Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky si rikam, ze se u toho dceri pekne usina. I pes si to vyslovene uziva.

PS: Jo, taky jsme hazeli delobuchy a rachejtle, ale to nam bylo tak 12...

... dejte pls někdo těm kktům venku ban! :bag:

Odesláno

Nějak se mi koncem roku lepí smůla na paty. Dnes jsem při odpolední procházce od sebe odtrhával dva psy. Amstaffa od kamarádky, který šel po jednom Labradorovi, dostal jsem dva záseky do prsteníčku, navíc je asi zlomený nebo minimálně naražený. Bolí to jak cyp.

No a teď ti dementi venku. Nechápu, kde to koupili, ale to jsou řachy, jak z děla. Pinpongáči asi měli žně, protože tohle snad není normálně prodejné.

2014 snad bude lepší :) ...

Odesláno

To já měl za patnáct let podruhé větší odměnu, cca +20% platu. Jinak to u nás funguje tak nějak opačne, pokud chceš výplatu celou, musíš pracovat bezchybně, jinak ti penize strhávají,někdy i za naprosté banality.

Odesláno (upraveno)

..týý woe..pěkná kometa.. :lol2:

To byl takový rychlocvak, zatím to nemá úroveň. Navíc je mlha jako prase. Ale spíš mě serou ty nehomologované dělobuchy mezi panelákama.. :taz:

Chudáci domácí a hlavně ti venkovní mazlíčci, těch je mi fakt líto.

Edit: Chlapi serte na prachy, buďme rádi, že jsme zdraví.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Uz me ty rachy taky pekne stvou. V centru klid, prijel jsem na okraj Prahy v 6 a od te doby jedna bomba za druhou. Nechapu, v zivote jsem si nekoupil a nebouchnul ani jednu petardu. To ma byt nejaka zabava?

Odesláno

Hlavně nechápu ty typy lidí, co to kupujou. Většinou jsou to takoví, co přijedou k supermarketu rezavou Feldou, kupujou třicítku ajdam, gothaj, nejlevnější pivo co v regálu najdou, děcka za nima běhají ve špinavejch teplákách, ale u kasy vysolí klidně litr za petardy. Asi máme každej jiný priority. 

Odesláno (upraveno)

Snaha TV NOVA pobavit na Silvestra národ. Luděk Sobota parodující opilého Dalajlámu a radící lidem, jak se vyléčit z kocoviny - humor na úrovni prvního stupně základní školy. Něco tak pokleslého jsem už dlouho neviděl.

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Nějak se mi koncem roku lepí smůla na paty. Dnes jsem při odpolední procházce od sebe odtrhával dva psy. Amstaffa od kamarádky, který šel po jednom Labradorovi, dostal jsem dva záseky do prsteníčku, navíc je asi zlomený nebo minimálně naražený. Bolí to jak cyp.

No a teď ti dementi venku. Nechápu, kde to koupili, ale to jsou řachy, jak z děla. Pinpongáči asi měli žně, protože tohle snad není normálně prodejné.

2014 snad bude lepší :) ...

Tvl ty mas fakt blbej rok :-/ jeste 3 hodiny vydrz ... :-)

Odesláno

Snaha TV NOVA pobavit na Silvestra národ. Luděk Sobota parodující Dalajlámu a radící lidem, jak se vyléčit z kocoviny - humor na úrovni prvního stupně základní školy. Něco tak pokleslého jsem už dlouho neviděl.

no mě fascinujou probíhajícím programem, asi vypnu TV a naleju si řádnýho panáka..........................help..........hilfe

Odesláno

jj, taky sem na to cumel s otevrenou hubou. este ze je na dvojce dobyti severniho polu cechem Karlem Nemcem.. 

ad petardy - ja to docela chapu, ze to nekoho bavi, ale nechapu, proc to teda nevodpali mezi 00:00 - 00:15 a je pokoj..

Odesláno (upraveno)

To siwi: moc často asi televizi nesleduješ viď.  :lol2:

Řekl bych, že tohle je poslední dobou naprostej standart.   :wallbash:

Upraveno uživatelem ondra.palas
Odesláno

Tvl ty mas fakt blbej rok :-/ jeste 3 hodiny vydrz ... :-)

2014 snad bude lepší :)

Snaha TV NOVA pobavit na Silvestra národ. Luděk Sobota parodující opilého Dalajlámu a radící lidem, jak se vyléčit z kocoviny - humor na úrovni prvního stupně základní školy. Něco tak pokleslého jsem už dlouho neviděl.

:D - kašli na to Vojto, poslední den v roce Ti přece nezkazí taková volovina :D .

Odesláno

Toto jedine jsem z celych zprav videl... Ubohost nejvetsi....

Odesláno

2014 snad bude lepší :)

:D - kašli na to Vojto, poslední den v roce Ti přece nezkazí taková volovina :D .

Ale jo. Pustili jsme si doma film Doblba a pijeme k tomu skvělé vínko, tak je to lepší. Ale u tebe je, koukám, nějak rušno v posledních dnech...

Odesláno (upraveno)

Dneska je ok kromě Ct2 i Prima Zoom- ta hlavne pro fanoušky Moonwatchu ;-)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...