nickolas Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Br br delaji nektere verze Tapatalku...nektere to nedelaji. Nechapu proc. Nastavit to nejde. Ted mam nahradni tlf. a br delam, byt mam aktualni verzi. Na svem, ktery je v oprave to nedela, prestoze tam je naka zbastlena verze. A ted babo rad...<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 ...tak já už řeším crash (50:50) 13 měsíců. Teď už jen s pojišťovnou. Bez právníka bych se neobešel. Neuvěřitelná story. Manželku vodřel blb a ujel od nehody. Nějak jsme ho pak přivolali, policajtům řek, že nárez cítil. Proč odjel, nevysvětlil. Měl propadlý zdravotní potvrzení (dědek). Naše auto jasně stálo.Co myslíte? Odloženo, viník neurčen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Nevideli jste nekdo pred chvili ten box z Postupimi? (stream z profiboxing.cz) .. jsem hodne zaujatej, kdyz si myslim, ze to ten nemec nad nasim Velozem nemel vyhrat? :-( No myslím, že jsi zaujatý.Bylo to hodně vyrovnané a konec nejdříve nepochopitelně Velozo vypustil. Pak jsem se dočet, že myslel že se boxuje na 12 a ono to bylo zkrácené na 10, tak odpočíval. Ale box to byl z obou stran skvělý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Jeremy: To snad není možný... Když i přizná, že náraz cítil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Dneska jsem se koukal na pár videí od Cimrmanů a naštval jsem se na sebe, že jsem se nešel podívat na některé představení na živo, když byla ještě obsada jakž-takže původní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Zkur.vena Lufthansa a moje letenky do NY v pr.deli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 (upraveno) Špatné vlákno... Mě nic neštve. Jen Rakousko, Rakušáci a Linz. Upraveno 29. března 2014 uživatelem JMB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Zklamalo me For Bikes.... Specialized jen Women, GT jen 4 kola a par doplnku, spousta lidi, fejky Oakley, stanek Oakley zadny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 No myslím, že jsi zaujatý.Bylo to hodně vyrovnané a konec nejdříve nepochopitelně Velozo vypustil. Pak jsem se dočet, že myslel že se boxuje na 12 a ono to bylo zkrácené na 10, tak odpočíval. Ale box to byl z obou stran skvělý..... asi jo, mas pravdu... nicmene se furt nemuzu zbavit pocitu, ze byl nemec hodne rad, kdyz se piskal konec, ze mel dost nalozeno... ta chyba s poctem kol je dost kuriozni, na to se Miguela poptam.. P.s za brbr sorry, ale nemam to jak ovlivnit.. uz se to tu resilo tisickrat.. z mobilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Včerejší přenos miss...jako sledoval jsem to po očku s noťasem v ruce,jinak by se to ani nedalo vydržet.Toho Boučka tam proč furt cpou?A ten Mareš ubohej tam s tím telefonem,tomu by už taky někdo měl říct,že je trapnej.Ale holky pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Videl jsem uplny konec. Nekdo tam zpival pisen od Lucie, missky tam chodily v peknych satech. Aby tam do toho znelo: "chci zas v tobe spat" se mi zdalo dost mimo, plus dotycny mel velky problem se sykavkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Jojo, Bouček je egomaniak, jakoby nepochopil, že ta šou nebyla o něm.A ten Noid byl taky trapnej, to bylo víc karaoke než revival, byť to asi byla reklama na muzikál.Jinak jdou fámy, že holky prý až na jednu silikonový. U několika bych skutečně vsadil že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 bohužel, stalo se standardem cpát do miss holky bez koz, vážící 45 kg i s postelí, případně ozdobené vixlajvantem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 To byl Noid? Ja to zapnul, kdyz odchazel zpivat do zakulisi a moc jsem nesledoval jestli se vrati. Boucka taky nemusim, to uz je lepsi ten Mares. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Kluci, že jste se na ty trapný český estrády (Slavík, Lev, Miss, Anděl apod.) ještě nevysrali. Téměř vždy je to zklamání, tak proč si ho neušetřil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Hodinky jsem dnes po posunu času seřizoval podle Radiožurnálu. Když si během těch pár minut musel několikrát poslechnout hřejivý hlas Miroslava Etzlera, raději jsem to hned po časovém signálu vypnul a doufám, že už ho zase dlouho neuslyším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Letní čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 mne prijde cela miss v hlavnim vysilacim case, a vubec, vysilana v tv, naprosto zbytecna.. nevim, o co ty malacovy de.. se asi nudi.. .. holky byly sice hezky, ale takhle vyretusovana, ohaknuta a nasvicena by byla krasna kazda treti holka z (cesky) ulice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Kluci, že jste se na ty trapný český estrády (Slavík, Lev, Miss, Anděl apod.) ještě nevysrali. Téměř vždy je to zklamání, tak proč si ho neušetřil... +1000 Jinak letní čas ... proč ty změny někdo už nezruší ... ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Letní čas... :lol2: pěkná sbírka ale +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky