Dali Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Lepší certifikovanej blbec, než udělat nevratnou blbost. :-)Ostatně tenhle certifikát tu máme kde kdo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Pánové, všem díky za podporu! Cegy a Utrejch bingo - ještě včera sem se vrátil. Tady teď už budu vystupovat jen jako certifikovanej blbec. Ale nebudeš.Nechci se v tom moc rýpat, ale když to šlo 15 let, tak nějaký mrak co přelítne by to neměl rozbít.Soužití je boj a vždy kompromis. vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Jj, taky jsem to zkusil .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 (upraveno) Ach jo. :-) právě jsem dostal "dárek" ve firmě usoudili, že moje Blackberry s klávesnicí je nejstarší a nejhorší ve firmě, tak jsem dostal Samsung galaxy noty 4, mysleli si, že mi udělají radost :-( Tak nevím dát to do šuplíku a nasrat je, nebo se s tím novým krámem 2 týdny otravovat než se s tím trochu naučím. Navíc je to placka jako kráva. :-( Sakra nemám rád dárky a překvapení. Upraveno 12. listopadu 2015 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Nikdy jsem nebyl moc eko, ale přečíst si, kde je a není palmový olej, asi do budoucna zvládnu.http://hobby.idnes.cz/samici-orangutana-s-mladetem-se-podarilo-utect-pred-ohnem-i-vesnicany-12n-/hobby-mazlicci.aspx?c=A151111_233115_hobby-mazlicci_mce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Nikdy jsem nebyl moc eko, ale přečíst si, kde je a není palmový olej, asi do budoucna zvládnu.http://hobby.idnes.cz/samici-orangutana-s-mladetem-se-podarilo-utect-pred-ohnem-i-vesnicany-12n-/hobby-mazlicci.aspx?c=A151111_233115_hobby-mazlicci_mceJa to nezeru uz dva roky. Protoze je to hnus, ten palmovej olej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ja to nezeru uz dva roky. Protoze je to hnus, ten palmovej olej.Nevím kde už, ale četl jsem, že pro tělo je v to v přiměřeném množství OK, jako ostatní tuky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Pánové, všem díky za podporu! Cegy a Utrejch bingo - ještě včera sem se vrátil. Tady teď už budu vystupovat jen jako certifikovanej blbec. to jako fakt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Nevím kde už, ale četl jsem, že pro tělo je v to v přiměřeném množství OK, jako ostatní tuky.Urcite v malem mnozstvi to nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 to jako fakt ?Njn. Přišel sem k propasti, nakouk do ní a bylo to moc hluboko tam skočit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 (upraveno) Na tom není nic špatného - ono se může stát že člověk skočí a pořádně si rozbije hubu - držím palce ať je to dobrý a ať se tomu jednou společně zasmějete Upraveno 12. listopadu 2015 uživatelem Oliver333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Nojo, pokud to v manželství neklape, je chyba vždy na obou stranách. Jak na straně manželky, tak na straně tchyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Nojo, pokud to v manželství neklape, je chyba vždy na obou stranách. Jak na straně manželky, tak na straně tchyně. Tuhle definici začnu doma používat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Tata si pujcil me letecke primky,po hodine me prinesl urvanou lunetu :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Už měsíc zápasím se zánětem šlach v předloktí a pořád žádné zlepšení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Tesil jsem se na AV receiver od Aloise tady z fora , vinou PPL dorazilo viz. foto - diky jeho pohotovemu jednani a postaveni tech nymandu do late se najednou receiver nasel a zitra me ho doruci ... K PPL jen snad ze to jsou hovada ... Jednalo se o objednany svoz baliku ke me na firmu s vyzvednutim u Aloise a etiketu mel vylepit ridic PPL, ktery ovsem poslal uplne "jiny balicek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Tesil jsem se na AV receiver od Aloise tady z fora , vinou PPL dorazilo viz. foto - diky jeho pohotovemu jednani a postaveni tech nymandu do late se najednou receiver nasel a zitra me ho doruci ... K PPL jen snad ze to jsou hovada ... Jednalo se o objednany svoz baliku ke me na firmu s vyzvednutim u Aloise a etiketu mel vylepit ridic PPL, ktery ovsem poslal uplne "jiny balicek"to je karma, co kdyby v té bedně byl takto rozflákaný ten receiver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Nojo, pokud to v manželství neklape, je chyba vždy na obou stranách. Jak na straně manželky, tak na straně tchyně.spíš bych řekl, že hádka se ženskou je jako paralympiáda....můžeš vyhrát, ale pořád seš kripl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 spíš bych řekl, že hádka se ženskou je jako paralympiáda....můžeš vyhrát, ale pořád seš kripl....Bohužel je to tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 My sme sa s manželkou dohodli, že na vine bude vždy len jeden - svokra (tchýne) a ťaháme to spolu bezmála na tridsiatku... občas ich musím oddeliť, aby sa nepozabíjali, predsa len sú matka s dcérou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky