vraby Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 ano, je to dost otravna vec. vyzva moderatotom: dajte to do poriadku ono tady ani tak nejde o módy,ty to uklízejí když je to uzavřené,ale o prodejce.Napíše LOCK,PRODÁNO a nechá to otevřené. Klidně se toho uklízení ujmu,když někdo řekne jak to dělat.Do avataru si dám koště s lopatkou a jak si mě budete pamatovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 ono tady ani tak nejde o módy,ty to uklízejí když je to uzavřené,ale o prodejce.Napíše LOCK,PRODÁNO a nechá to otevřené. Klidně se toho uklízení ujmu,když někdo řekne jak to dělat.Do avataru si dám koště s lopatkou a jak si mě budete pamatovat. pridavam sa k tebe ako dobrovolnik, ten neporiadok mi sposobuje neurozu . modi by ale mohli v kazdom pripade dat pozor a kontrolovat co je predane a co nie. ved aj tak nemaju co robit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Jo, měl jsem to v plánu to projít odzadu a pozamykat to co je už prodané. Mrknu na to večer jestli bude čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Vždycky když mě v poslední době něco nas..e, tak si často vzpomenu na Ricouse, že by asi většinu problémů bral místo těch jeho. Co píše je fakt jak horor.Ještě tu máme teď to Japonsko, takže by člověk měl být vlastně pořád spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Zítra bych měl jít už konečně domů, alespoň na čas (možné další operace). Ale zřejmě se rozhodli mi to tu osladit do poslední minuty. Od pondělka jsem měl na pokoji švihlýho hrobaře (to by ještě šlo, i když morbidní zážitky moc nemusím...), ten šel dneska domů. A taky více jak 80-ti letého dědu, který se nemůže hýbat, má halucinace, zvrací, dusí se, křičí bolestí, heká, nedokáže vůbec nic - prostě neuvěřitelně trpí (a bohužel o tom ví). Všichni na to kašlou, já cca 2x do hodiny volám sestru a začínám toho mít dost - nejsem ošetřovatelka, mám problémy sám se sebou a navíc, je mi to líto, ale psychicky to nedám...Takže i když bych tu měl být správně déle, raději to balim a budu denně dojíždět na převazy a další vyšetření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Doufám,že ten speciál resp. 2 tam neletěly prázdné ale s nákladem třeba balené vody.Pokud ne s odůvodněním,že letadla nejsou určena a uzpůsobena pro přepravu nákladu tak je to na Speciály tam samozřejmě prázdné letěly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Jak šli policajti vrátit pytle do televize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Jak šli policajti vrátit pytle do televize. Proč tě to naštvalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Protože materiály vrátili v pytlích na mrtvoly. A také to, že "zapomněli" vrátit vše. A asi nejvíc ta stará guma před mikrofonem, trapně plácající... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Aha, no aspoň že to vrátili. Většinou si policajti věci u sebe nechávají měsíce, než je vydají zpět. A ještě jsem neviděl, že by je i přivezli, naopak si pro ně člověk pokaždé musí dojet sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Snad ses nebál, že mi vadí, že je vrací? .Střihat kule za takové zásahy. Kulový našli, omluva vyzněla skoro jako: "Pardon, kluci dlouho nezasunuli, tak akci trochu přepískli" a nechali si materiály, které byly vlastnictvím redakce nebo reportérů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 první těžké zklamání na ebay. Koupil jsem si od Sibiře IWC. Bez krabice. A protože jsem puntičkář, chtěl jsem si tu krabici dokoupit. Našel jsem obchod Altes24.de a tam IWC box za 129 euro. Říkám čert to vem, beru, budu to mít komplet. Deklarovali, že je v pořádku. Nebyla. Přišla sice originál bednička, ale se zadními vylomenými panty z plastu a ještě k tomu faktura na úplně jiný zboží. Box na Admiral Cup Corum. Pomocí vrtačky, krátkých vrutů a vteřiňáku jsem to dal jakž takž do kupy. Ale ten vztek budu vydýchávat ještě dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 první těžké zklamání na ebay. Koupil jsem si od Sibiře IWC. Bez krabice. A protože jsem puntičkář, chtěl jsem si tu krabici dokoupit. Našel jsem obchod Altes24.de a tam IWC box za 129 euro. Říkám čert to vem, beru, budu to mít komplet. Deklarovali, že je v pořádku. Nebyla. Přišla sice originál bednička, ale se zadními vylomenými panty z plastu a ještě k tomu faktura na úplně jiný zboží. Box na Admiral Cup Corum. Pomocí vrtačky, krátkých vrutů a vteřiňáku jsem to dal jakž takž do kupy. Ale ten vztek budu vydýchávat ještě dlouho. tak letěla do popelnice. Kdyby mně stála v šuplíku ve stole, tak by se mně furt jen vysmívala, jak se mnou paní Natalia Meshchaninova s 5000 pozitivními feedbacky vyjebala. Nic, jede se dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Jestli jsi platil přes PayPal, tak otřevři spor, vyplatí se to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 tak letěla do popelnice. Kdyby mně stála v šuplíku ve stole, tak by se mně furt jen vysmívala, jak se mnou paní Natalia Meshchaninova s 5000 pozitivními feedbacky vyjebala. Nic, jede se dál. Mi neříkej, že by tě z toho paypal nevytáhl..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 (upraveno) No o tom jsem nevěděl. Já to chtěl tý pizdě vrátit zpátky, ale když jsem si představil, kolik stojí balík do Německa, tak jsem si říkal, že se na to vybodnu.... a ještě kvůli tomu někam lítat. Upraveno 16. března 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 (upraveno) Normálně jí napiš, že je krabice poškozená a neodpovídá popisu, že chceš refund, pokud tě pošle dořiti, tak zadej "troubleticket" a je dost pravděpodobný, že se ti aspoň část vrátí. Já takhle minulej tejden dostal zpět 57 USD z pořizovací ceny tabletu 150 USD. Samozřejmě nejdřiv hnidě pohroz negativnim feedbackem, na to slyšej. Upraveno 16. března 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Mně zatím vrátili vždycky všechno, až jsem byl překvapenej. Rozhodně stojí za pokus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Právě jsem při výměně řemene na Fortiskách urval šroub, zbytek zůstal v duté stěžejce, do pytle. Takže budu muset koupit novou dutou stěžejku a šroubek. Bojím se, že to budou prodávat jen po párech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Mně zatím vrátili vždycky všechno, až jsem byl překvapenej. Rozhodně stojí za pokus. No tak jsem to napsal, děkuji vám dobré sudičky. Jen jsem ji musel vytáhnout z té popelnice. Ještě mám jeden blbej dotaz, prosím. Budu to té koze posílat zpátky do Němec nebo to půjde zase do kontejneru, když je to ouplně damaged? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky