Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Br br delaji nektere verze Tapatalku...nektere to nedelaji. Nechapu proc. Nastavit to nejde. Ted mam nahradni tlf. a br delam, byt mam aktualni verzi. Na svem, ktery je v oprave to nedela, prestoze tam je naka zbastlena verze. A ted babo rad...<br /><br />

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...tak já už řeším crash (50:50) 13 měsíců. Teď už jen s pojišťovnou. Bez právníka bych se neobešel. Neuvěřitelná story.

Manželku vodřel blb a ujel od nehody. Nějak jsme ho pak přivolali, policajtům řek, že nárez cítil. Proč odjel, nevysvětlil. Měl propadlý zdravotní potvrzení (dědek). Naše auto jasně stálo.

Co myslíte? Odloženo, viník neurčen.

Odkaz ke komentáři

Nevideli jste nekdo pred chvili ten box z Postupimi? (stream z profiboxing.cz) .. jsem hodne zaujatej, kdyz si myslim, ze to ten nemec nad nasim Velozem nemel vyhrat? :-( 

No myslím, že jsi zaujatý.Bylo to hodně vyrovnané a konec nejdříve nepochopitelně Velozo vypustil. Pak jsem se dočet, že myslel že se boxuje na 12 a ono to bylo zkrácené na 10, tak odpočíval. Ale box to byl z obou stran skvělý...

Odkaz ke komentáři

No myslím, že jsi zaujatý.Bylo to hodně vyrovnané a konec nejdříve nepochopitelně Velozo vypustil. Pak jsem se dočet, že myslel že se boxuje na 12 a ono to bylo zkrácené na 10, tak odpočíval. Ale box to byl z obou stran skvělý...

.. asi jo, mas pravdu... nicmene se furt nemuzu zbavit pocitu, ze byl nemec hodne rad, kdyz se piskal konec, ze mel dost nalozeno... ta chyba s poctem kol je dost kuriozni, na to se Miguela poptam..

P.s za brbr sorry, ale nemam to jak ovlivnit.. uz se to tu resilo tisickrat..

z mobilu...

Odkaz ke komentáři

Včerejší přenos miss...jako sledoval jsem to po očku s noťasem v ruce,jinak by se to ani nedalo vydržet.Toho Boučka tam proč furt cpou?A ten Mareš ubohej tam s tím telefonem,tomu by už taky někdo měl říct,že je trapnej.Ale holky pěkný...

Odkaz ke komentáři

Hodinky jsem dnes po posunu času seřizoval podle Radiožurnálu. Když si během těch pár minut musel několikrát poslechnout hřejivý hlas Miroslava Etzlera, raději jsem to hned po časovém signálu vypnul a doufám, že už ho zase dlouho neuslyším.

Odkaz ke komentáři

Kluci, že jste se na ty trapný český estrády (Slavík, Lev, Miss, Anděl apod.) ještě nevysrali. Téměř vždy je to zklamání, tak proč si ho neušetřil...

+1000 :)

Jinak letní čas ... proč ty změny někdo už nezruší ... ?!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...