Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

se sklepem máš zkušenosti nebo jak? :D jak myslíš, že neřeší změnu ubytování? 

já ne, ale spolužák měl domluvený privát a ten mu kiksl tak na poslední chvíli řešil kolej a zbyl na něj suterén na Strahově :D normální pokoje rozebraný právě těmi prvními koly a pak už nebylo z čeho vybírat....

první měsíce je na kolejích, studijním a obecně všude zmatek, když někdo vyfasoval "nevhodného" spolubydlícího tak měl myslím zhruba do 1. prosince smůlu, baby nechtěly nic řešit (změna pokoje, spolubydly) takže se bydlelo "načerno", ale to by sis musel domluvit sám v rámci kolejního života

nebo na spolubydlici.cz se mrkni na priváty, ono třeba Strahov je sice 10 minut od školy, ale králíkárna hrozná tady sme bydleli 2, hajzly, sprchy, kuchyňka společný, vzhledem k nepoměru děvčat nebyly ani páni a dámy :D a platili sme za těch 10 m asi 5 a půl a v dané lokalitě jde sehnat pokoj normálních bytových rozměrů za 6-7

jo a lednici spolubydla splašil na koleji za 3 kila... konvice moje

296315_1794883730629_317010038_n.jpg

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak s problém s kolejema v Praze je myslím dlouhodobý - na Strahově jsem byl jenom na návštěvě, jinak jsem měl v roce 1998 tu čest pobývat jeden semestr na Podolí, a řekl bych, že vězni si bydlí daleko lépe. Sice to od té doby zrekonstruovali, takže už se tam neplazí plíseň po zdech a na studenty nepadá omítka, ale místa tam myslím nepřibylo...

Odkaz ke komentáři

Možná budu mít od září volné místo v bytě 1+1. Je to počítané pro dva studenty, ale zatím je tam syn sám a bude k sobě od září někoho shánět. Cena cca 2300 Kč včetně energií a internetu.

Odkaz ke komentáři

No ty koky...to v Liberci byli koleje úplně prostorově luxusní Husova i Harcov. Dokonce druhým rokem jsem bydlel na úplně nově otevřených-Harcov budova F.

luxusní koleje jsou na Jižním městě - Volha VŠCHT Praha, nový buňky, ale do školy 40 minut a cena už se blíží nájmu např. na Arbesově náměstí... ČVUT má taky buňky, ale nájem byl 3 800 kč + vlastní elektroměr  :death:

a ten Strahov nikdo řešit nebude, to je postavený tak nakokot že by bylo levnější to shodit a postavit nový.... každý ty dveře jsou jedna kóje

cvut_2.jpg

Odkaz ke komentáři

Já jsem fakt kokin...nechal jsem zaplacení inkasa na poslední chvíli a nestihnl jsem to, takže jsem si cash (5 litrů) dal do šuplíku v práci a položky z inkasa uhradil po domluvě bankovním převodem. Bohužel, v pátek mě chytla šílená bolest ucha a jel jsem na pohotovost ho píchnout, jenže jsem při tom všem zapomněl šuplík zamknout, což před víkendem vždy dělám...samozřejmě, dneska už tam nebyly :( pravděpodobně někdo z úklidové služby, která nám tu dělá o víkendu "pořádek"...bohužel, kamery nemáme, takže jsem v řiti...

Odkaz ke komentáři

To jsou kurvy...

Ultra..

Já mám na úklidovky fakt pech...v jiné bývalé práci mi pro změnu "vyskartovali" hromadu důležitých dokumentů, protože jsem si je dal přes noc pod stůl...prostě jsem si dělal pořádek na stole a chtěl v tom druhý den pokračovat...přes noc přišla úklidovka a papíry prostě vyhodila...při nástupu mi zapomněli říct, že pokud chci něco nechat vyhodit, mám to nechat prostě na zemi (chápej papíry)...dát potom všechno do kupy mi trvalo asi 2 měsíce, měl jsem tam papíry od sociálky apod.

Ale ty prachy mě teda s.rou fest...ve čtvrtek jsem zaplatil dovolenou a tohle do výplaty pocítím :( 

Odkaz ke komentáři

já ne, ale spolužák měl domluvený privát a ten mu kiksl tak na poslední chvíli řešil kolej a zbyl na něj suterén na Strahově :D normální pokoje rozebraný právě těmi prvními koly a pak už nebylo z čeho vybírat....

první měsíce je na kolejích, studijním a obecně všude zmatek, když někdo vyfasoval "nevhodného" spolubydlícího tak měl myslím zhruba do 1. prosince smůlu, baby nechtěly nic řešit (změna pokoje, spolubydly) takže se bydlelo "načerno", ale to by sis musel domluvit sám v rámci kolejního života

nebo na spolubydlici.cz se mrkni na priváty, ono třeba Strahov je sice 10 minut od školy, ale králíkárna hrozná tady sme bydleli 2, hajzly, sprchy, kuchyňka společný, vzhledem k nepoměru děvčat nebyly ani páni a dámy :D a platili sme za těch 10 m asi 5 a půl a v dané lokalitě jde sehnat pokoj normálních bytových rozměrů za 6-7

jo a lednici spolubydla splašil na koleji za 3 kila... konvice moje

díky za postřehy :) no já jsem právě chtěl na ten Strahov nejspíš, jelikož Hlávkova kolej je především pro doktoranty jsem četl. A na dopravní fakultu to ani z toho Strahova není moc daleko...uvidím no, zkusím to tam ještě poslat. Právě jsem myslel, že ta kolej by byla jenom ze začátku, ať tam poznám nějaký lidi a pak by se řešil privát...a hlavně taky protože všichni kámoši co jdou od nás do Prahy budou taky na koleji, takže bylo zbytečné si shánět byt hned od začátku.

Odkaz ke komentáři

Možná budu mít od září volné místo v bytě 1+1. Je to počítané pro dva studenty, ale zatím je tam syn sám a bude k sobě od září někoho shánět. Cena cca 2300 Kč včetně energií a internetu.

Ta cena zní zajímavě, můžu se zeptat kde je ten byt? :)

Odkaz ke komentáři

luxusní koleje jsou na Jižním městě - Volha VŠCHT Praha, nový buňky, ale do školy 40 minut a cena už se blíží nájmu např. na Arbesově náměstí... ČVUT má taky buňky, ale nájem byl 3 800 kč + vlastní elektroměr  :death:

a ten Strahov nikdo řešit nebude, to je postavený tak nakokot že by bylo levnější to shodit a postavit nový.... každý ty dveře jsou jedna kóje

cvut_2.jpg

Chjo, starej dobrej Strahov, tři roky života kdysi... (první dva ročníky byly v Poděbradech, než to tam fakulta prodala).

Pane kolego, primárním účelem těchto budov není poskytování noclehu studentům nebo prázdninovým cestovatelům, to je účel pouze mimosezonní, ten prvotní účel byl přece šatny pro spartakiádní cvičence, proto ty širokánské chodby, naddimenzovaná schodiště, stadiónové sprchy a toalety.

Marně vzpomínám, na kolik nás tehdy dvoják na Strahově přišel, vzpomenete si někdo? Kčs 62,--?

Odkaz ke komentáři

Já jsem fakt kokin...nechal jsem zaplacení inkasa na poslední chvíli a nestihnl jsem to, takže jsem si cash (5 litrů) dal do šuplíku v práci a položky z inkasa uhradil po domluvě bankovním převodem. Bohužel, v pátek mě chytla šílená bolest ucha a jel jsem na pohotovost ho píchnout, jenže jsem při tom všem zapomněl šuplík zamknout, což před víkendem vždy dělám...samozřejmě, dneska už tam nebyly :( pravděpodobně někdo z úklidové služby, která nám tu dělá o víkendu "pořádek"...bohužel, kamery nemáme, takže jsem v řiti...

Sorry, ale k..wy to jsou a ty jsi, zcela bez urážky -k..ot ( nechávat tohle v práci v nezamknutým šuplíku ). Stejně mě to naštvalo i za tebe.

Odkaz ke komentáři

díky za postřehy :) no já jsem právě chtěl na ten Strahov nejspíš, jelikož Hlávkova kolej je především pro doktoranty jsem četl. A na dopravní fakultu to ani z toho Strahova není moc daleko...uvidím no, zkusím to tam ještě poslat. Právě jsem myslel, že ta kolej by byla jenom ze začátku, ať tam poznám nějaký lidi a pak by se řešil privát...a hlavně taky protože všichni kámoši co jdou od nás do Prahy budou taky na koleji, takže bylo zbytečné si shánět byt hned od začátku.

tak si ještě přidej částku 800,- za semestr za členství v Sillicon Hillu... servery na Strahově jsou soukromé a patří studentské unii... ta částka je za posilovnu :D ale hlavně za kolejní síť... internet, televize atd.

Odkaz ke komentáři

tak si ještě přidej částku 800,- za semestr za členství v Sillicon Hillu... servery na Strahově jsou soukromé a patří studentské unii... ta částka je za posilovnu :D ale hlavně za kolejní síť... internet, televize atd.

no jo no, jenže já už to tam musím poslat, radši co nejdřív. Sice v případě nouze bych měl kde bydlet, ale i tak...takže teď vyplňuju žádost. Jenom prosím tě ještě jeden dotaz. Jde někdy v průběhu roku podat výpověd kdyz teď zaškrtnu "žádám o ubytování pouze v akademickém roce od září do června"? To by mě docela zajímalo. Ať nejsem celej rok zavřenej v tom suterénu třeba :D

Odkaz ke komentáři

no jo no, jenže já už to tam musím poslat, radši co nejdřív. Sice v případě nouze bych měl kde bydlet, ale i tak...takže teď vyplňuju žádost. Jenom prosím tě ještě jeden dotaz. Jde někdy v průběhu roku podat výpověd kdyz teď zaškrtnu "žádám o ubytování pouze v akademickém roce od září do června"? To by mě docela zajímalo. Ať nejsem celej rok zavřenej v tom suterénu třeba :D

snad jen kromě těch prvních třech měsíců kdykoliv... ale musíš to nahlásit měsíc předem jinak si nechaj zálohu 2 500 kč, kterou skládáš do 28.8. 2013 převodem na účet....  nástup je týden před začátkem semestru 

http://www.suz.cvut.cz/files/scenar_ubytovani_2013_2014.pdf

http://www.suz.cvut.cz/koleje/informace-a-dokumenty

smlouvy ti dají vyplněný při nástupu, akorát si vytiskni to pojištění věcí nad 10 tis. noťas atd.

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

snad jen kromě těch prvních třech měsíců kdykoliv... ale musíš to nahlásit měsíc předem jinak si nechaj zálohu 2 500 kč, kterou skládáš do 28.8. 2013 převodem na účet....  nástup je týden před začátkem semestru 

http://www.suz.cvut.cz/files/scenar_ubytovani_2013_2014.pdf

http://www.suz.cvut.cz/koleje/informace-a-dokumenty

smlouvy ti dají vyplněný při nástupu, akorát si vytiskni to pojištění věcí nad 10 tis. noťas atd.

díky moc za info a rady. Za velmi cenné info a rady vlastně! :)

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale k..wy to jsou a ty jsi, zcela bez urážky -k..ot ( nechávat tohle v práci v nezamknutým šuplíku ). Stejně mě to naštvalo i za tebe.

Díky za podporu :) k_k_t je ještě slabý výraz...ale mohlo být hůř...já si ráno do toho šuplíku odložil LLD, ale ty jsem si před odchodem nasadil a druhé hodinky hodil do tašky...takže se teď trochu uskromním, stejně jsem se chtěl před koncem prázdnin dostat na 80kg

Odkaz ke komentáři

Neuvěřitelná drzost zmrdů co si před několika dny přilepšili na manželčiny konto kredit na mobilní telefon. Dnes jí volal nejsíš ten samej kretén, z jiného čísla a opět nabízel slevu a aktivační kod....Škoda jen, že manželce ruply nervy a už se s ním nebavila. Teď už simku zahodí a bude pokračovat s jiným číslem jinde. Kdyby slíbila spolupráci, tak hned jednám....operátor, policie.....Tak jsem dneska zase hezky vytočenej.....nejraději bych prolezl sluchátkem k tomu hajzlovi a něco mu udělal!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...