Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kua děcka. zrovna mně došlo víno, tak nemám co chlastat. tož tragédyja, páč další várka je v ložnici, kde spí moja lepší polovička....a vzbudit ji, to si fakt nelajznu, na to nemám koule :)

a k těm tchýnim....měl jsem dvě, jednu pravou, druhou levou. ta pravá už bohužel na návštěvu nikdy nepříjde, i když by byla VÍTANÁ KDYKOLIV. ta levá taky není špatná, páč její prvotní starost odesral její syn (kontrola mobilem x-krát denně :wallbash: ) a navíc je daleko, a když přijedou na víkend, mám doma dostatek vína a kořalky...pro všechny

Odesláno

to počasí je dost bída. V neděli chcem jet s bráchou podívat se na mistrovství horských kol do Nového Města na Moravě a vypadá to na pěknou zimu. Ono tam pěkně profukuje i když je hezky, loni to na tribuně fičelo jak na kolotoči. Vůbec si nedovedu představit tu sibiř v zimě když tam je lyžování.

Odesláno (upraveno)

Jo, to je ono, akorat jsem je kupoval asi za 11 Euro (280 KC?). Mam je doma i v kanclu, jsou supr.

Parada jdu objednavat

Diky

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

PepaSFI: V zimě na biathlonu tam bylo fajn, pravda nebyl jsem na hlavní tribuně ale v lese u trati a tam to bylo v pohodě. 

Odesláno (upraveno)

Hele tohle je téma na dobrej flejm. Kaju se. Ale normální to opravdu není. Podívej se v přírodě, u kolika druhů savců je něco podobnýho pozorovatelný...? Moc mě jich nenapadá, ale fakt je, že nejsem biolog.

Každopádně kluci teplí byli na moji svatbě a já byl na jejich, takže jako nějaký významný averze k nim nejsou. Ale nesnášim vykroucený buzny. To je jiná liga.

EDIT: Když tak nad tím přemýšlím, tak se to opravdu už normálním stává, ale určitě né přirozeným. Asi tak.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Prave, ze to je normalni. Mensinove, ale normalni. Sice proti nim jako ze nic nemas, ale myslis si o nich, ze jsou nenormalni. Klasika.

Právě, že to normální není. O pohádce, kde se princ bláznivě zamiluje do jiného prince, bych si troufl poznamenat, že je dokonce kurevsky nenormální a silně ohrožuje normální vývoj dítěte.

Odesláno (upraveno)

Nemas pravdu a nejsi sam, tvuj nazor je bohuzel v Cesku stale silne vetsinovy.

Edit: A kdojinej je uz zcela mimo realitu, kdyz si mysli, ze k homosexualite lze nekoho vychovat. To je stejne hloupy, ale hlavne mylny, nazor, jako tvrzeni flandaku, ze homosexualita lze vylecit. Bohuzel, taky v nasi spolecnosti hojne zastoupeny. Po prezidentske volbe me ale uz nic nemuze prekvapit.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Ty vo.e, to teplý princátko  napravo, to jsem celej já :lol2:  Jo a jinak souhlasím s tvým názorem, s homokládama jsem také v pohodě, mám mezi nimi dost dobrých přátel, jeden mě navíc stále uhání, že se mu líbím a vždycky spolu laškujeme, ale takto olivňovat malý děcka by se určitě neměli, každej na to přeci přijde sám, co ho baví né?

Já proti těm buznám jako nic moc nemám, ale do p....e ať těm dětem nikdo nevnucuje, že je to normální.

Odesláno (upraveno)

Ja myslim, ze pohadka o princi s princem by deti spis ovlivnila pozitivne ve smyslu odbourani predsudku, rozhodne by z nich neudelala buzny.

edit: a rozhodne bych v soucasne dobe moc, silu a vyznam pohadek pro utvareni nejakeho vnitrniho moralniho kodexu nebo svetonazoru neprecenoval

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Hasňa :  Proč bohužel? Pokud se někdo zamiluje do člověka stejného pohlaví, nemám proti tomu absolutně nic. Politicky korektní eufemismy jako přirozené, normální, menšinové, většinové atd. atd. jsou mlácením prázdné slámy. Normální to není. Víc nic, resp. neznamená to, že si myslím, že homosexuál je zvrhlík. Ale vadí mi, když se něco co není normální označuje jako normální. A pohádka pro děti o gay princovi je naprosto nevhodná. Každý soudný dospělý člověk dokáže homosexualitu tolerovat, není vůbec třeba blbnout malým dětem  hlavu pohádkou o teplých princech.

Odesláno (upraveno)

African: Prijde, ale mozna kdyz se jim ukaze i to mensinove, jako normalni, tak pak tech par procent kluku v puberte nebude v depresich, nebo pachat ze zoufalstvi sebevrazdy, protoze si pripadaji "nenormalni".

Bandi: Ano.

kdojinej: Jsi stale mimo. Uplne a zcela.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Bandicoot: Omyl, sexuální identita se vyvíjí odmalinka. Děti, kterým se čtou pohádky jsou malý. Předsudky jsou doménou dospělých. Není třeba na děti přenášet mindráky dospělých.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...