laskajefajn Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Ta nase je vykastrovana a pokazde se vratila domu...vcera v noci jsme prosli okoli a silnice...nikde nic.
sery.vlk Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Práve som sa vrátil z roboty, mám pohotovosť, otvorená zlomenina v oblasti lakťa, pacient opitý, podľa výsledkov (pečeňové testy, doštičky,...) zjavne nie výnimočne (alkoholik? -možno mu krivdím, ale mám zlú náladu), ja triezvy, hoci mám narodky /23.12./, kríže má už asi 2 dni bolia tak, že ledva chodím, ....To nám tie sviatky pekne začínajú.A zajtra t. j. 25.12. idem do 24-ky... Chlape, respekt, snad se Ti ta osteosyntéza povedla. Btw, co na takový stav pacienta říká anesteziolog? A všecko nej k narozkám .-)Když si uvědomím, kolikrát já přidal doktorům práci, svojí blbostí...
tano Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Ta nase je vykastrovana a pokazde se vratila domu...vcera v noci jsme prosli okoli a silnice...nikde nic.Take drzim palce, at se vrati domu v poradku.
Qvido Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Ta nase je vykastrovana a pokazde se vratila domu...vcera v noci jsme prosli okoli a silnice...nikde nic.Nám jednou zmizela taky vykastrovaná kočka v den odjezdu na dovolenou, odložili jsme cestu a prohledali celé okolí.Nakonec se našla v jednom pokoji zavřená ve skříni.
Návštěvník km.kmk Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Nám se jednou vrátila kočka asi po 14 dnech. Ale myslím že byla někde omylem ne dobrovolne zavřena. Hladova a dost vystresla. Pak asi rok na to znova a to už se nevrátila. Na outdoorove kočky ciha venku spousta nebezpečí počínaje auty a nervnimi sousedy konče.
siwi Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Ta nase je vykastrovana a pokazde se vratila domu...vcera v noci jsme prosli okoli a silnice...nikde nic.Neboj, kočka se vrátí, až sama uzná za vhodné. Cestu domů najde určitě.
skalis Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Nám se jednou vrátila kočka asi po 14 dnech. Ale myslím že byla někde omylem ne dobrovolne zavřena. Hladova a dost vystresla. Pak asi rok na to znova a to už se nevrátila. Na outdoorove kočky ciha venku spousta nebezpečí počínaje auty a nervnimi sousedy konče.Souhlasim.pokud se jen polekala a schovala, tak se vrati, cestu urcite najde. Zasadni rizika jsou auta a lidi...
laskajefajn Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Diky za podporu kluci. Diky moc! Nadeje umira vzdy jako posledni Ten kdo ma domaciho mazlika me asi dost dobre chape. Krasne Vanoce a klidne svatky.
martar Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Nám se jednou vrátila kočka asi po 14 dnech. Ale myslím že byla někde omylem ne dobrovolne zavřena. Hladova a dost vystresla. Pak asi rok na to znova a to už se nevrátila. Na outdoorove kočky ciha venku spousta nebezpečí počínaje auty a nervnimi sousedy konče.A myslivci... Já měl kočky doma i venku a řekl bych, že jeden rok v outdooru je pro kočku mnohem ... já nevím.. kvalitnější, napln?n?jší, než osmnáct let v interiéru. Dneska je mám už jenom venku, jsou společným vlastnictvím všech sousedů (i když původně moje) a beru jako milé překvapení, když je při krmení spočítám a jsou všechny tři. Tak nějak dopředu počítám s tím, že nebudou žít tak dlouho jako pokojoví Garfieldi Držím palce, ať se ta tvoje objeví, zdravá a hladová
Z. Paul Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 T-mobile. Přítulka od nich před 3 měsícema utekla i s číslem a do ted nám chodí vyúčtování. Už minule nám na pobočce řekli že víc už platit nebudeme, zaplatil jsem 13stovek a měl to za vyřešený. A dneska přijde přítulce email že má zaplatit dalších 16. Se poseru. Doma samozřejmě slzy, takže nám to dneska hezky začalo. Na pobočce nám lžou, ty ženský vůbec nedokážou nic vysvětlit (minule), dneska maj naštěstí pro ně a naneštěští pro nás zavřeno, chápu Vánoce. Už fakt nevim jak na ně.
Qvido Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 A myslivci... Já měl kočky doma i venku a řekl bych, že jeden rok v outdooru je pro kočku mnohem ... já nevím.. kvalitnější, napln?n?jší, než osmnáct let v interiéru.Máme britku cca 13 let doma i venku, klidná část města slepá ulice velké členité zahrady, mnoho dobrodružství.....Lepší život pro kočku si ani neumím představit.
stalker Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Měl jsem stejný problém.Po necelých čtyřech měsících plateb za nic kdy žádná domluva a rozhovory se zaměstnancinepomohly jsem to už neustál.
Tondaa73 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Já to na pobočce neřeším...volám na zák. linku. Tomu prvnímu na lince stačí dát dostatečně najevo, že už máte operátora tak akorát, a jakmile to předá dál (někomu, kdo už má opravdu nějakou pravomoc) je vyhráno.Osvědčená metoda.Ale teď se nerozčiluj...nech to až po svátkách...
SCIFI Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Z.Paul zajdi v centrále na reklamační. Já tam byl pořád když mě omylem změnou systému odpojili ba měsíc a nakonec to vyresil až email vedení společnosti. To se pak děli věci. Nakonec jako omluvu sem dostal 40% slevu na paušál.
African Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Dobrmanka to u baráku nedobrzdila a prolétla mě oknem do sklepa, celá noha rozřezaná takže jedu třicet km na pohotovost, opravdu super :-(
African Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 A jde se spinkat, papa, šití jak na obleku :-) Snad bude dobrá, vždycky byla silná, tak snad...Laskajefajn máme to ale stresík s těmi našemi miláčky, že?
Návštěvník LukeD Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Kocka(ctyrnoha) po trech letech vcera neprisla domu... nevime kde je. Prosli jsme okoli a nic...stalo se to po tom co zacali poustet delobuchy a rachejtle okolo 22hodiny. Myslite ze se lekla a utekla nekam kde to nezna? Hrozny pocit...od vcerejska vzhuru Nám takhle díky těm salvám rachejtlí, dělbuchů a bůhvíčeho ještě zahynulo na Silvestra na infarkt už několik dravých ptáků. To jejich srdce tak velký stres prostě někdy nevydrží. Vždycky jsem měl k těmhle "radovánkám" neutrální až negativní vztah a od té doby, co dělám u dravců, tak mě vyloženě serou. Vždycky se mi uleví, když přejde Nový rok bez toho, že by mi někdo ze spolupracovníků zavolal, že jeden z mých svěřenců tohle běsnění nepřežil (pokud u nich tedy zrovna sám nemám službu, což bude zrovna tenhle rok). Držím pěsti, ať se ti co nejdřív vrátí v pořádku domů!
laskajefajn Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Ani nemluv Afri. Porad koukame smerem na terasu...nikomu to nepreju.
kuncák7 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Ani nemluv Afri. Porad koukame smerem na terasu...nikomu to nepreju.Verim,ze se vrati. V tuhle dobu hlidam hafany jak ostriz.
stalker Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Totálně ucpanej odpad u záchodu...
Doporučené příspěvky