shag Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Uz to tu pomaly vyzera na masovu samovrazdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Kalifx wrote: před měsícem jsem potkal ženskou svých snů (díky chlastu), ale nemám na ní po skvělý noci žádnej kontakt (díky chlastu) Vzhledem k tomu, že jsi známý roznašeč pohlavních chorob, určitě si Tě najde sama, nebo za pomoci policie. Takže nezoufej! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 (upraveno) Uz to tu pomaly vyzera na masovu samovrazdu... Jo jo, až se půjdete zhoupnout , rád se ujmu Vašich ctěných pozůstalostí To Kalifix: Tohle z tebe dělá ten pražskej vzduch! Přijeď na Moravu, líp se tu dejchá Jo, jinak venku chčije= vékend v pérdeli, z práce sem nestih utéct, takže sem tu zůstal skoro sám ... a do toho jarní depréze Upraveno 18. března 2011 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Kalifx wrote: před měsícem jsem potkal ženskou svých snů (díky chlastu), ale nemám na ní po skvělý noci žádnej kontakt (díky chlastu) Vzhledem k tomu, že jsi známý roznašeč pohlavních chorob, určitě si Tě najde sama, nebo za pomoci policie. Takže nezoufej! :-) Moderátor by se neměl plést, on nemá vřed na žaludu ale žaludeční vřed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 800 kilometrů v dešti, ve fabii vždycky cvakne, když se pustí stěrač, jsem zralej na kazajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 před měsícem jsem potkal ženskou svých snů, ale nemám na ní po skvělý noci žádnej kontakt doporucuju se podivat na film Adjustment bureau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 První kvalitní českej rap (nebo rapp?) ? sci-fi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Mě naprdlo prasklý přední sklo na autě. Celkem doufám, že ho mám připojištěný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 (upraveno) Mně dnes naštvalo úplně všechno... Důsledky tsunami, elektrika bude dražší, Země je přelidněná, mám málo peněz na chlast, Ilumináti furt zloběj, když mně odváželi popelnici, tak jim vypadla jedna igelitka z kuka vozu, nový boty mě tlačej v nártu, stále jsem nezaměstnanej, před měsícem jsem potkal ženskou svých snů (díky chlastu), ale nemám na ní po skvělý noci žádnej kontakt (díky chlastu), když chlastám celou noc, tak se z toho vzpamatovávám tři dny (o víkendu dva), nebavěj mě hodinky, já nebavím hodinky, když mně do ucha v lázních nateče voda, tak mně v něm týden zvoní, když nenateče, tak stejně zvoní, chtěl bych se oženit, ale jsem raději sám, chci být sám, ale bojím se bejt sám, když je venku pěkně tak mám depku, když je hnusně tak mám depku, když mám depku nechci bejt sám, ale bojím se bejt s někým, takže jsem raději sám. Ale bojím se toho. Když mě dloubne v kříži, tak vím, že bude pršet. Jenže když pak neprší, tak z toho mám depku, protože co když je to něco vážnýho?. Mám depku z hladomoru, takže pro jistotu furt jím, jenže pak jsem tlustej a mám depku z toho, že jsem tlustej. A navíc okolní Svět vůbec nezohledňuje všechny moje obavy... ... a do toho všeho ještě troll... Jestli je něco, co bych chtěl umět tak, jako to umí někdo na Chronomagu, tak je to psát jako ty člověče. P.S. Takže abych nebyl OT, tak mě naštvalo, že Kalifx umí psát líp než já. Upraveno 18. března 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Dneska mě naštvalo, že otcova "nová" manželka neměla ani tu trošku slušnosti, aby mi oznámila, že otec zemřel... (dozvěděl jsem se to až oklikou od otcova bratrance...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Dneska mě naštvalo, že otcova "nová" manželka neměla ani tu trošku slušnosti, aby mi oznámila, že otec zemřel... (dozvěděl jsem se to až oklikou od otcova bratrance...) Úprimnú sústrasť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Něco lehčího - v noci přijel bílý kúň a zalehl nám celý dvůr: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Něco lehčího - v noci přijel bílý kúň a zalehl nám celý dvůr: no ani nemluv, to mě taky n.......o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Dneska mě naštvalo, že otcova "nová" manželka neměla ani tu trošku slušnosti, aby mi oznámila, že otec zemřel... (dozvěděl jsem se to až oklikou od otcova bratrance...) to je sila. mne oznamila v mych patnacti letech profesorka na gymplu o prestavce po sve hodine, ze si v sobotu vzala meho otce. tohle se s tim neda srovnat, jen jsem si vzpomnel. uprimnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 jedna stará k.... co umí jen pomlouvat, tentokrát jsem se u toho náhodou nachomejtl...no koukala překvapeně...já jsem rudej jak krocan ještě teď. Nejhorší je opravdu srážka s primitivním blbcem, který vás do ksichtu zdraví a za zádama špiní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 pohled na výpis z účtu, asi se budu muset tak na rok rozloučit s nákupy hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 (upraveno) Tak jsem teprve vcera zjistil, ze Omega zdrazila od 1.3. o 10%! Takze Moony na tahu 3200 eurodukatu, co pred mesicem 2890!A ze vseho nejhorsi je ,ze manzelka se me pred 2 mesici ptala jestli je chci, ze mi je na miste koupi a ja blbec rekl pockej az budu mit tu ctyricitku! F.......ck! Jo mimochodem Rolady od podzimu sly v Eurozone nahoru postupne celkem o 18%, ale to asi neni novinka Upraveno 20. března 2011 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Jo mimochodem Rolady od podzimu sly v Eurozone nahoru postupne celkem o 18%, ale to asi neni novinka Rolady maj jít teď opět nahoru a na podzim opět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Bych je nakopal bandu jednu nenažranou, i AP zdražilo od února o 10% - takže základní Royal Oak v oceli stojí tolik, co Lange a Söhne ve zlatě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Nojono - ono to není "zdražení", ale oficiální dorovnání tržní ceny. Prostě je nás víc, co máme rádi hodinky a máme se líp a líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky