Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Toto neni mozne. 2 roky som mal zivnost, uz skoro 3 roky pracujem len na TPP a furt sa nieco objavi. Raz chyba danovakom 100 eur, teraz sa zdravotna pojistovna ozvala s pred-exekucnym listom ze mam nedpllatok 33 eur. Kurva to neni mozne. Zdiera ma ten stat z kazdej strany do prdele. Nasrat.

Odesláno (upraveno)

ano pardon. TPP=HPP :)

Tak som tam volal a pani mi povedala, ze mam nedoplatok za rok 2010. Zaujimave, ze to zistili teraz, pred 1,5r ked som vracal karticku (som poisteny v CR) mi povedali, ze vsetky pohladavky su vyplatene... Bordel nad bordel.

Upraveno uživatelem schrapnel
Odesláno

ano pardon. TPP=HPP :)

Tak som tam volal a pani mi povedala, ze mam nedoplatok za rok 2010. Zaujimave, ze to zistili teraz, pred 1,5r ked som vracal karticku (som poisteny v CR) mi povedali, ze vsetky pohladavky su vyplatene... Bordel nad bordel.

To aj mne povedali, ked som koncil živnosť a potom mi to vyskočilo. Uz v tom potvrdeni mas napisane, ze to neznamena, ze nejake nedoplatky nezistia neskor.

Odesláno

tak zaplatis 33? a mas po starosti. no big deal..

no hej, akurat uz som takto 'doplacal' raz zdravotne, inokedy daniarom uz asi 4x. 

Alebo je moja ekonomka blba, ze nevie vyratat zuctovanie preddavkov a furt som s danovym priznanim zaplatil malo? ...

Srat no, snad uz odomna nikto nic chciet nebude.

Odesláno

no hej, akurat uz som takto 'doplacal' raz zdravotne, inokedy daniarom uz asi 4x. 

Alebo je moja ekonomka blba, ze nevie vyratat zuctovanie preddavkov a furt som s danovym priznanim zaplatil malo? ...

Srat no, snad uz odomna nikto nic chciet nebude.

Bingo. Jiní takový problém obvykle nemají :-)

Odesláno

Měl jsem stejné pocity z práce PČR jako ty, ale rychle jsem je přehodnotil. V červenci nám vykradli rodinný dům a do měsíce zásahovka oba gaunery zatkla. Měsíc nato se totéž opakovalo ve firmě a včera jsem byl u soudu, kde pachatel dostal 1,5 roku na tvrdo. Takže za mě palec hore. Zmákli to fakt perfektně.

Kamaráda taky okradli (pěněženka) v nějaké prodejně, pachatele chytilii, odsoudili a v protokole, který jde i pachateli je plná adresa, kde bydlí, asi pro jistotu, aby na to pachatel nezapomněl?.

Odesláno

Kamaráda taky okradli (pěněženka) v nějaké prodejně, pachatele chytilii, odsoudili a v protokole, který jde i pachateli je plná adresa, kde bydlí, asi pro jistotu, aby na to pachatel nezapomněl?.

Nevim,mozna se pletu, ale myslim,ze obe strany mohou nahlizet do spisu, takze pokud by pachatel chtel, zjisti to stejne.

Odesláno

Nevim,mozna se pletu, ale myslim,ze obe strany mohou nahlizet do spisu, takze pokud by pachatel chtel, zjisti to stejne.

A dokonce stačí jít podat vysvětlení (nemusíš ani vystupovat jako poškozený) a dozvíš se adresu toho, kvůli komu tam seš. Já jsem cca před půl rokem podával vysvětlení a jelikož jsem si chtěl s podezřelým promluvit mimosoudně, tak jsem se nepřipojil na seznam poškozených a i přesto mi komisař (odbor hospodářské kriminality) sdělil adresu, kde byl v té době podezřelý úspěšně obesílaný.

Odesláno

Zdravím všechny. Co mě dnes naštvalo? Návštěva ostravského Hodinářství u Aleše. Přišel jsem s požadavkem vyměnit původní hardlex za safírové sklo na mých Seiko SKX007. Byl jsem odmítnut se slovy, že mám evidentně moc peněz a že by mně mělo být ubráno, že je zbytečné sklo měnit atd. Možná stará škola, na mě však přece jen moc stará. Už druhá podobná zkušenost s tímto hodinářstvím, tenhle podnik pro mě skončil, opravdu nepříjemné ...

Odesláno

teraz sa zdravotna pojistovna ozvala s pred-exekucnym listom ze mam nedpllatok 33 eur. .

Dovera co ? Mojej drahej to tiez poslali po tom co este minuly rok zmenila poistovnu a uistila sa ze vsetky zavazky mala v case zmeny vyrovnane. Som si dovolil spravit mensi skandal v telefone a vacsi na pobocke. A to sa tie svine zdrahali aj teraz dat potvrdenie ze vsetky zavazky su vyrovnane.
Odesláno

Me dneska nastavalo, ze vcera jsem zamluvil vikend na horach a dneska cestou do prace se po 10 minutach cesty auto zacalo prehrivat a zaroven prestalo topit. Asi je v prdeli termostat nebo vodni pumpa, pod autem to tece, v motoru rozstrikana chladici kapalina. A pritom prave abych se vyhnul takovymhle nemilym prekvapenim, ktere zacaly byt u stareho Jeepa moc caste, jsem si kupoval pred 3 mesicema fungl novy auto....ach jo. 

Odesláno (upraveno)

Za chvili jedu do servisu, tak dam vedet, ale necekam zadny problemy :) S timhle by ale nemel byt snad problem ani v CR, ne? Spis jsem zvedavej, jestli z nich dostanu nahradni auto na vikend, s tim tady delaji ofuky. V tomhle je dobry BMW, tam ho dostaneme automaticky i jen kdyz tam dame auto na vymenu oleje. 

Upraveno uživatelem kloubik
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...