alex09 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 jj, nějakého dobrého Merlota říznutého bromem Jako i s manželkou jooo? Hele, jako kamarád to takhle aplikoval, kdyz u nej v dome mel nekdo party a delali u toho kraval. tak vzal lahev, zazvonil, nabidl lahev a pravil, ze se jde pridat a tady je zapisny. uz to takto udelal dvakrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 s..e mne ten č*rá* co bydlí podemnou a nejméně 11x každý den tu svou k*r*u hyzdí a ona u toho řve jak 120-tka v bahně! První měsíc to bylo inspirativní, další už mne to sralo a v současném jsem byl včera u právníka a jdu to řešit!!!Byla by z toho dobrá komedie, ale zažít bych to nechtěl, stačí mi jednou za čas pod okny kočky. Jak řešit bez násilnických gest ? požádat neformálně ať se mírní, pokud to nepomůže, pak formálně s upozorněním, že podáte tzv. "sousedskou žalobu" za obtěžování hlukem. Přestupkovou komisi a měšťáky bych do toho netahal, je to zbytečný mezičlánek. Nicméně pokud žalobu podáš, pak je důkazní břemeno na Tvé straně, protože nestačí subjektivní pocit, že obtěžování je nepřiměřené. Takže ta sranda s dokazováním teprve nastane, zejména když soud bude chtít provést šetření na místě samém. Bude asi nutné pořídit nějaké nahrávky a zároveň někoho ukecat na hygieně (kvůli měření intenzity hluku ) aby spolu s Vámi čekal na tu správnou chvíli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 S tou hygienou bych asi uměl pomoct. Já mám tu zkušenost, že jsem vždycky zazvonil a slušně požádal o zklidnění a vždycky to zabralo. Jen jednou, když manželce klient(pracovala tehdy ve státním sektoru) vyhrožoval zlámáním nohou, jsem se nechal trochu unést, ale to už je dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Mne naštval mall.cz. Objednávka 5 ks zboží, každé tak v hodnotě kolem 1,5t. Bylo objednáno pouze zboží deklarované jako skladem. Obratem jsem jej rovněž uhradil. V pondělí nad ránem bylo ve sledovací kartě vyznačeno potvrzení dostupnosti a příprava předání zboží na distribuční centrum. Včera přišlo, že se omlouvají, ale že 1 ks nemohou dodat, protože není skladem. Vyprskl jsem, ale pak se uklidnil s tím, že jim třeba poslední kousek někdo čórnul a že se to tedy může stát. Před chvíli přišlo, že nemohou dodat další kousek. Tož už jsem vypěnil a napsal jim, že mne to nezajímá, že já smlouvu neporušil a že trvám na tom, ať to seženou, tak jsem zvědavý na jejich reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Kam ten svět spěje, to je materiál a nedej bože kdyby ty dávky nedostali . Rozjela by se další kampaň o diskriminaci doprovázená útěkovou vlnou. Naši novináři by pak za nimi do té Kanady vyjeli a začali by - jako už mnohokrát - nasazovat našemu sociálním systému psí hlavu: "Hle, koukněte, tady jejich děti do školy spořádaně chodí, proč to tedy nejde u nás?" A při tom odpověď je tak prostá. Tady jsou doma a nemají tudíž být kam vráceni v případě porušování zavedených pravidel. A tak na ty pravidla prostě kašlou a z nás ostatních mají srandu. Je to docela problém a sám si kolikrát říkám, jak z toho ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Je to docela problém a sám si kolikrát říkám, jak z toho ven... Nahnat je do práce. I kdyby měli furt dokola zametat chodníky nebo odhazovat sníh... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Rozjela by se další kampaň o diskriminaci doprovázená útěkovou vlnou. Naši novináři by pak za nimi do té Kanady vyjeli a začali by - jako už mnohokrát - nasazovat našemu sociálním systému psí hlavu: "Hle, koukněte, tady jejich děti do školy spořádaně chodí, proč to tedy nejde u nás?" A při tom odpověď je tak prostá. Tady jsou doma a nemají tudíž být kam vráceni v případě porušování zavedených pravidel. A tak na ty pravidla prostě kašlou a z nás ostatních mají srandu. Je to docela problém a sám si kolikrát říkám, jak z toho ven......ty voe nic, raději nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 S tím sundáváním bych byl opatrný. Asi bude mít dobrou kondičku. :-))))))...................... z toho píchání................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 tak jsem zvědavý na jejich reakci. pošlou ti omluvnej mejl že máš smůlu. Rozhodně kvůli tobě nepošlou auto pro zboží ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 pošlou ti omluvnej mejl že máš smůlu. Rozhodně kvůli tobě nepošlou auto pro zboží ;-)To už poslali, napsal jsem jim, že na dodání trvám, že je to jejich problém. V obchodním podmínkách mají kdy mohou od smlouvy odstoupit, což není v případě, že deklarují, že zboží je skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 To už poslali, napsal jsem jim, že na dodání trvám, že je to jejich problém.to sem zvědavej jak ti to teda dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 (upraveno) to sem zvědavej jak ti to teda dopadneTo já taky, na firmičky co mají eshopy vytapetovaný zbožím co nejsou schopný dodat jsem trochu alergickej. Obávám se ale, Lucide, že z nich zboží nevyrazíš, modli se aby Ti vrátili peníze. Takových ,,podnikatelíčků" je plnej internet taky jsem před půl rokem pěkně nalítnul- tahali mě za fusekli tři měsíce, ještě že to mělo být dobírkou, tak jsem měl ,,jen" trošičku nervák.. Upraveno 20. srpna 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Vidis, ja som 6 rokov riadil telekom. operatora. Neviem kde beries istotu ze zvysok diskutujucich tu hovori domnienky a len ty si osvieteny nadclovek.Mohl bys zacitovat něco z toho, co u kolegů v rámci této diskuze považuješ za relevantní? Nebo sis jen opět potřeboval RÝPNOUT? Jistě, každý má nějaký upouštěcí ventil, dá se na to zvyknout, ale mohl bys ty příspěvky nějak označit, třeba kurzívou, nebo japonskými znaky, to už je jedno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 jen doplnim : byl jsem za domovnikem hned ze startu. Jeho rada tehda byla "Vite co bych udelal? Vecer, kdyz to uslysite, normalne na provazkach privazanou baterku zapnout, spustit a posvitit primo do oken. Prestane, vybehne nahoru, zaboucha a rekne neco ve smyslu - co si to dovolujete vy cur*ku? tak mu slusne odpovezte." "Sorry, ale musel jsem si posvitit na to jak ji kur*vsky dobre mrd*as" :) a Informace od pravnika ze dneska : "momentalne jsem na dovolene, nechte vzkaz" musim proste pockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 To já taky, na firmičky co mají eshopy vytapetovaný zbožím co nejsou schopný dodat jsem trochu alergickej. Obávám se ale, Lucide, že z nich zboží nevyrazíš, modli se aby Ti vrátili peníze. Takových ,,podnikatelíčků" je plnej internet taky jsem před půl rokem pěkně nalítnul- tahali mě za fusekli tři měsíce, ještě že to mělo být dobírkou, tak jsem měl ,,jen" trošičku nervák..Tak přeci jen se jedná o Mall, tam bych se vrácení peněz neobával, kromě toho se jednalo o karetní operaci, která je pojištěna, takže bych v nejhorším reklamoval přes banku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Jo, ale má plnou invalidku chudáček.... U nás jezděj na sociálku v nových MB, Audi a BMW, nedávno tam jeden brečel, že nemá na jídlo a parkoval tam s Poršákem Sousedka tam maká za přepážkou, takže to mám z první ruky...v tomhle státě prostě normál" Jak to ta sousedka dělá? To jí čert parkuje s Porsche u přepážky nebo mu roluje červený koberec na parking? Ty východní Čechy musí být zajímavý kraj, tady v Olmíku jezdí drahých aut docela dost, ale rozhodně mám větší šanci ho vidět prasácky na invalidovi u Globusu než před ČSSZ či Úřadem práce. Pokud jedu/jdu náhodou kolem či jsem tam doprovázel ženu kvůli mateřské/rodičovské, moc šťastně ani bohatě tam většina lidí nevypadala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Jak to ta sousedka dělá? To jí čert parkuje s Porsche u přepážky nebo mu roluje červený koberec na parking? Ty východní Čechy musí být zajímavý kraj, tady v Olmíku jezdí drahých aut docela dost, ale rozhodně mám větší šanci ho vidět prasácky na invalidovi u Globusu než před ČSSZ či Úřadem práce. Pokud jedu/jdu náhodou kolem či jsem tam doprovázel ženu kvůli mateřské/rodičovské, moc šťastně ani bohatě tam většina lidí nevypadala...Rozhrne v kanclu záclony a kouká na parkoviště, tak to dělá :-) Není tajemství, že ti čerti, co tam jezdí pro podporu, ve své volné chvíli pasou ty svoje kočičky. Jinak jinej kraj, jinej mrav, u nás si například slušný maminky chodí vyřizovat mateřskou svým vchodem, protože se tam báli chodit, ale neboj se nic, to vás taky čeká.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 ja mam up pres plot v praci..vidim to podobne jako african.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 (upraveno) protože mám kabrio a můžu normálně chodit tak zaparkuju zde --- mladej cápek tmavé pleti --- deb.l Bacha na něj, to bude rusák. Má na kapotě invazní pruhy. Mall mě taky překvapil. Občas tam kupuji a vždycky je to do druhého dne k osobnímu vyzvednutí. Ale teď to trvalo 14 dní. Upraveno 20. srpna 2014 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex09 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 jen doplnim : byl jsem za domovnikem hned ze startu. Jeho rada tehda byla "Vite co bych udelal? Vecer, kdyz to uslysite, normalne na provazkach privazanou baterku zapnout, spustit a posvitit primo do oken. Prestane, vybehne nahoru, zaboucha a rekne neco ve smyslu - co si to dovolujete vy cur*ku? tak mu slusne odpovezte." "Sorry, ale musel jsem si posvitit na to jak ji kur*vsky dobre m.d*as" :) a Informace od pravnika ze dneska : "momentalne jsem na dovolene, nechte vzkaz" musim proste pockat domovnik se nezda dobra rada. mozna bych tam spustil i fotak na samospoust at z toho neco i je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky