Návštěvník eloga Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 jo pošta, to je zážitek...
stenly Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Česká pošta, kurva ti mě nadzvedli. Prakticky prázdná pošta a mě trvalo poslat cenné psaní půl hodiny. Spotřebovali jsme na to celkem 3 ty jejich igelitové obálky a za každou si řekli desetikorunu. Nakonec se to nemusí podepsat ve spoji, nemusí tam být hmotnost... se divím, že tam měla být vůbec adresa, jsem si tam připadal jak debil. Prej: No oni vám to asi nepřijmou.Jak nepřijmou? Jako kdo? Já to podávám tady a a vy to přijímáte, ne?No, že se to vrátí zpátky.Jako, že si pro to přijdu sem a tohle budu absolvovat ještě jednou?No.Můžete to zajistit a udělat tak, aby jste to odeslali?My to odešleme, ale možná se to nedoručí.Můžete to zajistit tak, aby jste to doručili na uvedenou adresu? Ještě jsem čekal, že mi nabídne stírací los a to byste se asi už dočetli v novinách...Tohle by měli podpálit a postavit znova na zelené louce, tohle se nedá reformovat. Hlavně, že jsem si po každém přepsání obálky musel naťukat znovu ten jejich lísteček na vystání fronty.Česká pošta nemá lidi a proto můžete za přepážkou potkat kdejaká individua. V Praze jsou to hodně Ukrajinky a ty jsou úplně mimo. Pokud člověk neví přesný postup a dělá to poprvé, tak to většinou dopadá jako váš případ. Pošta bude do budoucna zavádět samoobslužné přepážky, ale toho nevím jestli se dožijeme:) Každopádně pro osoby, které zavítají na poštu jednou za čas, to může být opravdu stresující záležitost:) Na druhou stranu, potkat zákazníka jako jste vy, to bych opravdu nechtěl:)
azeppelin Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 A jinak k těm psům...Psa máš mít bez debat na vodítku. Benefit je ten, kromě faktu že neobtěžuješ své okolí, že dokážeš většině konfrontacím s problémovými předejít. Ten elektrický udělátor má i zvukem odstrašující efekt. Cílem je cizího psa sundat dřív než budou úplně v sobě. Ale samozřejmě, když Ti volně pobíhajícího psa dvacet metrů od tebe napadne další pes, tak neuděláš nic a jsi nezodpovědný stejně jako ten druhý chovatel.
jkba Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Psa máš mít bez debat na vodítku. Benefit je ten, kromě faktu že neobtěžuješ své okolí, že dokážeš většině konfrontacím s problémovými předejít. Ten elektrický udělátor má i zvukem odstrašující efekt. Cílem je cizího psa sundat dřív než budou úplně v sobě. Ale samozřejmě, když Ti volně pobíhajícího psa dvacet metrů od tebe napadne další pes, tak neuděláš nic a jsi nezodpovědný stejně jako ten druhý chovatel.No, naštěstí nežijeme v úplným náckově, a místní vyhláška říká, že buďto košík nebo vodítko. Mám vychovaného psa, který mi ve městě jde u nohy i bez vodítka, a moc si nedovedu představit, že by měla být celý život na laně. To by ti psi už asi zdegenerovali úplně.. Myslím, že náhubek dostatečně předchází příp. nezodpovědnosti. Aspoň co se kousání týče. Pro další scénáře existují pojištění.
Klotzman Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 a nakonec je udal na info@post.czTo je speciální mailová adresa, kde jde všechno rovnou do koše, hlava nehlava.
Tom4 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Dneska pošťačka sjela manželku že jako jak si to představujeme, že už tady snad bydlíme dost dlouho na to, aby jsme měli schránku,a jako že teda tady je očekávaný balík, protože nemáme schránku tak ho milostivě předává, protože jako nemá kam vhodit lísteček . . . takže takhle na ně
azeppelin Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 No, naštěstí nežijeme v úplným náckově...On je to takový modelový příklad zparchantělého alibismu, který s oblibou používají psíčkaři, laktózy, fanatičtí cyklisti atd. atd.
stenly Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 To je pravda, proč si vůbec zřizovat poštovní schránky:) Většina lidí je naprosto idiotských, když má na plotě poštovní schránku:). Hned bych všechny schránky zrušil a byl by klid:). Vždyť zákon nic takového nepřikazuje:)
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Dneska jsem lustil krizovku a automaticky jsem napsal na - laska anglicky- "more" a divil se, ze mi to nevychazi.Degeneruju :-(.
jkba Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 On je to takový modelový příklad zparchantělého alibismu, který s oblibou používají psíčkaři, laktózy, fanatičtí cyklisti atd. atd.Ti nevím, ale pokud ze mne dělá vycvičený pes kojícího sluníčkáře, tak sem teda modelový příklad.
Lamiczka Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 To je pravda, proč si vůbec zřizovat poštovní schránky:) Většina lidí je naprosto idiotských, když má na plotě poštovní schránku:). Hned bych všechny schránky zrušil a byl by klid:). Vždyť zákon nic takového nepřikazuje:) Já mám pocit, že ta pointa byla v něčem zcela jiném, ale chápu z tvých příspěvků, že máš k poště pozitivní vztah a vzal jsi z toho jen tu absenci schránky. Já osobně si nemůžu zásadně stěžovat, ale taky mě dokáže naštvat, když si zaplatím za službu "balík do ruky", když má konečně přijít, tak si jak osel vezmu home office, nebo manželka čeká na to, kdy se pošťák ozve, abych na konci dne našel lístek ve schránce s nápisem "nezastižen", a že si mám laskavě doběhnout na poštu. Stalo se mi to nejednou a tohle mě dokáže naštvat. Bohužel nemám práci, kde bych běžně stíhal pracovní dobu pošty v pracovních dnech, takže to pak naháním v sobotu a to je problém, když na něco spěchám Chce to nevidět svět tak černobíle...
ivan_989 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Nemohl.Ale aspon to nepchaj do vlakna, kde davaju ludia svoje vlastne osobne fotky. Kto sa ma na to divat.
vraby Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Wanderer vidím to tak 50/50 s tou poštou. Co popisuješ tomu vůbec nerozumím. Posílat cenné psaní je snad nejjednodušší věc a řekl bych i nejlevnější pojištěná.
stenly Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Já mám pocit, že ta pointa byla v něčem zcela jiném, ale chápu z tvých příspěvků, že máš k poště pozitivní vztah a vzal jsi z toho jen tu absenci schránky. Já osobně si nemůžu zásadně stěžovat, ale taky mě dokáže naštvat, když si zaplatím za službu "balík do ruky", když má konečně přijít, tak si jak osel vezmu home office, nebo manželka čeká na to, kdy se pošťák ozve, abych na konci dne našel lístek ve schránce s nápisem "nezastižen", a že si mám laskavě doběhnout na poštu. Stalo se mi to nejednou a tohle mě dokáže naštvat. Bohužel nemám práci, kde bych běžně stíhal pracovní dobu pošty v pracovních dnech, takže to pak naháním v sobotu a to je problém, když na něco spěchám Chce to nevidět svět tak černobíle...Vůbec nemám pozitivní vztah k poště, ba naopak, je opravdu co zlepšovat. Flákání doručovatelů je neomluvitelné, byť se mi to nestalo(máme paní doručovatelku která chodí na stejném rajonu roky, ale to je jen štěstí). Takže pokud se to někomu stane, že mu opravdu funguje zvonek a opravdu je doma a doručovatel z lenosti a nebo jen že nestíhá, vhodil lísteček místo předání balíku, nezbývá nic jiného než vzít telefon a stěžovat si na poště(možná to pomůže, možná ne). Nemít kvůli tomu schránku a ještě se tím chlubit, to mi přijde trochu divné. Beru to ale s nadsázkou, proto jsem i v posledním příspěvku měl za každou větou úsměv.
Hardslimer Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 cikánsky sto napsal dobře Ypousi, pokud ti rekne cikan "more", tak te nemiluje. More = kámo.Chodil se mnou na zakladku cikan a par frazi me naucil. Hodnota znat cikansky je nulova, ale parkrat uz mi to pomohlo. To je tak, jak me chteli jednou obrat a bavili se o tom tou svou hatmatilkou prede mnou. Kkti.
zceyee Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Chodil se mnou na zakladku cikan a par frazi me naucil. Hodnota znat cikansky je nulova, ale parkrat uz mi to pomohlo. To je tak, jak me chteli jednou obrat a bavili se o tom tou svou hatmatilkou prede mnou. Kkti. A bránil ses, kámo?
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Kdyby to nekoho zajimalo, tak ted na ct24 probiha debata na tema zmeny stridani casu. Moderuje zdejsi clen :-).
Hardslimer Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 A bránil ses, kámo?Ne, nebranil. Akorat misto toho abych sel pesky, tak jsem si zavolal taxi. Byl jsem dost v podrousenem stavu a po ceste jsem se jeste stavil do baru na "jedno".Stejne bych asi dostal na tlamu. Kuci vypadali v lepsi kondici nez ja. To neni potupa zjistit, ze na ne nemam.
Doporučené příspěvky