Sphinxx Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Tenhle pořad cíleně ignoruju. Já taky Vojto, ale učím se na zkoušky a potřebuji trochu odlehčit ... hodil jsem si tam téma, které mne zajímá, ale víceméně to byly opět jen kecy, hysterie M.J. a přísedících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Ale fakt kluci, zní to sice blbě, chápu Ale fakt v UK, nebo USA už tabulku čokolády ve školkách na jídelníčku nenajdete, ptotože je zakázaná..Celkem tomu verim. V UK na detech experimentuji velice casto. Stejne snizeni agresivity a hyperaktivity prokazali, kdyz u deti snizili prisun jidla z polotovaru a vice cerstve stravy. Taky se pry zvysila koncentrace ve skole a prokazatelne se zlepsily studijni vysledky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 (upraveno) A pak, že kecám, Google je nejchytřejší.. Jsem si říkal, že se o tom chlapi v hospůdce bavily.. Agresivita u dětí je podmíněna již v prenatálním stádiu .Pokud je budoucí maminka často nervózní, podléhá stresu, depresi, může se stát že dítě má sklony k podráždění( agresivitě).U dětí v předškolním věku může být agresivita podmíněna i nesprávnou stravou. Sladkosti jsou dobarvovány a dodávány aromatické látky, stejně jako potraviny které mohou působit jako kofein. Tohoto stavu můžeme docílit i různými sladkými nápoji jako např. kakao, čokoláda. Děti se stávají více bdělé, v noci se pořádně nevyspí a jsou agresivní nebo hyperaktivní. Pokud se sami chováme agresivně a řešíme problémy vztekem, nedivme se že se naše dítě chová podobně. V prvním případě se musíme zamyslet hlavně nad sebou. Upraveno 29. května 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 (upraveno) http://www.fao.org/docrep/w8079E/w8079e0o.htm It appears clear that there is little evidence to support the claim that refined sugar intake has a significant influence on the behaviour or cognitive performance in children as popularly supposed. There may be a few children with idiosyncratic reactions or rare allergic syndromes who may respond adversely, but this has yet to be substantiated by carefully controlled research. The relationship of glucose to the improvement of memory processing appears clear. Further research is required to define its clinical relevance and to elucidate the mechanisms involved. Upraveno 29. května 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 ... ale víceméně to byly opět jen kecy, hysterie M.J. a přísedících.... Ano, ta hysterie všech zúčastněných mě na tom právě irituje nejvíc. Je to záměrné vyvolávání nespokojenosti, paniky a útoky na nejnižší lidské pudy. Tohle do televize podle mě nepatří. Snad mě tu neukamenujete, když napíšu, že sdělovací prostředky by měly mimo jiné člověka i vychovávat a kultivovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Afričan: v poho - nic neříkám , sám to nevím ... nebylo to myšleno ironicky . Siwi: jasně, ale to jsem nevěděl, nesleduji to , nicméně tenhle pořád o kultivovanosti rozhodně není - osobní roztržky každou chvilku a vzájemné napadaní "červené" a "modré" protistrany :D do toho výkřiky přísedicích a hysterická moderátoka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Ale kašlete na to ... byl to jen povzdech nad kulturou této rozpravy a obsazení rádoby odborníků ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Však ok, já to tak ani necítil, a víš proč? Protože nežeru čokoládu.. Já bych děckám začal od mala nalejvat polosladké bílé, chodily by brzy spát a byli by všichni v pohodě Afričan: v poho - nic neříkám , sám to nevím ... nebylo to myšleno ironicky . Siwi: jasně, ale to jsem nevěděl, nesleduji to , nicméně tenhle pořád o kultivovanosti rozhodně není - osobní roztržky každou chvilku a vzájemné napadaní "červené" a "modré" protistrany :D do toho výkřiky přísedicích a hysterická moderátoka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Ale kašlete na to ... byl to jen povzdech nad kulturou této rozpravy a obsazení rádoby odborníků ... . Já na to kašlu určitě, protože už jdu spát. Zítra vstávám do práce. Tak dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Afričan: Tos mě pobavil ... Siwi: Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Afri, hele ale na pití alkoholu u děcek, už taky výzkumy jsou.. doufam že to nepraktikuješ sám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Afri, hele ale na pití alkoholu u děcek, už taky výzkumy jsou.. doufam že to nepraktikuješ sám..Staci todle http://www.adultchildren.org Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Zatím pijeme s mým dvouletým klukem doma, škoda, že nás spolu ještě nechtějí pouštět do hospody... Afri, hele ale na pití alkoholu u děcek, už taky výzkumy jsou.. doufam že to nepraktikuješ sám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Sotva po dlouhé době vyjedu s autem ze servisu, hned mě naštve ženská za volantem. Chlapi se v těch pátečních zácpách normálně pouštějí z vedlejších ulic a výjezdů, kynou si, mávají na sebe a vůbec v tom mumraji normálně lidsky spolupracují, ale zrovna když já vyjíždím z podélného stání, kde je přede mnou i za mnou tak málo místa, že musím nadvakrát tam a zpátky s plným rejdem, tak když mám čumák v silnici a chystám se odjet, přišourá se tahle krůta, postaví se vedle mě a začne troubit. Kdyby zastavila za mnou a dala mi 5 vteřin, tak jsem dokončil manévr, vyjel ze stání, odjel a byl by klid. Ale to ne, ona mě musí zablokovat a vytroubit, dopředu mě nepustí, takže musím zase zacouvat na stání, ona projede přede mě a pak se tou ulicí dál šine dvacítkou... fakt nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Podobně jsem byl znechucenej já. Vidím jak policie griluje za keřem, tak začnu upozorňovat protijedoucí řidiče a jeden na mě ukáže, ze jsem jednička. To je vděk, debil jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Nemůžu překousnout že L. de Funes mluví jako Marge Simpson. Zelňačka na TV Barrandov právě teď.Aspoň ze se nová akvizice vína dá docela pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 (upraveno) Radost ze super obsluhy, sluzeb a servisu ve Volvu Pruhonice mi zkazil fakt, ze na aute vymenili ramecky pod SPZ, aniz by se me kdokoli zeptal, nebo mi snad vratil ty puvodni. Kkti, fakt . Upraveno 30. května 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Že jsem vůl...přestože jsem po celém týdnu do.je...ný jak cikánské hračky, tak vstávám v 2.45 abych byl v 5.00 na vrcholu Lysé hory...a aby byla hecka dostatečná, tak sejdu dolů a jdu hrát kolem 8.00 golf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Radost ze super obsluhy, sluzeb a servisu ve Volvu Pruhonice mi zkazil fakt, ze na aute vymenili ramecky pod SPZ, aniz by se me kdokoli zeptal, nebo mi snad vratil ty puvodni. Kkti, fakt .delaji to vsichni.. ja mel nadherny CZECH REPUBLIC na X5ce a v Renocaru mi strcili ty jejich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Radost ze super obsluhy, sluzeb a servisu ve Volvu Pruhonice mi zkazil fakt, ze na aute vymenili ramecky pod SPZ, aniz by se me kdokoli zeptal, nebo mi snad vratil ty puvodni. Kkti, fakt .Taky se mi to stalo v servisu a teprve za půl roku jsem přišel na to, že se ani neobtěžovali rámečky vyměnit - pouze přilepili původní štítek samolepkou. Jenže když jsem ji sloupl tak s ní šel i ten původní, tak jsem byl nasr... ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky