Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Pánové, všem díky za podporu! Cegy a Utrejch bingo - ještě včera sem se vrátil. Tady teď už budu vystupovat jen jako certifikovanej blbec. :D

Ale nebudeš.Nechci se v tom moc rýpat, ale když to šlo 15 let, tak nějaký mrak co přelítne by to neměl rozbít.

Soužití je boj a vždy kompromis. vždy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ach jo. :-) právě jsem dostal "dárek" ve firmě usoudili, že moje Blackberry s klávesnicí je nejstarší a nejhorší ve firmě, tak jsem dostal Samsung galaxy noty 4, mysleli si, že mi udělají radost :-(

Tak nevím dát to do šuplíku a nasrat je, nebo se s tím novým krámem 2 týdny otravovat než se s tím trochu naučím. Navíc je to placka jako kráva. :-( Sakra nemám rád dárky a překvapení.

Upraveno uživatelem Dali
Odkaz ke komentáři

Ja to nezeru uz dva roky. Protoze je to hnus, ten palmovej olej.

Odkaz ke komentáři

Nevím kde už, ale četl jsem, že pro tělo je v to v přiměřeném množství OK, jako ostatní tuky.

Urcite v malem mnozstvi to nevadi.

Odkaz ke komentáři

Tesil jsem se na AV receiver od Aloise tady z fora , vinou PPL dorazilo viz. foto - diky jeho pohotovemu jednani a postaveni tech nymandu do late se najednou receiver nasel a zitra me ho doruci ... K PPL jen snad ze to jsou hovada ... Jednalo se o objednany svoz baliku ke me na firmu s vyzvednutim u Aloise a etiketu mel vylepit ridic PPL, ktery ovsem poslal uplne "jiny balicek"

post-18316-0-81825300-1447355435_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Tesil jsem se na AV receiver od Aloise tady z fora , vinou PPL dorazilo viz. foto - diky jeho pohotovemu jednani a postaveni tech nymandu do late se najednou receiver nasel a zitra me ho doruci ... K PPL jen snad ze to jsou hovada ... Jednalo se o objednany svoz baliku ke me na firmu s vyzvednutim u Aloise a etiketu mel vylepit ridic PPL, ktery ovsem poslal uplne "jiny balicek"

to je karma, co kdyby v té bedně byl takto rozflákaný ten receiver

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...