali system, kdy obec muze POZADAT majitele, kteri maji studny, aby poskytli docasne vodu pro obec nebo ty, kterym voda dosla a ministerstvo to treba pak kompenzovalo, tak je to ok.
Bells Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2018 Zkus nekoho jen jestli ti nedoplni chladivo. Už jsem řešil se servisákem a to je spíš takové dočasné řešení, respektive jelikož je to v háji někde v izolaci a nejspíš i celý kompresor, tak se opravování moc nevyplatí. Respektive ano bylo by to za míň, než nová, ale ne s tak velkým rozdílem, takže budu rovnou řešit novou. Přece jen stará už má odmakáno víc než dost, tak si odchod asi zaslouží. Štve mě hlavně to, že se to stane těsně před tím, než mám letět pryč, takže na řešení nemám čas - prostě zákon schválnosti. No co, tak si k dovolené přičtu ještě sumu za lednicic, za kterou bych se válel u moře tak o týden déle.
Doporučené příspěvky