Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To máš jako u nás. Když v zimě náhodou krapet přituhne, napadne trochu sněhu a vznikne kalamita, taky se hned v médiích začnou vyčíslovat škody a hledat viník, kterému by se to mělo dát k úhradě.

Odesláno

Dneska mě štve úplně všechno. Synkovi začalo období vzdoru, majitel stavební firmy, co nám zmršila parapety, dělá mrtvýho brouka, pod oknama nám pořád smrdí kuřáci, co v naší bytovce nebydlí, sousedka, co má u sebe každý víkend jiného chlapa, si vybírá samý hovada, co na ní o půlnoci pod barákem troubí, že už jedou, nebo ráno v neděli v sedm nám zase pod oknem túrují motorku, než odjedou, Ukrajinci parkují u baráku zásadně s rádiem hrajícím techno na plný kule a proto jim asi to parkování vždycky trvá 10 minut, lidi v autobuse vždycky zavazí ve dveřích, i když vzadu je volno... a taky mě štve, že jsem nedodržel svojo slovo a znovu začal lézt na Chronomag.

Odesláno (upraveno)

U nás pět :-( Ale je pravda že hodně velká část lidí až začne funět, pršet a začne kosa bude snad už konečně spokojena :-) Já to slyšel každý den snad tak stokrát, fuj to je ale vedro, ať už to skončí...cha

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Vždyť si ho příště koupíš zas a Americkej si bude dál objednávat. Budete se toho účastnit dobrovolně dál, jen si zanadáváte. Ono se s tím stejně nic nedá dělat. A vy to dobře víte, ale vemeno jsem já, že jsem si dovolil vám to říct :)

Vždyť je všechno v pořádku, obchodníci prodávají, zákazníci nakupují.

Já přísahám, že si Tě jednou najmu jako poradce na strategii :D :D 

Odesláno

Třikrát zadání, třikrát selhání. Vyjímečnej si tu ty. A fest.

Hele, ale tys to neobjednával u jednoho krámu, ne? Takže, co skladník, to jedna chyba, ne? Takže stejně, jako ty, jak píšeš výše, ne? Já jen, že se tady všichni opíráte do Karlose, ale on nenapsal nic špatně:-).

Odesláno

Hele, ale tys to neobjednával u jednoho krámu, ne? Takže, co skladník, to jedna chyba, ne? Takže stejně, jako ty, jak píšeš výše, ne? Já jen, že se tady všichni opíráte do Karlose, ale on nenapsal nic špatně:-).

Takže dyž to shrnu , tak to měl Americkej napsat do vlákna /.. co mě potěšilo../

Odesláno

Teda já jsem blbej až to mlátí dveřma.
Včera jsem vyměňoval v koupelnový skříňce poličky z obyč skla za tvrzený, už se nám jich pár rozbilo, tak ty poslední dvě jsem vyndal a odložil na pračku.
Přesněji na prádlo ve vrchovatý pračce s horním plněním. Nejsem přece blbej abych na to zapomněl.
Tak dneska ráno jsem ještě před návštěvou dentisty pračku zapnul. Když jsem se vrátil, jaksi to v ní rachotilo, až jsem se bál, že se vysypalo ložisko či co. Tak to otevřu a co mé jasné modroočko nevidí, chudinka tričko Darth Vader malinko jako by prošlo mixérem. Nějaký manželčiny kraječky taky trochu pokrájený. No a pochopitelně že musím taky vybrat to sklo a vyklepat střípky ze zbytku těch neporušenejch hadrů, žejo.

Jdu se kouknout na nějaký stránky s prádýlkem, abych si to vyžehlil... (obrazně řečeno, ještě bych podpálil kvartýr).

Odesláno

Koukám, že manželka bude mít několik let, co předhazovat. U mě v těchto případech občas dodá, že to se pozná vysikoškolák. :-)

Odesláno

zkus přehodit Name ze Zlý jabko na "Nezlý jabko" nebo na "Hra o jabko" neno tak něco. Voni tě sledujou a Nomen omen na tebe uplatňujou. Uvidíš, že to pomůže a po čase budeš psát jen do vlákna Co mě potěšilo...  :photo:

**

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...