kuncák7 Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2019 když je ten telefon venku, tak je ti pouzdro na prd ..... nic kupovat nebudu .... letos .... sem se zařekKdyž jsem koukal na tu tvou fotku s tím pitím, tak jak jsem momentálně deformovanej, tak jsem přemýšlel, kde to sakra v té tvé pracovní kukani v busu takhle vypadá.Asi už je čas vypadnout.
long Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2019 s policíí dnes to je jak píše Bert, ale spíše to je čím dál horší. Tento případ jen ukazuje na to, že policie neumí a nezvládá situace řešit adekvátně a rozumně, což daňový poplatník a běžný účastník silničního provozu očekává a doufá. A že to na nátlak "policejních odborů" a bůhvíkoho vyřeši soud jak píše cali nic nemění na tom, že je to špatně od začátku tohoto případu s motorkářem. Třeba já jsem jako daňový poplatník a normální účastník silničního provozu rád, že toho sráče co jim ujížděl na mašině na které neměl co dělat dostali pryč ze silnice. Co naopak nechápu je soud pro policajta a směšná pokuta pro frajera na motorce, namísto toho aby šel sedět!
Návštěvník Ondra Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2019 když je ten telefon venku, tak je ti pouzdro na prd ..... nic kupovat nebudu .... letos .... sem se zařekv lednu... to bude dlouhej rok
Rudykopalsson Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2019 Když jsem koukal na tu tvou fotku s tím pitím, tak jak jsem momentálně deformovanej, tak jsem přemýšlel, kde to sakra v té tvé pracovní kukani v busu takhle vypadá.Asi už je čas vypadnout.Hlavně ty hodinky vodložený na sklo!
Frostie Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2019 Mě vůbec neštve ta diskuze, štve mě, že tu přibývá lidí co napíšou úplný nesmysl a vydávají ho za fakt. Ostatně jako všude na internetu. S tím rozdílem, že tady to musím číst opakovaně. Pak mám období kdy tady nechodím. Jasně můžu číst jen hodinová vlákna, ale ty často stihnu jinde. Postupem začaly převládat příspěvky lidí typu Tano: krása, nádhera... a pak už jen jeho: zabiju tě ty buzerante.Frostie: no commentA co kromě flame tu rozjíždějí lidi typu: boudy, radek, hasič A nejlepší je, že nejvíc to banem schytáva decebal, který se sice nechává strhnout ale vlastně je z nich ten slušný... jo a číst pod vtipem 6x poprskal jsem si monitor mě teda taky sere. Tak jsem si vylil srdíčko :-)Docela by mne zajímalo, kdy jsi tu četl ode mne četl koment typu no comment
PepaSFI Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2019 když nechám stranou spor o to jestli ten policajt jednal dle zákona, myslíte si snad někdo že ten policajt věděl do čeho jde? A jestli věděl, byl při smyslech? Ulicí se poněkud nepřiměřenou rychlostí pohybuje třímetrákový kus železa. Je tady snad někdo kdo by mu takhle vjel do cesty? Dyť je to skoro sebevražda. Kdyby ten motorkář jel opravdu hodně rychle tak tam mohly být dvě půlky oktávie, z policajtů hvězdičky a kšilty od čepice a plný tunel hořících aut. I z těch obrázků je celkem jasný že ten policajt tam prostě vjel a vůbec nemohl vidět situaci. Prostě mu někdo rádiem řek ať tam strčí auto napříč. Prostě to tak vyšlo. Asi by se spíš měl zodpovídat ten co tomu velel.
African Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2019 Dopadlo to nejlépe jak mohlo, žádná velká újma na zdraví, padouch dostal pořádně za uši, tak o co furt jde? :-) Já stále upřímné nechápu co víc chcete? Ale jo, je tu zase taková ta typická nátura lidí remcat a remcat, bez urážky ale je to tak. Už mě to štve, ať už se v ČR něco povede nebo pokazí, lidi furt remcaj a furt jim něco vadí a stále něco řeší...nechápu to.
eloga Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2019 (upraveno) longnevídáno, vidíš to jinak, co má být? To je logické ne? Upraveno 16. ledna 2019 uživatelem eloga
mAra_ Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2019 Co se týká nebezpečnosti jednání toho borce na motorce, tak jak jsem pochopil, byla ohodnocena pokutou 30k. Varianta kterou měl díky jednání policisty bylo v nejhorším případě holt chcipnout.
Chronař Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Měli ho odprásknout, dokud tam ležel.Co když přes zákaz řízení zase na to sedne a srazí nějakou mámu s kočárkem, nebo dokonce překročí povolenou rychlost ?
Radek124 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Správně, proč "sprostého podezřelého" neodprásknout aspoň dodatečně, když už soud pokus o likvidaci v podstatě zlegalizoval? Sorry, ale nikdo nevíme kolik pyčovin sami stihneme napáchat než zaklepeme kopytama (jedno jestli "v dobré víře", "ve spravedlivém vzteku" a nebo "v zaslouženém rauši") - a místo abychom si spolu se soudem gentlemansky oddechli že i tuhle vylomeninu všichni zúčastnění bezmozci přežili, rejpáme se v tom jak baba v bolavým už třetí den...
Tittus Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Ještě futt se tady probírá policajt a motorkář? Docela se divím té nikam nevedoucí výdrži... Mcusta je nejlepší nůž na světě A proč tě to naštvalo? Mě třeba dneska naštvalo, když jsem zjistil, že mám za loňský rok nějak málo nákladů. To zase budou daně, ach jo...
elloco Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Sakra, zase musím vyhodit nákladový fa, co nikdo nechce...
Franta Dobrota Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Sakra, zase musím vyhodit nákladový fa, co nikdo nechce... Pokud to nebyl v tip, tak bych si prosímpěkně vzal...
African Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Správně, proč "sprostého podezřelého" neodprásknout aspoň dodatečně, když už soud pokus o likvidaci v podstatě zlegalizoval? Sorry, ale nikdo nevíme kolik pyčovin sami stihneme napáchat než zaklepeme kopytama (jedno jestli "v dobré víře", "ve spravedlivém vzteku" a nebo "v zaslouženém rauši") - a místo abychom si spolu se soudem gentlemansky oddechli že i tuhle vylomeninu všichni zúčastnění bezmozci přežili, rejpáme se v tom jak baba v bolavým už třetí den... Já jako mladý rebel nadělal haldu vylomenin a můžu ti upřímně říct že česká policie je slabý odvar proti té německé, rakouské, švýcarské, anglické od kterých jsem měl tu čest dostat pěkně přes rypák :-) O Africký ani nemluvím, tam mě párkrát pěkně narovnali, kolikrát opilého vyvezli za město a tam mě nechali. Vyrostl ze mě normální člověk respektující policii, a v ČR mi to dost chybí. Ale jsou to mé názory...jinak ment?lové jsou v policii po celém světě, nejenom v ČR, jen taková malá poznámka :-)
Gustaf Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 (upraveno) Změna povahy určitých příbuzných, se kterými jsem si suprove rozuměl... Jak jde o dědictví, stali se z nich úplně jiní lidé.... Upraveno 17. ledna 2019 uživatelem Gustaf
Návštěvník Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Změna povahy určitých příbuzných, se kterými jsem si suprove rozuměl... Jak jde o dědictví, staly se z nich úplně jiní lidé.... To znám, u nás to teda byli kokoti už předtím, ale teď je to extrém. Nejlepší je, že bydleli v našem bytě 3 roky zadarmo a když se řešilo auto, tak "naši jsou bohatí a nemají tím pádem na nic nárok". Když jsme řekli, že to tak nejde, tak s náma prý skončili :-D :-D já su rád, zbavil jsem se lidí, kterých jsem si nevážil a srali mě. Ber to taky tak, nejde o změnu povahy byli takoví vždy...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 (upraveno) Vycházeli jsme spolu v pohodě. Vůbec bych neřekl, že by to mohlo takle dopadnout. Ani nejde tak o mě, jako o mého tátu. Toho je mi líto. Věřil slovní dohodě a dojel na to. Vím, jeho blbost, že nenapsal lejstro o dědictví dříve, ale už je to tak. Jak jde o majetek, jde asi všechna minulost stranou. Upraveno 17. ledna 2019 uživatelem Gustaf
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Gustaf-jo, tak na tohle se též moc "těším" až to budu řešit se svýma sestrama. Tyhle dohady nesnáším.Pevné nervy pro tátu.
Doporučené příspěvky