Step Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Trochu je mi líto fanoušků Sparty, se za toho Lafatu stydím ikdyž Spartu nemusím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Trochu je mi líto fanoušků Sparty, se za toho Lafatu stydím ikdyž Spartu nemusím...Tech ti lito byt nemusi, ti jsou radi, ze vyhrali, a je jim jedno jak ... Kazdopadne se divim, ze na ten prales jeste nekdo kouka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Lafata má nominaci na Oscara jasnou.Já na to koukal až do konce, a ještě při reklamách jsem kroutil hlavou. Smutné...dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Lafata má nominaci na Oscara jasnou.Já na to koukal až do konce, a ještě při reklamách jsem kroutil hlavou. Smutné...dost... Ale pravdive. V semi nemeckeho poharu se stala podobna vec ve prospech Mnichova a rozhodci se za to omluvil a verejne! To se u nas nestane. No nic,stat se to mejm sesivkam,raduju se z vyhry a drzim pusu na vsech forech kam lezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Ale pravdive. V semi nemeckeho poharu se stala podobna vec ve prospech Mnichova a rozhodci se za to omluvil a verejne! To se u nas nestane. No nic,stat se to mejm sesivkam,raduju se z vyhry a drzim pusu na vsech forech kam lezu.V neděli v Ďolíčku jim rozhodčí šel taky pěkně na ruku...ale včera na Julisce...twl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Nejde mi do hlavy, kdo má chuť tuto nechutnost jako je naše liga vůbec sledovat... Mám fotbal velmi rád, ale je to jeden z nejnespravedlivějších sportů na světě. Kolik já viděl zápasů, které rozhodčí ovlivnil na tolik, že dopadly úplně jinak, to je nespočet, a to i nechtěně, ne jak tady to na Spartě. Od jisté doby už to nesleduju a dokud nebudou aspoň video rozhodčí, tak to sledovat ani nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Jsou uz i v ragby a funguje to skvele. Jak na fauly, tak na pětky, apod. Ale zaprdenej shnilej fotbal se brani vsemu. Napr,. za simulovani davat ex post 10 zapasu stop a uz si to nikdo nedovoli. Tudiz rozhodci se nebudolu bat piskat. Jsou to spojene nadoby. Za chybu rozhodčího taky 10 zapasu, prijdou o značkou část prijmu, apod. Za hrube fauly nebo drzkovani na rozhodčího okamzite ven, v hokeji, ragby za to padaji osobní tresty. Trenery posadit nahoru na tribunu, aby tam nervali jako kokoti, atd. Staci jen chtit. Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Onehdá jsem tu psal o synovo zápase jak už je to špatné v nižších soutěžích a dostalo se mi jen posměchu od některých členů a tady to pokračuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 V neděli v Ďolíčku jim rozhodčí šel taky pěkně na ruku...ale včera na Julisce...twl..Bylo mi z toho hodně smutno . A nechápal jsem. No nějaké ty kola ještě do konce zbyvají tak asi snaha udržet Spartu v boji o titul? Ale to nechci vytvářet nějaké konspirační teorie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jsou uz i v ragby a funguje to skvele. Jak na fauly, tak na pětky, apod. Ale zaprdenej shnilej fotbal se brani vsemu. Napr,. za simulovani davat ex post 10 zapasu stop a uz si to nikdo nedovoli. Tudiz rozhodci se nebudolu bat piskat. Jsou to spojene nadoby. Za chybu rozhodčího taky 10 zapasu, prijdou o značkou část prijmu, apod. Za hrube fauly nebo drzkovani na rozhodčího okamzite ven, v hokeji, ragby za to padaji osobní tresty. Trenery posadit nahoru na tribunu, aby tam nervali jako kokoti, atd. Staci jen chtit.Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Mě třeba naštvalo, jak ten Rada, když držel balon v rukou na čáře, tak bezohledně praštil rukou s balonem Davida Lafatu opakovaně do kopačky. To by se mělo pískat taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Ten včerejší "zápas" jsem doposud nepochopil.Letos se dějou v naší lize divné věci. Myslel jsem si, že doba kluků vopálených a plujících kapříků je teda pryč. Není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Když chcete vidět modelky a herečky není lepší koukat na jiný pořady než kopaná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Copak je možné, aby Sparta ........http://fotbal.idnes.cz/den-kdy-fotbalova-sparta-umirala-doa-/fotbal.aspx?c=A050616_195650_fotbal_ot**Fotbal je také tržní prostředí, včera i dnes ...... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Když chcete vidět modelky a herečky není lepší koukat na jiný pořady než kopaná?ještě jsi zapomněl "Bee beee tatii rozhodčí je na me zlej." ohledně sportu jsi asi hodně mimo,ale tady to je o hodinkách ....sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Zapoměl mas pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Dnes rozkousany roh sedačky. Už chápu proc má v technicaku jméno Disco Inferno. Chova se jak ďábel na extazi na diskotéce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Však mu ten zabiják kouká z očí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Dnes rozkousany roh sedačky. Už chápu proc má v technicaku jméno Disco Inferno. Chova se jak ďábel na extazi na diskotéce. Přeju pevné nervy, těch rzkousaných věci ještě bude...ale je fakt povedenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Strašlivě, ale opravdu strašlivě mě vytočil dotazník eurostudent.msmt.cz a to jak formou, tak obsahem. Mám tu naše zemi fakt rád, ale poslední měsíce je to těžší a těžší. A to už jsem se smířil s tím, že v mé části Prahy začíná na ulici snad i převažovat jiný jazyk, než je čeština. Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky