mondeo2 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 naštvala mě angína.. zase tejden bez pohybu :-/Aha, tak to nebyla jen rýma cos minule hlásil. No co si aspoň odpočineš před vánočním stresem........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Přesně TY boty. K obleku s aquáčema a kapesníčkem. Jako tuhle kombinaci (oblek + nike) jsem potkával často u studentů obchodek, fakt strašnej pohled. Jinak ostatní fotky jsou OK, ale tuhle ty boty prostě zabíjejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Aha, tak to nebyla jen rýma cos minule hlásil. No co si aspoň odpočineš před vánočním stresem........ Je to tak.. zhoršovalo se to a teď to mám :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Najky k obleku jsou nějaká nová móda, myslím...http://youtu.be/Gzksj1UNC0Q?t=2m2s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Najky k obleku možno prekúsnem ale ten Rap je fakt otrasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Super je ten tucnej cervenej recitator s dirou mezi zubama.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) To je Kurt Nilsen ne ? Dobří klauni... ale co každý byl mladý, já jsem zase poslouchal Krabathor a třepal u toho řepou no...EDIT: ale dívám se že ten spuch má G-Shocky - někdo odsud ? Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Géčka dnes nosí taky kdejakej skejťák... Frajeři odsud nosí limitky Když tak přemýšlím, co jsem nosil jako mladej já, tak si říkám, že bych si teď po třicítce měl pořídit cylindr a cvikr. A ty vlněný kalhoty, jak na jejich nedostatek naříkala ta návrhářka v tom článku, co jsem postnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Peťa Hapka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Peťa Hapka..To se přidávám, to mě docela vzalo. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) Peťa Hapka..cococože?? Ach jo.. Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Taky mě nenapadá nic jinýho než "Ach jo". To je mi fakt líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) co dodat.............. Ať mu je lehká zem Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 tyhle zprávy přicházejí jako blesk z..... Nikdy jsem nebyl jeho velkým fandou,ale dokázal toho hodně..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Peťa Hapka.. Hnusnej život - fuj na to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Mám moc rád jeho šansony i filmovou hudbu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Nevím, co napsat ... je mi smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) Tak to už ho na chalupě pod Okoří nepotkám..bude tam smutno na lavičce pod stromem.. Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 To je zas ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky