Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dneska se zabil můj velmi dobrý kamarád v autě. Bohužel jel jako prase a tak naštěstí nevzal ještě někoho sebou. Před vánoci mě poprosil ať mu jdu za svědka na svatbu a ještě včera jsme spolu byli :(

Ale co mě teda opravdu nasralo je tento článek: http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/297991/to-je-ridic-ktery-se-v-zabil-v-porsche-v-rychlosti-190-km-hod.html   

Respektive to, že ti parchanti, přišli k jeho snoubence, která je samozřejmě úplně v háji. ( měli složenou zálohu na byt, o prázdninách se měly brát....) a začali se ji ptát co jim k tomu jako řekne, že o tom píšou článek. Fakt špíny, naštěstí jsem tam přišel až později, potkat je tak z toho budu mít velký problém. Ani nevím co k tomu říct, prostě hledali nějakou tu jejich senzaci a bylo jim jedno vše okolo. Pak se šli zeptat ještě prý sousedů, co ho k tomu vedlo. 

Holka ve stavu před zhroucením a tohle.....

Jdu se ožrat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska se zabil můj velmi dobrý kamarád v autě. Bohužel jel jako prase a tak naštěstí nevzal ještě někoho sebou. Před vánoci mě poprosil ať mu jdu za svědka na svatbu a ještě včera jsme spolu byli :(

Vojto, tahle rychlost na Evropské v Praze je čirá pí****na - nechápu, že to nedomyslel, ani Porsche nestojí nad fyzikálními zákony. Je mi to líto, ale kdo s čím jak zachází .... Co se týče snoubenky je to smutné, co se týče "novinářů" - bez komentáře.

Odkaz ke komentáři

Vojto, tahle rychlost na Evropské v Praze je čirá pí****na - nechápu, že to nedomyslel, ani Porsche nestojí nad fyzikálními zákony. Je mi to líto, ale kdo s čím jak zachází .... Co se týče snoubenky je to smutné, co se týče "novinářů" - bez komentáře.

Jasne proto to pisu. Navic pil - totalni nezodpovednost. Mel jsem ho moc rad, ale nekdy mu proste svihlo.  Ja jsem mu za takovehle kraviny vzdycky nadaval. Fajn kluk, ale s alkoholem mel fakt velky problem. Je potreba si na to davat pozor.

Odkaz ke komentáři

Ale co mě teda opravdu nasralo je tento článek: http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/297991/to-je-ridic-ktery-se-v-zabil-v-porsche-v-rychlosti-190-km-hod.html   

Respektive to, že ti parchanti, přišli k jeho snoubence, která je samozřejmě úplně v háji. ( měli složenou zálohu na byt, o prázdninách se měly brát....) a začali se ji ptát co jim k tomu jako řekne, že o tom píšou článek. Fakt špíny, naštěstí jsem tam přišel až později, potkat je tak z toho budu mít velký problém. Ani nevím co k tomu říct, prostě hledali nějakou tu jejich senzaci a bylo jim jedno vše okolo. Pak se šli zeptat ještě prý sousedů, co ho k tomu vedlo. 

Holka ve stavu před zhroucením a tohle.....

Jdu se ožrat.

Upřímnou soustrast, chápu, že tě to lidsky vzalo. Ale co by "novináři" z bulváru měli psát? Jasně že kdyby to byl chlap ve škodovce tak to asi nenapíšou, na druhou stranu pokud to aspoň jednoho podobného vola přesvědčí, aby ubral plyn, tak to lze brát jako rozumné naplnění funkce novin. A sorry, ohledy na to, kdo měl jaké plány a podobně, měl brát především řidič, kdyby jel 80 a nechoval se jako sebevrah, tak mohl skládat zálohu dál. Před měsícem jsem jel ve městě na křižovatce za autem, které v rychlosti tak v 90 vyžehlila partička mladíků, která tu zelenou (tak 5 vteřin červená) prostě projede... Nebyl to vskutku hezký pohled a ani následky pro pána nic moc (jim se samozřejmě skoro nic nestalo...).

Odkaz ke komentáři

Upřímnou soustrast, chápu, že tě to lidsky vzalo. Ale co by "novináři" z bulváru měli psát? Jasně že kdyby to byl chlap ve škodovce tak to asi nenapíšou, na druhou stranu pokud to aspoň jednoho podobného vola přesvědčí, aby ubral plyn, tak to lze brát jako rozumné naplnění funkce novin. A sorry, ohledy na to, kdo měl jaké plány a podobně, měl brát především řidič, kdyby jel 80 a nechoval se jako sebevrah, tak mohl skládat zálohu dál. Před měsícem jsem jel ve městě na křižovatce za autem, které v rychlosti tak v 90 vyžehlila partička mladíků, která tu zelenou (tak 5 vteřin červená) prostě projede... Nebyl to vskutku hezký pohled a ani následky pro pána nic moc (jim se samozřejmě skoro nic nestalo...).

Jasne rikam, ze to bylo nezodpovedne a tohle absolutne odsuzuju. Nakonec za chovani clovek musi nest nasledky. Byli jsme na pivu a byl opily, doma se nejak postekali a proste odesel a vymyslel takovouhle blbost. Ale ten hyenismus nekterych lidi je pro me k nepochopeni. 

Odkaz ke komentáři

Jasne rikam, ze to bylo nezodpovedne a tohle absolutne odsuzuju. Nakonec za chovani clovek musi nest nasledky. Byli jsme na pivu a byl opily, doma se nejak postekali a proste odesel a vymyslel takovouhle blbost. Ale ten hyenismus nekterych lidi je pro me k nepochopeni. 

Ale jo, že jsou v Blesku a spol. parta troubů, o tom se přít asi nebudu, jen v tomto případě nějak nevidím ten hyenismus. Zašli za přítelkyní, poptali se sousedů a tím to hasne, vždyť v tom článku vlastně taky nic dohromady není. Nebo jak to měli napsat a pokusit se získat informace?

Docela úsměvněj je ovšem ten vyfocený tachometr na chodníku, kde se rafička pořád drží na 190, to jako někdo sežere, že to je ten samý, když mají fotku jinýho o vteřinu předtím?

Odkaz ke komentáři

Neřekl bych, že mě to naštvalo. Spíše je to kombinace velkého smutku a uvědomění si vlastní smrtelnosti, a taky jak je tady vše relativní a dočasné... Dnes jsem se dozvěděl, že před pár dny umřel svého času můj nejlepší kamarád, po těžké nemoci.

Bylo mu 44.. Zažili jsme spolu hodně. Koncerty v Noře v Kopřivnici, zábavy na Valašsku i jinde, krásné akce na jižní Moravě. Naučil mě hrát kulečník a byl to pan hráč .

Dávám si na něj doma panáka a zítra mu jdu na pohřeb :(

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Sorry, pokud je už někdo přecpanej kauzou Michalákovi, ale jeden detail z dneška z Idnesu:

Otázka: Proč úřady děti rozdělily do dvou pěstnounských rodin

Odpověď: ...ůvodní pěstounská rodina o chlapcích uvedla, že jsou pohromadě nezvladatelní 

To je neuvěřitelný. Takže ta Barnebanda bere v mnoha případech neoprávněně děti rodičům proto, že "nemají dost rodičovských schopností".

Ale sourozence rozdělí a předá do výchovy pěstnounům, kteří nezvládnou dva kluky.  :sick01:

A to jsem slyšel, že jsou někde rodiny i se třemi dětmi a údajně někde i ...pšt...se čtyřmi.

A vychovávají je bez nějakých Barnevernetů.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...