Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Štve mě, že někoho štve, když dostane pokutu za překročení rychlosti a považuje to za křivdu. Ještě více mě štve, když někdo sepisuje několikadílný hejt na to, jak je děsně nemorální na padesátce vyžadovat padesátku. No co...lidé jsou různé...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík
  V 18. 4. 2016 v 14:26, RedAce666 napsal:

Štve mě, že někoho štve, když dostane pokutu za překročení rychlosti a považuje to za křivdu. Ještě více mě štve, když někdo sepisuje několikadílný hejt na to, jak je děsně nemorální na padesátce vyžadovat padesátku. No co...lidé jsou různé...

Praskne ti cévka, rudej džentlmene. Kdes tady čet něco vo křivdě??

Odkaz ke komentáři

Hejt je něco jako prejt...na pohled nic moc, ale někdo to miluje.

Tady jsem nikde o křivdě nic nečet a ani neříkal, ale s postojem "Ty sv**ě městký mi na třicítce u školky naměřily blbejch pětapade a napařily mi pokutu" se setkávám častěji, než by se mi líbilo. (I toto je přeháňka neboli hyperbola, tak prosím nebrat doslova!!!).

A naopak jsem dneska velmi klidný, vyrovnaný a spokojený, takže všechny mé cévky se těší dobrému zdraví, děkuji za starost.

Odkaz ke komentáři

Jestli jsem četl dobře, jednalo se o 70 a ta jistě u žádné školky nebyla. A mě osobně ty kreatury u městské policie s..ou a to HODNĚ !! Každodenní setkání s tímto skvostem v uniformě mě většinou naprosto odzbrojí a pokud to ještě promluví, tak jdu do kolen.

Dnes jsem s nima naštěstí jednal jen po telefonu, ale i tak to stálo za to. Cévka ale nepraskla :-).

Odkaz ke komentáři

V 18. 4. 2016 v 15:10, RedAce666 napsal:

Hejt je něco jako prejt...na pohled nic moc, ale někdo to miluje.

Tady jsem nikde o křivdě nic nečet a ani neříkal, ale s postojem "Ty sv**ě městký mi na třicítce u školky naměřily blbejch pětapade a napařily mi pokutu" se setkávám častěji, než by se mi líbilo. (I toto je přeháňka neboli hyperbola, tak prosím nebrat doslova!!!).

A naopak jsem dneska velmi klidný, vyrovnaný a spokojený, takže všechny mé cévky se těší dobrému zdraví, děkuji za starost.

Nečetl jsi ten článek celý nebo máš jen problém s pochopením psaného textu?

Odkaz ke komentáři

V 18. 4. 2016 v 15:47, kuncák7 napsal:

... A mě osobně ty kreatury u městské policie s..ou a to HODNĚ !! Každodenní setkání s tímto skvostem v uniformě mě většinou naprosto odzbrojí a pokud to ještě promluví, tak jdu do kolen...

tak ty musej srát každýho, kdo zrovna nekope za jejich tým

Odkaz ke komentáři

V 18. 4. 2016 v 15:29, tommas4 napsal:

Hejt = foneticky psáno anglické hate

Prejt = tmavá nebo světlá náplň do jelit / jitrnic

Jak je slovensky rampouch?

Cencúľ. Dakujem za male jazykove okienko. To preberanie anglickych slov vo fonetickom tvare ma zacina stvat. Vraj hejt, du z toho blejt.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...