mAra_ Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Tak už je to přes 27 hodin, co si taloš odvezl moje auto. Nedal mi od toho žádnej papír, nikdo se mi neozývá, a když jsem volal na UAMK, tak prej italská kia centrála taky nekomunikuje. Boží. Začínám mít obavu, jak a kdy se dostanu domů.Tak to nějak zvladni. Pristi týden máme jít do hospody a když to klapne, tak bude spousta novinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Tak už je to přes 27 hodin, co si taloš odvezl moje auto. Nedal mi od toho žádnej papír, nikdo se mi neozývá, a když jsem volal na UAMK, tak prej italská kia centrála taky nekomunikuje. Boží. Začínám mít obavu, jak a kdy se dostanu domů.kup si letenku smer Ukrajinaauto uz je tam! drzim palce, nech vsetko dobre dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Tak už je to přes 27 hodin, co si taloš odvezl moje auto. Nedal mi od toho žádnej papír, nikdo se mi neozývá, a když jsem volal na UAMK, tak prej italská kia centrála taky nekomunikuje. Boží. Začínám mít obavu, jak a kdy se dostanu domů. přesně to samý se nám stalo před x lety ve florencii. doklady i auto fuč, samozřejmě víkend, no phone - full stress, a nakonec to byl jenom na dálnici propálenej kablík za 6 euro a všecko v cajku, taloši vysmátí... tak ať ti to dopadne taky tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Že dnes pojedu po D1. Už tak za hodinu!A to navíc budu doufat,že se tam nepotkám s US Army a předvojem konvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Že ten blbý Turek poslal zásilku místo avizované Standard Int'l Postage prostřednictvím UPS. Už mi volali z DHL, že to mám na celnici. Takže DPH a tomu jejich šílenému výpalnému neuniknu Upraveno 9. září 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Že dnes pojedu po D1. Už tak za hodinu!A to navíc budu doufat,že se tam nepotkám s US Army a předvojem konvoje.Jestli jedeš s partnerkou, dej si delší jízdu v pravém pruhu. Ty vibrace některé citlivější ženy přivádějí k orgasmu. Citlivějšího řidiče přivedou leda tak k šílenství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tromboza v noze a embolie plic. Krasne to ukonceni leta. Uz tyden ve spitalu. Ale prezil jsem a personal je tu skvely. Celou Jipku mam druhy den jen pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Nic moc, drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 O shit, drž se a přeji rychle zotavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Bohamu, nAscA, co to vyvádíš?!Držím palce a přeju trpělivost a disciplinovanost, ať seš z toho brzo venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Horhe: Buď rád, že máš v tom italským špitále jenom auto.Kolegyně si tam aktuálně prodlužuje dovolenou o 14 dní, zůstala v nemocnici s dcerkou, která tam měla úraz na kole - na hlavu, trepanace lebky, odsávání hematomu, teď už snad holka pohne všemi končetinami, ale zatím jenom jedním okem... děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Holka jela na Sardinii už zrakvená, k doktorovi před tím nešla, teď mi vypisuje jak ji kdeco bolí a nemůže se hejbat... Tak jen doufám, že ta pojistka co jí údajně kdosi vyřídil, je reálná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Boha jeho, to už je jak chorobopis na slezině padesátníků - taky už by nás pomalu měli vertikutovat a aerifikovat, jak příhodně radí KFL Samozřejmě nelze než popřát, aby se felčarům, mastičkářům a mechanikům všichni dostali ze spárů co nejdřív - opravdu není o co stát Upraveno 9. září 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 vy všichni marodi a lazari, držím palce ať to vše dobře dopadne a jste rychle doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 vy všichni marodi a lazari, držím palce ať to vše dobře dopadne a jste rychle doma...hehe, ano!plus jeden! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tak jsem si zavolal sám do toho servisu, když už na mě UAMK totálně sere. Jeden maník povídá, že to auto určitě nedojede, zavolal servisaka, ten povídá 50/50 a náhradní díl by byl až během příštího týdne. Tak jsem tam zajel osobně a najednou to auto určitě dojede. Bez nejakejch papírů a peněz mi ho předal. Dojel jsem 50 km na ubikaci celkem v pohodě. Akorát to chcipne pokaždé, když vyradim, nebo zmacknu spojku a jede to na volnobeh. Holt se budu modlit a následně všude ocernovat uamk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Tromboza v noze a embolie plic. Krasne to ukonceni leta. Uz tyden ve spitalu. Ale prezil jsem a personal je tu skvely. Celou Jipku mam druhy den jen pro sebe. Dopytle, kdes to nakoupil? Nerejpali se Ti v hercně? Tak ať se dáš brzo dohromady !! Upraveno 9. září 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tromboza v noze a embolie plic. Krasne to ukonceni leta. Uz tyden ve spitalu. Ale prezil jsem a personal je tu skvely. Celou Jipku mam druhy den jen pro sebe. Držím pěsti, ať je vše brzy OK. Před lety jsem na JIPce strávil 14 dní a rád na to vzpomínám, protože se tam kolem mě točily překrásné sestřičky a všichni byli takoví nějací strašně hodní. Snad to máš taky tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tak jsem si zavolal sám do toho servisu, když už na mě UAMK totálně s..e. Jeden maník povídá, že to auto určitě nedojede, zavolal servisaka, ten povídá 50/50 a náhradní díl by byl až během příštího týdne. Tak jsem tam zajel osobně a najednou to auto určitě dojede. Bez nejakejch papírů a peněz mi ho předal. Dojel jsem 50 km na ubikaci celkem v pohodě. Akorát to chcipne pokaždé, když vyradim, nebo zmacknu spojku a jede to na volnobeh. Holt se budu modlit a následně všude ocernovat uamkPřesně takhle se choval můj Focus, diagnóza za cca 80 tisíc- vysokotlaký čerpadlo a vstřiky. Na to jsem nepřistoupil. Pak změnili názor. Celej ten bordel dělala dírka v sání u sváru, velká jak špendlíková hlavička. Dal jsem na ní žvejkačku a fachal jak zamlada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky