Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Vcerejsi Expendables na Nove. Kazdou kravovinu davaj ted od desiti, a kdyz by si neco tu desatou asi zaslouzilo, prdnou to od osmi a vsechnu krev zamlzej. Vypadalo to fakt divne..

Vidíš, mně přijde, že kraviny na všech TV běžej od 8 a desítka je první čas pro něco slušnýho, spíš ale po půlnoci..

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcerejsi Expendables na Nove. Kazdou kravovinu davaj ted od desiti, a kdyz by si neco tu desatou asi zaslouzilo, prdnou to od osmi a vsechnu krev zamlzej. Vypadalo to fakt divne..

Zcela vážně jsem si myslel, že mě zase zlobí tv ( zlobila o vánocích a tak jí moc nevěřím ). Uff.

Odkaz ke komentáři

Jeremy: Ale jo, já to spíš myslel tak, že některý úplně normální, přístupný, takřka rodinný filmy, daj od desíti, a když maj jednou krvák, šoupnou ho od osmi a zamžej krev..

Je to banda kokotů, úplně všichni. V TV má smysl jen půlka pořadů na Déčku, tu a tam ČT24 (když se zrovna nereferuje o uprdlících) a jinak jsou to jen reklamy a srágory. Filmy si člověk musí pořídit nez reklam a pustit, když má náladu. No nic, asi už dědkovatím.

Odkaz ke komentáři

. Na pravačce mykoza. Nasranej jsem jak brigadýr. Poprvé v životě, jsem z toho vyděšenej a už týden sjíždím internet se samejma hnusnejma obrázkama a šílenými prognózami. Ach jo, zrovna v době, kdy jsem se od podzimku dával díky skorodenním výběhům celkem do kondice.

Nejvíc mně vadí skoro jistota, že to mohla být sauna, kam chodím, přestože boty nosím všude kromě vyhřívárny a dvou kroků do bazénu.

Jako by t?ch normálních starostí nebylo málo.

Edit: objednání k dermatologovi dva měsíce. Kurwa kdo má akutní stav, tak tam taky může poslat pak nohu poštou

Odkaz ke komentáři

. Na pravačce mykoza. Nasranej jsem jak brigadýr. Poprvé v životě, jsem z toho vyděšenej a už týden sjíždím internet se samejma hnusnejma obrázkama a šílenými prognózami. Ach jo, zrovna v době, kdy jsem se od podzimku dával díky skorodenním výběhům celkem do kondice.

Nejvíc mně vadí skoro jistota, že to mohla být sauna, kam chodím, přestože boty nosím všude kromě vyhřívárny a dvou kroků do bazénu.

Edit: objednání k dermatologovi dva měsíce. Kurwa kdo má akutní stav, tak tam taky může poslat pak nohu poštou

Akutní stav berou bez objednání, musíš si to jen vyčekat, nebo se pletu??

Odkaz ke komentáři

Jestli se ti mezi prsty odlupuje kůže, může to být tzv. atletická noha(můžeš si jí koupit jako plyšáka ;) ). Taky jsem si tím prošel , když jsem začal víc běhat, a ani jsem do sauny nebo do bazénu tou dobou nechodil. Zkoušel jsem různé Canesteny, Canespory a další masti, nakonec se mi nejvíc osvědčil Lamisil 1X. Jednou namažeš po koupání večer, necháš zaschnout, 24 hodin nemyješ nohy a potom už normálně jak jsi zvyklý. Ono se třeba týden nic neděje, ale potom běhen 2-3 týdnů to úplně zmizí.

Odkaz ke komentáři

Je to banda kokotů, úplně všichni. V TV má smysl jen půlka pořadů na Déčku, tu a tam ČT24 (když se zrovna nereferuje o uprdlících) a jinak jsou to jen reklamy a srágory.

Přesně, jak píšeš, já už kvůli těm opakující se sra****, kolem migrace (fakt už mě to nebaví - akorát děsí lidi a děti, jak to bude špatný, nebo se člověk dozví, jak ředitel jedný nemocnice koksoval v pracovní době a u toho počítal dukáty, či kolik dostane Kramnej u soudu) nekoukám ani zprávy, pořád dokola to samé - akorát straší celou společnost! A když už jsme u těch filmů, tak v sobotu dávají samé nesmysly a všechno lepší cpou do týdenního programu od 22 hodin. Tak nevím, jestli lidi nechodí do práce, že můžou do jedný čumět na bednu ... asi jo ...

Romane, určitě bych to nepodceňoval a zašel tam jako urgentní případ s tím, že bych vyčkal až Tě vezmou. Před dvěma lety jsem měl podobný problém s uchem po návštěvě parní sauny, od té doby trpím a nemůžu se toho zbavit, přičemž, kdo zažil, jak umí bolet vnitřní ucho ví, že je to mnohdy nesnesitelné. Takže čím dřív to budeš řešit, tím lépe pro Tebe. Dva měsíce mi připadají mimo mísu, ale úplně.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...