Xenomorfus Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ono je problem ze tyhle parkoviste nejsou pozemni komunikace, ale soukromej pozemek, takze vsechny znacky jsou jen orientacni Neni to uplne presne, ve zkratce doplnim...Paklize je pozemek (napriklad u supermarketu) zkolaudovan a pouzivan jako verejne parkoviste, a je tedy verejne pristupny, plati zde pravidla stejna jako na beznych komunikacich a lze udelit pokutu, pripadne vymahat skodu po nehode. Pokud je parkoviste "neverejne", cili napriklad je vjezd a vyjezd omezen zavorou, pak sice pravidla plati, pripadne plati nejaky provozni řád urceny majitelem, ovsem prestupky sakncionovat nelze. Jeste vetsi "anarchie" je u podzemnich parkovist, ci parkovis v ramci budovy...Dalsi "fičury" si muze kazdy najit na netu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 U supermarketu pravidla normálně plati, oni mají dokonce povinnost zřizovat tyhle místa pro invalidy. Tak jako tak, stoupne si tam jen debil, anebo debil s Mercedesem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Na denních jízdách po městě se kokoti rekrutují tak nějak ze stejných typů aut. Jak na parkovišti, tak na ulici Jako včera. M4 a nejnovější S-Klasse RZ BL... Jeli jak prasata, přesto jsem je předpisovou jízdou potkával na úseku pěti km, jak jeli neplynule. Do úplného výběru chyběl jen náctiletý blb v tuněným Kadetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Letos zas nebude ani švestka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Neni to uplne presne, ve zkratce doplnim...Paklize je pozemek (napriklad u supermarketu) zkolaudovan a pouzivan jako verejne parkoviste, a je tedy verejne pristupny, plati zde pravidla stejna jako na beznych komunikacich a lze udelit pokutu, pripadne vymahat skodu po nehode. Pokud je parkoviste "neverejne", cili napriklad je vjezd a vyjezd omezen zavorou, pak sice pravidla plati, pripadne plati nejaky provozni řád urceny majitelem, ovsem prestupky sakncionovat nelze. Jeste vetsi "anarchie" je u podzemnich parkovist, ci parkovis v ramci budovy...Dalsi "fičury" si muze kazdy najit na netu...Je tohle pravda? Co na to praví třeba takový Kuncák ? Jsi tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 A vozíčkář si jako nemůže dobře vydělávat? Ony se ty visačky dávají docela běžně, kamarádka ji má díky DM.Samo ze mozu. Ten vlavo ma sklerozu multiplex a ten vpravo detsku obrnu. A su vo Forbes TOP50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Letos zas nebude ani švestkaNestraš!!!!!! Zatím obsypáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Nestraš!!!!!! Zatím obsypánoObsypano bylo hrozne, ale padá to. U Lipnika nad Becvou fakt hodne sucho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 to "straspol": Mrkni po netu, vyklad zakona o pozemnich komunikacich, pripadne primo problematiku "ucelovych komunikaci"...- verejne parkoviste - plati vyhlaska, lze udelovat pokuty, vymahat skody po autonehode- uzavrene "neverejne" (plot, zavory) parkoviste - ridi se dle provozovatele (vetsinou provozovatel pise, ze se ridi pravidly na poz.kom.). Sankce a skody vymahat nelze. Soukroma parkoviste, letiste, uzavrene arealy, uzavrena sportoviste....- "anarchie" rulezz - podzemni parkoviste ci parkoviste ktere jsou soucasti budov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Zakaz zalejvani v Kralovehradeckem kraji??? To mam nechat vyschnout travnik o ktery se staram a stoji me to cas a penize? Pomoct!!!!Vodovod mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Letos zas nebude ani švestka Ale fuj na to, sice švestky a ani povidla nemusím, ale přepálené mne dost oslovují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ale fuj na to, sice švestky a ani povidla nemusím, ale přepálené mne dost oslovují. No však právě. Škudlím doma posledních pár litrů z predlonska a kdo ví kdy bude další úroda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Obsypano bylo hrozne, ale padá to. U Lipnika nad Becvou fakt hodne sucho.Moc mě nestraš, tam mám blízko taky švestky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Letos zas nebude ani švestkaU nas taktez, se smutkem v ocich pozoruju jak to opadava.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 A vozíčkář si jako nemůže dobře vydělávat? Ony se ty visačky dávají docela běžně, kamarádka ji má díky DM.občas přepravuju nemocnýho příbuznýho, kartičku mám a znám pravidla pro její použití. Tyhle auta ji neměly ani jeden a tělesně postižená osoba v nich nebyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Je tohle pravda? Co na to praví třeba takový Kuncák ? Jsi tady?ty mas řidičák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ani nevím jestli štve, spíš jsem jen mrzutý.....chci si koupit starší auto jen tak, k vodě, tak do 100k, které by mne bavilo...a nikde nic. Nejdřív jsem chtěl koupit e46 v kupé, pak jsem zkoušel MINI, já už nevím.....po bazarech samý šrot.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Parkoviště na OC Chodov je za zavorou a několikrát jsem viděl státní jak pokutuji auta co stojí na invalidech a nemají tam co dělat. Přece by to nedělali kdyby pokutu nemohli vymáhat ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ani nevím jestli štve, spíš jsem jen mrzutý.....chci si koupit starší auto jen tak, k vodě, tak do 100k, které by mne bavilo...a nikde nic. Nejdřív jsem chtěl koupit e46 v kupé, pak jsem zkoušel MINI, já už nevím.....po bazarech samý šrot....ja to mam tak, ze ked chcem auto do 100, tak vidim nadherne a zaujimave kusky okolo 200a ked mam 300, tak super kusy su za 400...:-)a tak dalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ani nevím jestli štve, spíš jsem jen mrzutý.....chci si koupit starší auto jen tak, k vodě, tak do 100k, které by mne bavilo...a nikde nic. Nejdřív jsem chtěl koupit e46 v kupé, pak jsem zkoušel MINI, já už nevím.....po bazarech samýu šrot....Kup radsi hodinky,s tema bude min starosti?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky